• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Anladım canım bence pgt yaptır o o kadar emek vereceksin maddi manevi .. Malesef rapor olmuyor pgt ye kendin karşılıyorsun CNm.. Bu durumda eşim demi Taşıyıcı oluyor ama sonradan olduğu için değil sanırım .. Çünkü hiç Dr lar bişey dememiş bunun için
Canım doktor size hastalığın bebeğe geçme gibi ihtimal söyledimi pgt yaptırmadan önce

Cemre bulantıların nasıl oldu .. Bende bugün yine doktora gittim .. Iki Dr U idare ediyorum.. On beş gün arayla çağırınca ikiside hafta da bir Dr da oluyorum:))) iyi oluyor evham yapıyorum diyorum Dr Lara baktı ultrasonla çok şükür maşallahı var:) dokuz hafta bitmiş on dan gün alıyor .. Allahım hayırlısıyla bi geçirsek şu riskli dönemi
Aminnn insallah canim cok guzel haber bak buyuyor bebisinnn allah devamini da getirsin insallahhh

Canım doktor size hastalığın bebeğe geçme gibi ihtimal söyledimi pgt yaptırmadan önce
Yok CNm ne yıllar evvel tedavi olduğu Dr lar ne de şimdiki tüp Dr umuz böyle bişey demedi .. Bizim pgt maceramız benim üç düşük yapmamla eşimin kromozom bozukluğuyla ortaya çıktı.. 13 ile 4 kromozom Parça Değişikliği olduğu için bebekler sağlıksız olup düşüyormuş bunun için yaptırdık biz

Yok CNm ne yıllar evvel tedavi olduğu Dr lar ne de şimdiki tüp Dr umuz böyle bişey demedi .. Bizim pgt maceramız benim üç düşük yapmamla eşimin kromozom bozukluğuyla ortaya çıktı.. 13 ile 4 kromozom Parça Değişikliği olduğu için bebekler sağlıksız olup düşüyormuş bunun için yaptırdık biz
anladım canım şu an hamilesin sanırım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

[QUOTEkaç haftalık hamilesin anikli, post: 46233227, member: 466451"]Yok CNm ne yıllar evvel tedavi olduğu Dr lar ne de şimdiki tüp Dr umuz böyle bişey demedi .. Bizim pgt maceramız benim üç düşük yapmamla eşimin kromozom bozukluğuyla ortaya çıktı.. 13 ile 4 kromozom Parça Değişikliği olduğu için bebekler sağlıksız olup düşüyormuş bunun için yaptırdık biz[/QUOTE]
Canim kac haftalık hamilesin hangi merkeze gittin

aslıSüper
Süper. Çok mutlu oldum.Rabbim yardımcınız olsun, ben de yaza tüp bebek düşünüyorum, ozamana kadar doğal da denicem. Ben babamdan almışım transkolasyonu ve 2 kardeşiz biz. Yani çocuk olması imkansız değil. Allah isteyen herkese nasip etsin, sıra cemre_y de :)

Amin cnm hepimizin, sizdeki translokasyon hangi sayılarda?

E="eastnbull, post: 46231504, member: 386067"]Amin cnm hepimize inşallah. Ben bu topicte doğal hamile kalanları görünce umutlanıp eşiminde baskısıyla denedim. Allah hepimizin yolunu açık etsin, sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.
Keske bizede kismet olsa doğal yolla gebelik tedavi hem maddi hem manevi yorucu stresli bir süreç senin daha önce tedavinin olmusmuydu sorun neydi sizdeki. Benmde esum deneyelim tutarsa diye israr ediyor bende herşeyi okuruna biraktim artik[/QUOTE]

Yok cnm hiç tedavi olmadım, bende 2 ve 13 kromozomlarında translokasyon var. resiptokal tipi. ilk gebelik kaybımdan sonra testleri yaptrdık öyle öğrendik.
Annemde babamda ve kardeşimde bendeki translokasyon yok. Ben tekim :( çok şaşırdım hatta. Ama annemde mozaik turner çıktı bu topicte geçmişte bu taşıyıcışlıktan olan çok.

