Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim cocugumn hasta olabilir ama onun yasamasi felan hersey rabbimin elinde .cok saglikli olan insanda yolda dusup oluyo yani artik cok takilmiyorum ne oldu ne olacak ne yasayacak diye cunki 19 yasinda evlendim 21 anne oldum simdi 23 yasindayim yani birazda olsa mutlu olmak istiyorum (

Cok haklisin istanbul valla bi tanidigim beş dusuk yapmis hala daha denicek kizdim herseyi anlattim tüp pgt felan sonra uzuldu neden doktorlar bahsetmiyo diye

E="eastnbull, post: 46227387, member: 386067"]Bizim doğal gebelik cnm. Tedavi olmadım.[/QUOT
Çok güzel Rabbim saglikla almayi nasp etsin benimde bir doğal yolla gebeligim oldu ama 10.haftada kaybettim tekrar olurmuş bilmiyorum tedaviye kadar korunmuyoruz Rabbim neyler neylerse güzel eyler..

e123, post: 46229982, member: 723584"]Cemre başka doğal deneyen varmı bildiğin.[/QUOTE]

Benim bildigim yok aslında bende çok istemiyorum doğal yoldan denemek çünkü tekrar düşükle sonlanirsa diye çok tedirgin oluyorum. Doktorlarda çok kürtaj olmak rahim için iyi değil diyorlar zaten doğal yoldan alacaginida çok düşünmüyorum hayirlisi artik

Canım yanlış anladın galiba o anlamda demedim. Tabiki hiçbirimizin yarına çıkma garantisi yok. Ben tıbben ne deniyor onu sordum. Bizim kromozom olduğu için max 6 ay hastanede yaşar dediler.

Yaşın çok küçükmüş. Denemek için çooookk vaktin var. Allah herkese hayırlısını versin.

e123, post: 46229982, member: 723584"]Cemre başka doğal deneyen varmı bildiğin.

Benim bildigim yok aslında bende çok istemiyorum doğal yoldan denemek çünkü tekrar düşükle sonlanirsa diye çok tedirgin oluyorum. Doktorlarda çok kürtaj olmak rahim için iyi değil diyorlar zaten doğal yoldan alacaginida çok düşünmüyorum hayirlisi artik[/QUOTE]
Bende dogall yoldan olcgni hc disunmedgm tam o ay oldu.pgtden elmz bos geldik.ertesi ay geldi bebis

Eastnbull merhaba canım 5. Aydasın sanırım. Test sonuçların amnyosntez vs hepsi normal mi çıktı.

Merhaba cnm, 5. Ayı baya geçtik şükür :)
Evet cnm amniyosentez sonucum bebeğin sadece taşıyıcı olduğunu gösteriyor. Bu zamana kadar yapılan ultrason bulgularındada şükürler olsun bir sorun saptanmadı. Artık potaya girdik hazırlık yapıyoruz. İnşallah sağlıkla kucağıma alabilirim.

Amin cnm hepimize inşallah. Ben bu topicte doğal hamile kalanları görünce umutlanıp eşiminde baskısıyla denedim. Allah hepimizin yolunu açık etsin, sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.

Canim evet ya denek icin cok vaktim var ama dogal deneyemem insallah rabbim saglikli versin hepimize

E="eastnbull, post: 46231504, member: 386067"]Amin cnm hepimize inşallah. Ben bu topicte doğal hamile kalanları görünce umutlanıp eşiminde baskısıyla denedim. Allah hepimizin yolunu açık etsin, sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.[/QUOTE]
Keske bizede kismet olsa doğal yolla gebelik tedavi hem maddi hem manevi yorucu stresli bir süreç senin daha önce tedavinin olmusmuydu sorun neydi sizdeki. Benmde esum deneyelim tutarsa diye israr ediyor bende herşeyi okuruna biraktim artik

Cemreler karsti bana dedysen bilmiyom canm.cemre bende 87 liyim senn yazlarnu ben zannedyorum bazen
aslıSüper
Süper. Çok mutlu oldum.Rabbim yardımcınız olsun, ben de yaza tüp bebek düşünüyorum, ozamana kadar doğal da denicem. Ben babamdan almışım transkolasyonu ve 2 kardeşiz biz. Yani çocuk olması imkansız değil. Allah isteyen herkese nasip etsin, sıra cemre_y de :)

Anladım canım bence pgt yaptır o o kadar emek vereceksin maddi manevi .. Malesef rapor olmuyor pgt ye kendin karşılıyorsun CNm.. Bu durumda eşim demi Taşıyıcı oluyor ama sonradan olduğu için değil sanırım .. Çünkü hiç Dr lar bişey dememiş bunun için

Cemre bulantıların nasıl oldu .. Bende bugün yine doktora gittim .. Iki Dr U idare ediyorum.. On beş gün arayla çağırınca ikiside hafta da bir Dr da oluyorum:))) iyi oluyor evham yapıyorum diyorum Dr Lara baktı ultrasonla çok şükür maşallahı var:) dokuz hafta bitmiş on dan gün alıyor .. Allahım hayırlısıyla bi geçirsek şu riskli dönemi

Keske bizede kismet olsa doğal yolla gebelik tedavi hem maddi hem manevi yorucu stresli bir süreç senin daha önce tedavinin olmusmuydu sorun neydi sizdeki. Benmde esum deneyelim tutarsa diye israr ediyor bende herşeyi okuruna biraktim artik[/QUOTE]
Aslında transkolasyon olup doğal deneyenler ayrı bir başlıkta toplanmalı,deneyimlerini paylaşmalı. Elbetteki bu bir şans, kader ya da herneyse bizim sağlıklı çocuklarımız da olabilir. Pgt çok iyi bir yöntem bizim için ama doğal denemek de bir seçenek

, post: 46217173, member: 502263"]Bende bu sefer hastanemi degistircem canim pgt icin sisli memoriali cok met ediyolar bendeoraya basliycam allahin izniyle insallah orada muradima ererim
Rabbim dogru karar almayi nasip etsin bende İstanbul tüp bebek memoriol bahçeci ucu arasında kalmis durumdayim sizin problem neydi memoriolle gorustunuzmu fiyat ne kadar diyorlar[/QUOTE]
Iki dusukten dolayi pgt onerdi doktor daha analiz testi yaptircam acaba kromozonlardamiproblem var bilmiyorum tam fiyat bilmiyorum ama onceki hastanemde ucuz degl asa yukari ayni fiyat cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…