- 6 Nisan 2015
- 924
- 893
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.981
Cok haklisin canim bak soyle dusun icin nerede rahat edecekse soru isareti nerede en azsa orada ol tedavini sana her istediginde cevap verebilecek bir ekiple calisman cok onemli. Icin rahat kafan rahat etmeli tedavinin yarisi psikolojik rahatlik bence. O sirada zaten insan asiri gergin oluyor onun icin . Icin nerede rahatsa oraya git canim tedirginliklerini birakDeep iyi hoş soyluyonda ne bilem bacım kafayi taktim ben kendi laboratuari olsun diye yoksa en yakin yer malatya adana benim icin ama
canım senin hangi merkezdi tüp bebek ve pgt bakan yerler.Yok canim olmadi her embriyo hakkinda detayli bilgi verildi ben cok memnun kaldim hatta bi pgt o kadar tedirgin bir surec ki cok ilgilendiler gercekten
Istanbul tup bebek merkezinde tedavi oldum ben canim ahenk lab. Ile calisiyorlarcanım senin hangi merkezdi tüp bebek ve pgt bakan yerler.
peki hiç duydunmu böyle embriyoya bakılamaması herkesin yaşadığı bişey mi acaba yoksa ilk benden mi duyuyosunIstanbul tup bebek merkezinde tedavi oldum ben canim ahenk lab. Ile calisiyorlar
Canim ben hic duymadim bunu gercektenpeki hiç duydunmu böyle embriyoya bakılamaması herkesin yaşadığı bişey mi acaba yoksa ilk benden mi duyuyosun
Dusunmekte haklisin ama sonucta brne guvenmelisin.bunuda en iyi sen karar vereceksin.canımı sıkan bi konu var sizinle paylaşmak istiyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.tedaviye başlıycam yeniden memorıaldan çok memnun değilim çok yoğunlar ekip olarak çalışıyolar transfere hangi doktor girecek endişesi fln çok yıprandım.ama pgt yapılacak lab.kendi bünyelerinde bu avantaj benim için.şimdi farklı bi doktorla görüştüm doktora içim ısındı herşeyle kendi ilgileniyomuş bu artı benim için.beni tek düşündüren kısım pgt.embriyolardan orda biyopsi aldırıp şişli deki memorıal genetikte incelenecek.tek tedirgin eden de burası beni.acaba bakılamayan,sonuç alınamayan embriyo olurmu incelenen labaratuvar farklı olduğundan dolayı.sonuçta pgt çok çok önemli bizim gibi hastalar için.bir haftadan beri bunu düşünnüyorum.bi tarafta çok sıkıldığım ama pgt ye güvendiğim bi merkez.bi tarafta inandığım hekim ama pgt kafa karıştırıyor lütfen bana yardım edin hangisidir doğru olan sizce
oy oy oy çok sevindimBende Dr dan geldim çok şükür on hafta bir günlük olmuşuz .. Ama günler geçmiyor ya şöyle on üç on dört haftaları bi görsek hayırlısıyla .. Elleri kolları her şeyi tam kımıl kımıl kımıldıyordu :)))
benim 3 tanesine bakılamamıştı sonuç alınamadı yazıyodu. memorıalmıydı seninde merkez.Ben hiç düşünmemiştim kendi laboratuvarları olsun diye ne bilim içim rahattı merkeze güvenim tamdı Dr U sevdim belki de ondan benim emriyolar Antalya'dan istanbula gitti düşünün Allah a şükür çıkacaksa sağlıklı heryerde çıkar arkadaşlar çok incelemeyin bence
artık bismillah deyip başlıycam bi yerde inşallah güzel güzel haberler paylaşırım burdanDusunmekte haklisin ama sonucta brne guvenmelisin.bunuda en iyi sen karar vereceksin.
