- 12 Nisan 2016
- 1.125
- 1.110
- 133
- 40
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.381
Allah bebeklerini kucağına almayı nasip etsin bu transferden sonra clexsan fln kullandınız mı acabazeynepcim kurtajdan once kan degerlerine bakilacak bir sorun olmaz benim 4. su kurtaj olmustu ben de kan sulandirici kullanmistim sali kalbinin durdugunu ogrenmistim cuma da kurtaj
Ewt her gun ayni saatte vuruluyorum ve corasprin kullaniyorum doguma kadar devam dedi doktorum ve hep gobektenAllah bebeklerini kucağına almayı nasip etsin bu transferden sonra clexsan fln kullandınız mı acaba
Ben sadece aspirin kullaniyorum pıhtılaşma vqr mi peki drunuz mu uygun gördü doguma kadar mı Devam etcrksin bu konuyu bi soracam artık aklıma takıldıEwt her gun ayni saatte vuruluyorum ve corasprin kullaniyorum doguma kadar devam dedi doktorum ve hep gobekten
bütün transferlerinizde kullandınız mı düşük olanlardada kullanıyomuydunuz benimde kulladığım halde düştüde (Ewt her gun ayni saatte vuruluyorum ve corasprin kullaniyorum doguma kadar devam dedi doktorum ve hep gobekten
Evet ben de pihtilasmaya yatkinlik var tam mthr birsey tam hatirlayamadim heterezigot cikmistiBen sadece aniyorum pıhtılaşma vqr mi peki drunuz mu uygun gördü doguma kadar mı Devam etcrksin bu konuyu bi soracam artık aklıma takıldı
Evet ben de pihtilasmaya yatkinlik var tam mthr birsey tam hatirlayamadim heterezigot cikmistiBen sadece aniyorum pıhtılaşma vqr mi peki drunuz mu uygun gördü doguma kadar mı Devam etcrksin bu konuyu bi soracam artık aklıma takıldı
Soyle anlatayim benim onceki gebeliklerim dogaldi ve 4. Sunde kullanmistim igneyi ve onun kalbi durdu tam anlamiyla dusuk degildi yani diger ucu bildigin kanamam geldi ve kendiliginden kalp atislari bile baalamadan dustu doktorun dedigine gore benim sorunum kromozomla alakaliydi 13 kromozomda artis saptandi ve tup bebege karar verildibütün transferlerinizde kullandınız mı düşük olanlardada kullanıyomuydunuz benimde kulladığım halde düştüde (
geçmiş olsun Rabbim kucağına almayı kısmet etsin kuzucuklarınıSoyle anlatayim benim onceki gebeliklerim dogaldi ve 4. Sunde kullanmistim igneyi ve onun kalbi durdu tam anlamiyla dusuk degildi yani diger ucu bildigin kanamam geldi ve kendiliginden kalp atislari bile baalamadan dustu doktorun dedigine gore benim sorunum kromozomla alakaliydi 13 kromozomda artis saptandi ve tup bebege karar verildi
Tesekkur ederim allah herkese nasip etsin insallahgeçmiş olsun Rabbim kucağına almayı kısmet etsin kuzucuklarını
Geldim canm çok şükür opu oldum.11 olgun yumurtam varmış.Heyecanla beklicez artik.Allah razı olsun canım unutmadın beni.:)hayat_gun canım haberini bekliyoruz
Canim taramalar derken cghden bahsettim zaten onun haaricinde ikiz gebeliklee icin zaten ikili test onermiyorlar 12 haftada bakti doktorum hersey yolunda dedi sonra da detayli ultrasona cagirdiC carminemine sana chg yapildigi halde niye butun taramalarin yapildi doktormu istedi
Kizzz nasıl unuturum seniGeldim canm çok şükür opu oldum.11 olgun yumurtam varmış.Heyecanla beklicez artik.Allah razı olsun canım unutmadın beni.:)
Saol canm inş güzel haberler alırız. Benim ilkinde pek bişey yoktu ama şimdi karnimda,kasıklarımda biraz agri var.Dayanilmayacak kadar değil ama var biraz.Hemşire 'su da iç ama daha çok ayran tüket'dedi.İçmeye başlamadım daha.Hadi hayırlısı hayat.. Geçmiş olsun nasıl hissediyorsun kendini ağrın sızın varmı .. Benim ilk çıktığımda olmuştu ayılırken acıyor diye ayıldığımı Hatırlıyorum ..aksamına iyi olmuştum ama.. Heyecanlı bekleyiş Başlıyor.. Inşallah iyi haberler alırız ..
Kizzz nasıl unuturum seni
Burda herkesin yeri ayrı hEp bakıyorum kim napti sonucu nasıl bazen yaxamasamda okuyorum inşallah bol sağlıklı embriyolar çıksın bebislerin sana tutunsun gün sayalim taze transfer olursa aramızda belki de bir ay gibi süre olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?