- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #38.501
Tamm canım benim çok teşekkür ederim..Allah razı olsun.Iscin gunde 1 bardak canm. Gunde 1 bardak yeterli.kati sikacagnz varsa evde 1 portakalda koyablrsn tadi daha guzel olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamm canım benim çok teşekkür ederim..Allah razı olsun.Iscin gunde 1 bardak canm. Gunde 1 bardak yeterli.kati sikacagnz varsa evde 1 portakalda koyablrsn tadi daha guzel olur
lekelenmelerden kork ama çok da korkma, rengi çok önemli.. kırmızı olmadıkça endişelenme..
kızımda 6. hafta içinde lekelenmem başladı taaa 5,5 aylık olana kadar devam etti, iğne ve coraspin takviyesiyle devam etti. ama şükürler olsun sıkıntı olmadı.. şimdi 5,5 yaşında teyzesi ellerinden öper. o da benim gibi 13-14 translokasyon taşıyıcısı çıktı. Rabbimin bana heddiyesi o..
00masaallah ona allahm saglikli upuzun omur nasip etsnlekelenmelerden kork ama çok da korkma, rengi çok önemli.. kırmızı olmadıkça endişelenme..
kızımda 6. hafta içinde lekelenmem başladı taaa 5,5 aylık olana kadar devam etti, iğne ve coraspin takviyesiyle devam etti. ama şükürler olsun sıkıntı olmadı.. şimdi 5,5 yaşında teyzesi ellerinden öper. o da benim gibi 13-14 translokasyon taşıyıcısı çıktı. Rabbimin bana heddiyesi o..
13 ve 14 nolu kromozomlarnda parca degisimi canim . Burda bircogunda translokosyon var.benim 1 ve 19 kromozomumda .bir parcasi kopup 19 a .19 unda bir parcasi kopup 1 e yapisik.ama dengeli gectgi icn sukur saglikliyiz13-14 translokasyon ne demek
Benim dondurulmuş embriyolar için sormuslardi p g t yapalım mi diye ...ordan da yapılabildiğini anlamış oldum.Emin misin
P g t de birkac kromozoma cgh de butun kromozomlara bakiliyorCgh nedir
Maaşallah Allah devamını da getirsin inşallah.Cemre dün gittim ya şeker yükleme için karın ultroson baktı şükür iyi altı hafta bir günlük dedi ..
13 ve 14 nolu kromozomlarnda parca degisimi canim . Burda bircogunda translokosyon var.benim 1 ve 19 kromozomumda .bir parcasi kopup 19 a .19 unda bir parcasi kopup 1 e yapisik.ama dengeli gectgi icn sukur saglikliyiz
Nemli bez Hoşgeldin .. Emriyoların genetik taramadan geçtikten sonra mı transfer edildi .. Peki neden düşük oldu ki .. Sebep ne diyorlar
Canım hangi ildesin Nerde yaptırıyorsun.. Şuan Çoğu merkez chg uyguluyor .. Bu yöntemle bütün kromozomlara bakılıyor ve en son Yöntem chg.. Dondurulmuşların varmı yeniden mi başlayacaksın tedaviye.. Allah hepimizi feraha çıkarsın inşallah tez zamanda
Cuma günü gittim canım ,keseyi gördük sukur.çok küçüktü 4+4 diye hesapladı.kendimi hamile gibi hissetmiyorum sevincim yarım, tabiki mutlu oldum ama kaybetme korkum arada kendini gosteriyor.şu üç ay geçse bebeğim bana tutunsa birakmasa.Çalıkuşu amin canım inşallah hepimizin sağlıkla devam etsin hamilelikleri.. Sen ne zaman gidecektin Dr a
Evet güzel haber geldi bende haber vermek için siteye girmiştim. ilgin için teşekkür ederim üç embriyodan bir tanesi uygun görülmüş Rabbime sonsuz şükürler olsun inşaAllah bu sefer sağlıklı haber gelir ve sonuna kadar sağlıklı olur. Sabah haber gelmeyince ben ümidi kesmiştim öğlen aöf sınavı vardı, sınavdan döndüm hemen eşime sordum yok aramamışlar artık dedim dr bırak bu işin peşini diyecek ve dr beni arayacak. İşte sonra güzel haber geldi inşallah bir tane olsun benim olsun.Fatma hayırlı haberler geldimi inşallah emriyolardan..