Sonra dedik ki Allah büyüktür. En azından bir kez daha deneyelim. Eşim çok inandı,çok dua ettik. adaklarımız var yavrum sağsağlim gelsin kurban kesicem Allahın izniyle.
Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın, bu yolda çok zaman kaybettirmesin inşallah. Amin.

[QUOdenemenmpost: 46233940, member: 466451"]Cemre dokuz haftalık hamileyim CNm .. Ben antalya tüp bebek merkezi kemal Özgür hastasıyım[/QUOTE]
İlk denemenmi kac yumurta toplanmisti kav saglikli cikti benim saglikli emriyololarim olmadigi için transfer yapulmadi birde kacinci kromozomlar olduğu onemlimi doktorum banasenin kromozomlar büyük kromozomlardan olduğu için işimizi zirlastiriyor bu durum dedi çok canim sikiliyor hep dua ediyorum

Cemre dokuz haftalık hamileyim CNm .. Ben antalya tüp bebek merkezi kemal Özgür hastasıyım
Cemre dokuz haftalık hamileyim CNm .. Ben antalya tüp bebek merkezi kemal Özgür hastasıyım
Merhaba cgh i nerde yaptırdınız kemal bey nerde yaptırıyor bir de iki doktor takip ediyır demiştiniz ya srbebi nedir

[QUOdenemenmpost: 46233940, member: 466451"]Cemre dokuz haftalık hamileyim CNm .. Ben antalya tüp bebek merkezi kemal Özgür hastasıyım
İlk denemenmi kac yumurta toplanmisti kav saglikli cikti benim saglikli emriyololarim olmadigi için transfer yapulmadi birde kacinci kromozomlar olduğu onemlimi doktorum banasenin kromozomlar büyük kromozomlardan olduğu için işimizi zirlastiriyor bu durum dedi çok canim sikiliyor hep dua ediyorum[/QUOTE]
Canim 1. Kromozom en buyugu oldugu icin oyle demistir dr un. Tabiki zor hepimizin isi zor ama siz nasil olmussunuz sagliklica cocugun da tasiyici olur senin gibi hasta olmaz insallah. Dua et dualarla oluyor gercekten.

İlk denemenmi kac yumurta toplanmisti kav saglikli cikti benim saglikli emriyololarim olmadigi için transfer yapulmadi birde kacinci kromozomlar olduğu onemlimi doktorum banasenin kromozomlar büyük kromozomlardan olduğu için işimizi zirlastiriyor bu durum dedi çok canim sikiliyor hep dua ediyorum
Canim 1. Kromozom en buyugu oldugu icin oyle demistir dr un. Tabiki zor hepimizin isi zor ama siz nasil olmussunuz sagliklica cocugun da tasiyici olur senin gibi hasta olmaz insallah. Dua et dualarla oluyor gercekten.[/QUOTE]
Canim benim kromozomlar 16 ve 22. Kromozomlar vardi bir zzamani inşallahtez vakitte rRabbimherkese verir

Canim 1. Kromozom en buyugu oldugu icin oyle demistir dr un. Tabiki zor hepimizin isi zor ama siz nasil olmussunuz sagliklica cocugun da tasiyici olur senin gibi hasta olmaz insallah. Dua et dualarla oluyor gercekten.
Canim benim kromozomlar 16 ve 22. Kromozomlar vardi bir zzamani inşallahtez vakitte rRabbimherkese verir[/QUOTE]
Ayy pardon ben karistirdim canim digerleriyle ayni allah askina daha zor isimiz demesi hos degil sacma bozma moralini

C cemre1987 canım bak sana linki gönderiyorum. http://www.medicinehospital.com.tr/ansiklopedi/terim/1728/kromozom-kalitsal-hastaliklar.html

bu linkten oku 16. ve 22. kromozomlardaki çıkabilecek hastalıkları.

