- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #38.781
Sorma cnm tedavi olacak maddi gücüm ve tedavi süresince ilaç iğne muayne cesaretim gerçekten hiç yoktu. Eşim çok istedi.Allah yardımcımız oldu şükürler olsun ki. Ama gerçekten çok zorhep ağlamak geliyor içimden. Dün gece yine bu bebek hastaymış diyorlar rüyamda. Hala etkisindeyim. Korkularımızla sınanmayalım. Amin.
Sende haklısın ama , evde gözünün önünde hasta olması daha farklıdır belki. Biz onu yaşamadığımız için daha kolay verdik galiba.
Senin çocuğunun hayati riski var mı cnm? Bizim hastalığımızda yaşama şansı çok az. En fazla 6 aylar diyor doktorlar.[/QUOTE .
Canim cocugumn hasta olabilir ama onun yasamasi felan hersey rabbimin elinde .cok saglikli olan insanda yolda dusup oluyo yani artik cok takilmiyorum ne oldu ne olacak ne yasayacak diye cunki 19 yasinda evlendim 21 anne oldum simdi 23 yasindayim yani birazda olsa mutlu olmak istiyorumSorma cnm tedavi olacak maddi gücüm ve tedavi süresince ilaç iğne muayne cesaretim gerçekten hiç yoktu. Eşim çok istedi.Allah yardımcımız oldu şükürler olsun ki. Ama gerçekten çok zorhep ağlamak geliyor içimden. Dün gece yine bu bebek hastaymış diyorlar rüyamda. Hala etkisindeyim. Korkularımızla sınanmayalım. Amin.
Sende haklısın ama , evde gözünün önünde hasta olması daha farklıdır belki. Biz onu yaşamadığımız için daha kolay verdik galiba.
Senin çocuğunun hayati riski var mı cnm? Bizim hastalığımızda yaşama şansı çok az. En fazla 6 aylar diyor doktorlar.