- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
- 323
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.941
Evet canm hatta 4.güne kadar sorun olmazmis.Hastaneyi aradım az önce, mesai saatleri bitmiş randevu alamadım. P.tesi önce ararım belki ertesi güne verirler randevuyu.
canım toksoplazma igg igm serum,cmv igg igm serum,tam idrar tahlili ve kultur idrar burdaki yazanların hepsini kadın doğumu olab bir devlet hastanesine git ilk gebkiği öğrenince yapılan tahlıller de zaten yaparlar telefonla randevuyu uzak güne verirler ama sabah erkenden sıra alınırsa o gün muayene olursun istersen aile hekimini bi ara sor bunlara bakıyormusunuz diye artık onlarda yapılacak tahlilleri bölgedeki hastaneden yaptırıp sonuçları size söylüyor yani bizim burda işler böyle yürüyor hatta drun yanındaki bilgi işlemci saolsun tüm tahlilleri imzalanacak evrakları hallediyor yetki verseler tedaviyide yazacak :))Eastnbull, bu testleri sen ücret ödeyip mi yaptın? Baya pahalilar,egitim ve arastirma yapiyormus ama randevu almak ve hangi birimden alinicagini bilmiyorum.
Kizlar ben okmeydani egitim arastirmaya gitmistim bir hafta sonraya almistim randevuyu kadimdogumdan. Darulaceze binasinda bombos biyer zaten giriosun dra ve soyluosunn bu testleri yaptircam diye o kadrEastnbull, bu testleri sen ücret ödeyip mi yaptın? Baya pahalilar,egitim ve arastirma yapiyormus ama randevu almak ve hangi birimden alinicagini bilmiyorum.
arkadaşlar kan sulandırıcı kullanıyosunuz sanırım.pıhtılaşmanız mı var yoksa tedbir amaçlı fln mı başlandı.bu hafta içinde adet olurum ama merkez konusunda içim içimi yiyorInsallah canimbenim cok sagol. Ben de cok sasirdim ya kan sulandiriciyi da mi birakicam dedim bi onceki gittigimde evet evet cok buyuk ihtimalle dedi. Ben simdi ne diim doktora birakmiim istiyorum kan sulandiriciyi. Herkes doguma kadar kullanilacak diyor. Ben de cok bilmis gibi dra ne diim simdi sence?
Bende pihtilasma var ancak tedbir amacli da veriyor bircok hastaya cunku bebekler kanimizla besleniyor oncelikle. Hayirlisiyla basla bakalim biyerle tedavi onemli tabi merkez cok onemli doktor cok onemli en onemlisi de embriyolog labaratuvar. Bunlarin hepsinin en iyi oldugu yer arastiriyoruz tabiki hersey sans canim. Sadece bismillah de basla icine sinen biyere . Sonucta bu araci bi durum oluyor allah ol derse oluyor hayirli olsun simdiden guzel haberlerini duyariz insallaharkadaşlar kan sulandırıcı kullanıyosunuz sanırım.pıhtılaşmanız mı var yoksa tedbir amaçlı fln mı başlandı.bu hafta içinde adet olurum ama merkez konusunda içim içimi yiyor(
Eastnbull, bu testleri sen ücret ödeyip mi yaptın? Baya pahalilar,egitim ve arastirma yapiyormus ama randevu almak ve hangi birimden alinicagini bilmiyorum.
