Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

drkumut canim bide hemotoloji doktruna gidip tahlillerini goster istersen hemotoljiden randevu almak zordur dahiliye doktru yonlendryor ama sonucta dali onun.benim annemin hemotoliji doktrun gostermistim snuclarimi coook onceden 2 tane heterozigot olunca hamilelikte homozigot sayiyoruz oyuzden igne kullanmalsn hamleyken demsti.yani bana tum doktrlar onemsz oldgunu soyleselerde kan sulandrci igne kullan dedi.

Hadi hayrli olsun canm memorialdami baslamstn sen

Hadi hayrli olsun canm memorialdami baslamstn sen
Saol canm.Ben Adana'da Başkent hastanesinde tedavi görüyorum canm.Az önce ilk iğnemi eşim yaptıda iğnenin havasını alırken ilaç çok az çıkıyor sıkıntı olmaz değil mi?Bir de bidahaki randevum çarşamba günü.Hemşire büyük ihtimalle Cumaya opu yapılacağını söyledi. O zaman Çarşamba günü çatlama iğnesi mi verilir?

Cok az cikiyodur bsey olmaz canm.buyuk ihtmalle carsamba yumurtalara bakip ona gore catlatma ignesi verrler.belli bir buyukluge gelmesi gerekiyor.hadi bakalim baslayinca cabucak geciyor zaman insaallh guzel haberlerini okuyacagz .

Cok az cikiyodur bsey olmaz canm.buyuk ihtmalle carsamba yumurtalara bakip ona gore catlatma ignesi verrler.belli bir buyukluge gelmesi gerekiyor.hadi bakalim baslayinca cabucak geciyor zaman insaallh guzel haberlerini okuyacagz .
İnşallah canım..Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin.

canım banada bi doktor kullanmalısın dedi ama semra hanım gerek yok dedi geçen sefer benimde dediğin gibi bi hemotoloji uzmanına gösteriyi sonuçlarımı inşallah buluruz sağlıklı embriyoyu ve tutunur.maddi manevi çok yıprandık çünki.6-7 güne başlıycam inşallah dualarınızı eksik etmeyin

canımı sıkan bi konu var sizinle paylaşmak istiyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.tedaviye başlıycam yeniden memorıaldan çok memnun değilim çok yoğunlar ekip olarak çalışıyolar transfere hangi doktor girecek endişesi fln çok yıprandım.ama pgt yapılacak lab.kendi bünyelerinde bu avantaj benim için.şimdi farklı bi doktorla görüştüm doktora içim ısındı herşeyle kendi ilgileniyomuş bu artı benim için.beni tek düşündüren kısım pgt.embriyolardan orda biyopsi aldırıp şişli deki memorıal genetikte incelenecek.tek tedirgin eden de burası beni.acaba bakılamayan,sonuç alınamayan embriyo olurmu incelenen labaratuvar farklı olduğundan dolayı.sonuçta pgt çok çok önemli bizim gibi hastalar için.bir haftadan beri bunu düşünnüyorum.bi tarafta çok sıkıldığım ama pgt ye güvendiğim bi merkez.bi tarafta inandığım hekim ama pgt kafa karıştırıyor lütfen bana yardım edin hangisidir doğru olan sizce

Hayat kız sen adanadami tedavi oluyosun ayy valla insallah pozitifi gorursun canim biraz bilgi ver ya ben ankara dusunuyorum ama adana benim icin cok daha kolay biyer belki sen beni umutlandirirsinda orda baslarim nasil fiyatlar ve kendi pgt laboratuari varmi canim

Canim ben tedaviye baslamadm ama simdiden kendi laboraruari olsun istiyorum ne bileyim bana cok guven veriyo pgt laboratn olmadi bana sorarsan ayni merkeze devam et pgt cok onemli

Canim labaratuar kendilerinin olsun ya da baska merkeze gondersinler orada olanlari biz bilemiyoruz hic bir zaman labaratuarda calisanlarin elinde gibi oluyor hersey. Yogunluk herterde ayni bence cok yogun merkezler maalesef. Ille de lab kendisinin olsun diosan memoriala devam et. Benim merkezde lab disardandi ben de cok tedirgin oldum ancak biz zaten hic bir zaman bilemeyiz orada olanlari

doğru söylüyosun canım.iletişimsizlik olur diye tedirginliğim peki sizin sonuç alınamayan embriyo oldumu dış merkez diye deepliner

doğru söylüyosun canım.iletişimsizlik olur diye tedirginliğim peki sizin sonuç alınamayan embriyo oldumu dış merkez diye deepliner
Yok canim olmadi her embriyo hakkinda detayli bilgi verildi ben cok memnun kaldim hatta bi pgt o kadar tedirgin bir surec ki cok ilgilendiler gercekten

Yok canim olmadi her embriyo hakkinda detayli bilgi verildi ben cok memnun kaldim hatta bi pgt o kadar tedirgin bir surec ki cok ilgilendiler gercekten
çok iyiymiş.memnun kalman güzel.zaten çoğu merkez dışarıda baktırıyor pgt ye.benim hekimle iyice bi konuşup ona göre karar vermem lazım.zaten memorıalın kendi içinde olduğu halde 15 embriyo gitmişti 3 tanesine bakılamamıştı mesela

Neden bakilmamis peki gerek mi gormediler acaba ne aciklama yaptilar sana

Deep iyi hoş soyluyonda ne bilem bacım kafayi taktim ben kendi laboratuari olsun diye yoksa en yakin yer malatya adana benim icin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…