yani doğum yapabilirsin çocuğun fiziksel olarak bir problemi olmayacak sadece en kötü ihtimalle bu linkte yazan kromozomlarına bak ve oradaki hastalıklardan biri ya da birkçaı olma ihtimali var bunlar da yaşam fonksiyonlarını değiştirecek durduracak hastalıklar değil. ben de daha yeni öğrendim 4. il 11. kromozomlarımda yer değişimi var. ablam geceçn gün bir doktorla görüşmüş o söylemiş. sendromlu bir hastalık taşıyıcısı değilsin yani

Deep bu linke bende tikladim cocugumun hastaligiyla ilgili yazi okudum ve 17.22 kromozomlarin defekti olmasindan dolayi olan bi hastalikmis ..sasirdim gen hastaligi diye biliyordum ama kromozomdan kaynakliymis yani simdi benim chg yapmirmam mi lazim yada daha oncesi bizim kromozomlarami bakilmali off ne cok soru var aklimda

Çok tesekkur OTE="deepliner, post: 46239817, member: 671979"] C cemre1987 canım bak sana linki gönderiyorum. http://www.medicinehospital.com.tr/ansiklopedi/terim/1728/kromozom-kalitsal-hastaliklar.html

yani doğum yapabilirsin çocuğun fiziksel olarak bir problemi olmayacak sadece en kötü ihtimalle bu linkte yazan kromozomlarına bak ve oradaki hastalıklardan biri ya da birkçaı olma ihtimali var bunlar da yaşam fonksiyonlarını değiştirecek durduracak hastalıklar değil. ben de daha yeni öğrendim 4. il 11. kromozomlarımda yer değişimi var. ablam geceçn gün bir doktorla görüşmüş o söylemiş. sendromlu bir hastalık taşıyıcısı değilsin yani[/QUOTE]
Çok tesekkur ederim canim içime su serpildi

Deep bu linke bende tikladim cocugumun hastaligiyla ilgili yazi okudum ve 17.22 kromozomlarin defekti olmasindan dolayi olan bi hastalikmis ..sasirdim gen hastaligi diye biliyordum ama kromozomdan kaynakliymis yani simdi benim chg yapmirmam mi lazim yada daha oncesi bizim kromozomlarami bakilmali off ne cok soru var aklimda
embriyolara pgt yapılması yeterli bana kalırsa canım.

Çok tesekkur OTE="deepliner, post: 46239817, member: 671979"] C cemre1987 canım bak sana linki gönderiyorum. http://www.medicinehospital.com.tr/ansiklopedi/terim/1728/kromozom-kalitsal-hastaliklar.html

yani doğum yapabilirsin çocuğun fiziksel olarak bir problemi olmayacak sadece en kötü ihtimalle bu linkte yazan kromozomlarına bak ve oradaki hastalıklardan biri ya da birkçaı olma ihtimali var bunlar da yaşam fonksiyonlarını değiştirecek durduracak hastalıklar değil. ben de daha yeni öğrendim 4. il 11. kromozomlarımda yer değişimi var. ablam geceçn gün bir doktorla görüşmüş o söylemiş. sendromlu bir hastalık taşıyıcısı değilsin yani
Çok tesekkur ederim canim içime su serpildi[/QUOTE]
canım tabi bu benim yorumum sadece. deliler gibi araştırmaktan neler neler öğrendik. içimizi ferah tutacağız canım bizim hastalıklarımız görünmez hastalık allah daha kötüsünü vermesin . en azından sağlıklı bebeklerimizin olma ihtimali var buna şükür dimi. biz nasıl olduysak biizm de sağlıklı bebeklerimiz olabilir. bizi annelerimiz doğururken genetik araştırma mı var allah aşkına. tüp bebek falan sonradan çıktı doğurana kadar neolacağımızı annelerimiz bile görmyordu.biz şimdi aslında çok şanslıyız istediğimiz her an gidebiliriz doktora.

Back
X