• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben tedavilerimde menogon ignesi kullandigim icin rapar cikarttirmak istiyorum nerdeyse 1.500 2000 buluyo igneler ilaclari jeli saglik ocaginda yazdirip aliyordum

Arkadaşlar izmir medikal parkın muhasebesini aradın pgt fiyatını sordum 750- 1000 arası dedi embriyo başına mı yoksa hepsi mi diyorum hoca bilir diyo hocayı arıyorum bilgim yok diyo yanlış bir merkez mi seçtim acaba ben

Baya pahaliymis.Allah yardımcınız olsun.yalniz dr ilaclarinizi verirken evinizin ordaki eczaneye sorun devletin karşıladığı ilaclarda var.bazı igneler raporla alinabiliyor (decapeptyl,gonapeptyl) haricinde ben clexan,crinone jel,climara bandı aile hakimine yazdırıp indirimli aldım.bire bir aynı ilaçlar verilmese de isim değişikliği olsa da siz sorun yazık bir kutu igneye 120 tl vermeyin.jel de 70tl....
Tüp bebek maceramız yeni başlıyor bu konuda bilgisizim ilaçlara raporu nasil çıkarıyoruz

Tesekkurler canim çok pahali ya bu muayene ücretini her gitmede veriyor musunuz birde tahlin felan istedimi sizden
Bikere veriliyomus oyle dedi daha ben gitmedim gorusmeye mesajla istenen tahlilleri atmislar bana gitmeden gereken tahlilleri devlet hastanesinde yaptiricam histeroskopi yaptiricam bakalim[/QUOTE]
Bende gitmeyi düşünüyorum mersinden gidicem taa oralara . Napcam hiç bilmiyorum yol parası kalacak yer yeme içme bizi maddi olarak cok yipratacak

Bikere veriliyomus oyle dedi daha ben gitmedim gorusmeye mesajla istenen tahlilleri atmislar bana gitmeden gereken tahlilleri devlet hastanesinde yaptiricam histeroskopi yaptiricam bakalim
Bende gitmeyi düşünüyorum mersinden gidicem taa oralara . Napcam hiç bilmiyorum yol parası kalacak yer yeme içme bizi maddi olarak cok yipratacak[/QUOTE]
Mersinde iyi bi merkez yokmu sonucta buyuk sehir

Biz rapor çıkartamadığımız için malesef tedavi sürecindeki iğneleri kendimiz karşıladık baya bi masraf oldu Bulunduğum yerde tüp yapıyorlar ama ben burayı istemedim başka Şehirde yaptırdım .. Kendileri yaptıkları için vermediler rapor .. Birde tüpü karşılaması için üç aşılama fln yaptırman gerekiyormuş fln diye duydum nedir doğruluğu bilmiyorum

Arkadaslar bazi tüp bebek merkezleri toplu paket adi altinda 10 emriyoya pgt uyguluyomus 500 dolar aliyomus..ama bazilari her emriyo basina aliyomus

Bende gitmeyi düşünüyorum mersinden gidicem taa oralara . Napcam hiç bilmiyorum yol parası kalacak yer yeme içme bizi maddi olarak cok yipratacak
Mersinde iyi bi merkez yokmu sonucta buyuk sehir[/QUOTE]
Malasef canım adana da var acıbadem ve başkent ama nedense içime sinmiyor

Ayy kizlar ben takmısim kafaya kendi pgt laboratuari olsun diye sanki baska bi merkeze gonderince sonuclar karisacak yanlis gelcek saniyorum bu yuzden ankara genartta kararliyim ama antalyada kardesim var cokda rahat ederim ne bileyim yaa

Malasef canım adana da var acıbadem ve başkent ama nedense içime sinmiyor[/QUOTE]
Ama adana hicte bosa atilacak bi yer deil hastane konusunda bende mersine cok sık gelir giderim cok tanidik var ailem orda adanayi bazen dusunmuyo deilim ama iste bi kere ankarayi kafaya taktim ammaaaa basket cok iyi diye duydum

Ama adana hicte bosa atilacak bi yer deil hastane konusunda bende mersine cok sık gelir giderim cok tanidik var ailem orda adanayi bazen dusunmuyo deilim ama iste bi kere ankarayi kafaya taktim ammaaaa basket cok iyi diye duydum[/QUOTE]aslında benim esim taktı istanbul u kafasına . Beğenmedi merkezleri niyeyse . Maddi olarak cok zorlanacaz hakkımızda hayırlısı. Siz de sorun ne peki canim

Ama adana hicte bosa atilacak bi yer deil hastane konusunda bende mersine cok sık gelir giderim cok tanidik var ailem orda adanayi bazen dusunmuyo deilim ama iste bi kere ankarayi kafaya taktim ammaaaa basket cok iyi diye duydum
aslında benim esim taktı istanbul u kafasına . Beğenmedi merkezleri niyeyse . Maddi olarak cok zorlanacaz hakkımızda hayırlısı. Siz de sorun ne peki canim[/QUOTE]
Bizde sorun yok aslinda ilk cocugum genetik hasta dogdu bu yuzden ben kardeslerinde sorun olmasin istiyorum pgt yaptircam

aslında benim esim taktı istanbul u kafasına . Beğenmedi merkezleri niyeyse . Maddi olarak cok zorlanacaz hakkımızda hayırlısı. Siz de sorun ne peki canim
Bizde sorun yok aslinda ilk cocugum genetik hasta dogdu bu yuzden ben kardeslerinde sorun olmasin istiyorum pgt yaptircam[/QUOTE]
Peki ilk çocuk tup bebek mi canım . Genetik test yapıldı mı size .eşinle sana

Ama adana hicte bosa atilacak bi yer deil hastane konusunda bende mersine cok sık gelir giderim cok tanidik var ailem orda adanayi bazen dusunmuyo deilim ama iste bi kere ankarayi kafaya taktim ammaaaa basket cok iyi diye duydum[/QUOTE]
Ankara Başkent iyi diye duydum

Back
X