• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Arkadaşlar medikal park hastanesinde pgt yaptırcaz bir türlü pgt fiyatını öğrenemedik fiyatı ne kadar bilen varsa cevap yazsın .

iyiyiz canım çok şükür şimdilik sıkıntısız gidiyoruz araya grip vs girince çok takip edemez oldm. sizlerden son zamanlarda kimlerden güzel haberler geldi bilmiyorum.. Tedavi sürecinde olan arkadaşlara da Rabbimden şu mübarek üç aylarda kolaylık diliyorum.. Rabbim isteyen her kadına anne olmayı nasip eder inşallah.

iyiyiz canım çok şükür şimdilik sıkıntısız gidiyoruz araya grip vs girince çok takip edemez oldm. sizlerden son zamanlarda kimlerden güzel haberler geldi bilmiyorum.. Tedavi sürecinde olan arkadaşlara da Rabbimden şu mübarek üç aylarda kolaylık diliyorum.. Rabbim isteyen her kadına anne olmayı nasip eder inşallah.
Masallah haftan guzel ilerlemis insallah al saglicakla kucagina

Ben oraya yeni basliycam tedaviiye dun muhasebeyi aradim 6250 tup bebek 1000 1500 arasi ilaclarmis benim pgt olucagi icin 350 dolar embiriyo basina 410 semra hanimin muayenesi sonradan tedavi parasindan dusuyolarmis oyle ded muhasebe
Baya pahaliymis.Allah yardımcınız olsun.yalniz dr ilaclarinizi verirken evinizin ordaki eczaneye sorun devletin karşıladığı ilaclarda var.bazı igneler raporla alinabiliyor (decapeptyl,gonapeptyl) haricinde ben clexan,crinone jel,climara bandı aile hakimine yazdırıp indirimli aldım.bire bir aynı ilaçlar verilmese de isim değişikliği olsa da siz sorun yazık bir kutu igneye 120 tl vermeyin.jel de 70tl....

Baya pahaliymis.Allah yardımcınız olsun.yalniz dr ilaclarinizi verirken evinizin ordaki eczaneye sorun devletin karşıladığı ilaclarda var.bazı igneler raporla alinabiliyor (decapeptyl,gonapeptyl) haricinde ben clexan,crinone jel,climara bandı aile hakimine yazdırıp indirimli aldım.bire bir aynı ilaçlar verilmese de isim değişikliği olsa da siz sorun yazık bir kutu igneye 120 tl vermeyin.jel de 70tl....
Bende rapor cikarttirmayi dusunuyorum igneler icin bakalim hayirlisi bu 3.denemem olucak

a, post: 46265673, member: 502263"]Ben oraya yeni basliycam tedaviiye dun muhasebeyi aradim 6250 tup bebek 1000 1500 arasi ilaclarmis benim pgt olucagi icin 350 dolar embiriyo basina 410 semra hanimin muayenesi sonradan tedavi parasindan dusuyolarmis oyle ded muhasebe[/QUOTE]
Tesekkurler canim çok pahali ya bu muayene ücretini her gitmede veriyor musunuz birde tahlin felan istedimi sizden

Gerçekten çok pahalı muayene Prof mu bu semra hanim kızlar tup bebek drlariniz gebelik takibi ya da doğum yaptırıyor mu onun için başka dra mi gidiyirsunuz? Birde şu ilaçları söylediğin iyi oldu C calikusu2912 teşekkür bir de eczanrlerle yazilmayan ilaçlar için indirim isteyin bazısı yapıyor bazısı da hiç umrunda bile değil

a, post: 46265673, member: 502263"]Ben oraya yeni basliycam tedaviiye dun muhasebeyi aradim 6250 tup bebek 1000 1500 arasi ilaclarmis benim pgt olucagi icin 350 dolar embiriyo basina 410 semra hanimin muayenesi sonradan tedavi parasindan dusuyolarmis oyle ded muhasebe
Tesekkurler canim çok pahali ya bu muayene ücretini her gitmede veriyor musunuz birde tahlin felan istedimi sizden[/QUOTE]
Bikere veriliyomus oyle dedi daha ben gitmedim gorusmeye mesajla istenen tahlilleri atmislar bana gitmeden gereken tahlilleri devlet hastanesinde yaptiricam histeroskopi yaptiricam bakalim

Ilaclari yazdrmasanizda pazarlik yapin kizlar ben crinnone jeli 45 e kadar uygun aldim ilk sordugum yer 90 demsti yari yariya farkedyor bircogu

Ben oraya yeni basliycam tedaviiye dun muhasebeyi aradim 6250 tup bebek 1000 1500 arasi ilaclarmis benim pgt olucagi icin 350 dolar embiriyo basina 410 semra hanimin muayenesi sonradan tedavi parasindan dusuyolarmis oyle ded muhasebe
Canim daha oncden soyledim mi bilmiyorum benim elimde iki kutu crinone jel var. isyerim ve evim sisli memorialin dibinde verebilirim bendeki artan tum ilaclari aklinizda olsun. Isyerim de memorialin yan binasinda oldugu icin ogle arasi 12 -1 arasi gelip verebilirim

Canim daha oncden soyledim mi bilmiyorum benim elimde iki kutu crinone jel var. isyerim ve evim sisli memorialin dibinde verebilirim bendeki artan tum ilaclari aklinizda olsun. Isyerim de memorialin yan binasinda oldugu icin ogle arasi 12 -1 arasi gelip verebilirim
Cok sagol canim ilaclar bahane tanismak sahane olur belki supriz yaparim :)

Cok sagol canim ilaclar bahane tanismak sahane olur belki supriz yaparim :)
Tabiki de canim :) bendeki ilaclari yaziim ben herkesin aklinda olsun
Cabaser 1 mg ilac sadece bir tane kullandim icinden
Gonal f tek kullanimlik kaldi ama bosa gitmesin diye atmadim dolapta sakliyorum pahali ilaclar sonucta.
2 kutu de crionel jel 0.8 lik ;) var ismini yanlis yazmis olabilirim
Ozellikle jel pahali oldugu icin bosa para vermeyin:)

Back
X