Benm 9 tane vardi 7 si pgt ye 2 sni gondermediler embrolog uygun gormedi. 7 tanenin 3 snde cekirdek bulunamadi 1 i saglikliydi 3 u saglikszdi.saglikli olani transfer edilemedi embryolg gelsmi yavasladi dedi.pgt ye gtmeyen 2 tanesi gelsme gosterdi ama biyopsi alamyiz artik dedi.istersen sansni dene onlardan koyalim dedi. Bendede boyle bi durum oldu.hcbrini transfer ettrmedikpeki hiç duydunmu böyle embriyoya bakılamaması herkesin yaşadığı bişey mi acaba yoksa ilk benden mi duyuyosun
çekirdek bulunmaması ne demek ki acaba sonuç mu alınamamış yani.amma zor işmiş bu pgt fln iki heyecan yaşıyoruzBenm 9 tane vardi 7 si pgt ye 2 sni gondermediler embrolog uygun gormedi. 7 tanenin 3 snde cekirdek bulunamadi 1 i saglikliydi 3 u saglikszdi.saglikli olani transfer edilemedi embryolg gelsmi yavasladi dedi.pgt ye gtmeyen 2 tanesi gelsme gosterdi ama biyopsi alamyiz artik dedi.istersen sansni dene onlardan koyalim dedi. Bendede boyle bi durum oldu.hcbrini transfer ettrmedik
Adana başkentte tedavi olan birkaç tanıdığım hepsi hamile kaldı canm.Tedavi düşünenlere direkt tavsiye edilen yer.Hatta tüp bebek tedavisi gördüğümüzü kimse bilmiyor.Gecen bir yakınım orda tedavi gördüğünü ve özellikle benim drumun adını belirterek çok iyi bir yer olduğunu söyledi. Tabi bozuntuya vermedim ben.Tüp bebek hastane masrafı 4bin lira,dondurma icin 300lira,dün 705 civarında tutar dedikleri iğneleri 450 tuttu.pgt için de embriyo başına 250 dolar mi ne dediler,onu detaylı konuşmadık henüz. Pgt zamanı Ankara'dan gelecekler falan dedi sanki hemşire. Onu da detaylı öğrenirim.Hayat kız sen adanadami tedavi oluyosun ayy valla insallah pozitifi gorursun canim biraz bilgi ver ya ben ankara dusunuyorum ama adana benim icin cok daha kolay biyer belki sen beni umutlandirirsinda orda baslarim nasil fiyatlar ve kendi pgt laboratuari varmi canim
Canm öyle cılız değilim ama kilolu da değilim. Dr bişey soylemedi.Hayat canim kilon nasil senin doktorlar kiloya kiziyormus tup bebekte
Saol canm inşallah hayirli,güzel sonuçlar alırım.Hayat arkadaşım tedavin hayırla sonuçlansın inşallah Allah yardımcın olsun canım
Ayyy masallahhh artik risk azaliyor cok sukur canim gozun aydinnBende Dr dan geldim çok şükür on hafta bir günlük olmuşuz .. Ama günler geçmiyor ya şöyle on üç on dört haftaları bi görsek hayırlısıyla .. Elleri kolları her şeyi tam kımıl kımıl kımıldıyordu :)))
Aay hayat ne olur iyice ogren bu pgt yi felan belki bende orayi dusunurumAdana başkentte tedavi olan birkaç tanıdığım hepsi hamile kaldı canm.Tedavi düşünenlere direkt tavsiye edilen yer.Hatta tüp bebek tedavisi gördüğümüzü kimse bilmiyor.Gecen bir yakınım orda tedavi gördüğünü ve özellikle benim drumun adını belirterek çok iyi bir yer olduğunu söyledi. Tabi bozuntuya vermedim ben.Tüp bebek hastane masrafı 4bin lira,dondurma icin 300lira,dün 705 civarında tutar dedikleri iğneleri 450 tuttu.pgt için de embriyo başına 250 dolar mi ne dediler,onu detaylı konuşmadık henüz. Pgt zamanı Ankara'dan gelecekler falan dedi sanki hemşire. Onu da detaylı öğrenirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?