Bende az derecede tasiyicilik var mthfr c677t heterozigot mutasyon ve PAI 46156 heterozigot muyasyon var aciklamasi cok az pihtilasmaya megil tasiyicilik varms.az derecede ama.ynede 6000lik igne ve gebelik zehrlenmesne karsi coraspin kullanyorumarkadaşlar kan sulandırıcı kullanıyosunuz sanırım.pıhtılaşmanız mı var yoksa tedbir amaçlı fln mı başlandı.bu hafta içinde adet olurum ama merkez konusunda içim içimi yiyor(
teşekkürlerbendede MTHFR A1298c heterozigot paı-1 çıktı kendi doktorum gerek yok kan sulandırıcıya diyo.başka bi doktor başlamak gerek diyor bu hafta içinde tedaviye başlıycam karar kılıp bi yerdeBende az derecede tasiyicilik var mthfr c677t heterozigot mutasyon ve PAI 46156 heterozigot muyasyon var aciklamasi cok az pihtilasmaya megil tasiyicilik varms.az derecede ama.ynede 6000lik igne ve gebelik zehrlenmesne karsi coraspin kullanyorum
Saol canm düşündüğün için. Bugün gittim iğneleri de aldık. Birazdan ilk iğnemi olacam Allah'in izniyle.Hemşire yüksek ihtimalle haftaya Cuma opu yapilir dedi.hayat_gun randevu aldın mı gittin mi muayeneye
Hadi Bakalım hayırlısı olsun cnm :)Saol canm düşündüğün için. Bugün gittim iğneleri de aldık. Birazdan ilk iğnemi olacam Allah'in izniyle.Hemşire yüksek ihtimalle haftaya Cuma opu yapilir dedi.Rabbim bu hayırlı günde yardımcımız olsun sesimizi duysun inşallah. Hepimizin kandili mübarek olsun.
hadi hayırlı olsun tedavin ne güzel bir günde başladın burdaki tüm arkadaşlara dua etcem bol bol yumurtalar güzel demek ki inşallah bol sağlıklı embriyoların olsun inşallah bende yarın transfere gitcem Allahım hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride yazmayı nasip etsin hepimizeSaol canm düşündüğün için. Bugün gittim iğneleri de aldık. Birazdan ilk iğnemi olacam Allah'in izniyle.Hemşire yüksek ihtimalle haftaya Cuma opu yapilir dedi.Rabbim bu hayırlı günde yardımcımız olsun sesimizi duysun inşallah. Hepimizin kandili mübarek olsun.
Hadi Bakalım hayırlısı olsun cnm :)
Allah razı olsun kızlar evet sonradan dikkatimi çekti tam da mübarek güne denk gelmiş. Rabbim dualarımızı kabul etsin,hally inş transferin başarıyla gerçekleşir, hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü salih Saliha evlatlar seninle olur.Hepimizin duasi kabul olsun inş..hadi hayırlı olsun tedavin ne güzel bir günde başladın burdaki tüm arkadaşlara dua etcem bol bol yumurtalar güzel demek ki inşallah bol sağlıklı embriyoların olsun inşallah bende yarın transfere gitcem Allahım hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride yazmayı nasip etsin hepimize
teşekkürlerbendede MTHFR A1298c heterozigot paı-1 çıktı kendi doktorum gerek yok kan sulandırıcıya diyo.başka bi doktor başlamak gerek diyor bu hafta içinde tedaviye başlıycam karar kılıp bi heterozigot tasiyici demek homozigot hasta xemekmis canim mthfr a1298c yi bilmyorum nedemek.daha once 2 dusugum oldgu icn doktr verdi.kan akisinda sknti olmasn dye.bende pgt yaptracagm zaman dahiliye doktruna gttim ve bendeki testler sonucu kan pihtlasmasi degil buyuk olcude genetik sorundan distugunu yinede hamile kalrsa .... bseyler yazms okunmuyo doktr yazsi.tup benek dktruna verdim kagdi.transfer yapilinca hatrlat mutlaka kan sulandrcya baslicaz dedi.ama nasip olmadi transfer iptal oldu.snraki ay norml yolla hamile kaldm .norml kadn dgumcu kullanmam icn 6000 lik yazdi.baska doktra gttim oda kullan ama 6000 fazla 4000 bnde olablrdi dedi enson 6000 e karar kildi dger doktr dedgi icn .doktrlarin bu konuda fikri degisik brkactaneyesne sor derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?