Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

zeynepcim kurtajdan once kan degerlerine bakilacak bir sorun olmaz benim 4. su kurtaj olmustu ben de kan sulandirici kullanmistim sali kalbinin durdugunu ogrenmistim cuma da kurtaj
Allah bebeklerini kucağına almayı nasip etsin bu transferden sonra clexsan fln kullandınız mı acaba

Ewt her gun ayni saatte vuruluyorum ve corasprin kullaniyorum doguma kadar devam dedi doktorum ve hep gobekten
Ben sadece aspirin kullaniyorum pıhtılaşma vqr mi peki drunuz mu uygun gördü doguma kadar mı Devam etcrksin bu konuyu bi soracam artık aklıma takıldı

Hz. Musa peygamberin zamanında bir aile varmış çocukları olmuyormuş ve Hz. MUsaya gelerek rabbime bizim adımıza yalvarıp sorarmısın demişler Hz. Musa Yüce Allaha sormuş ve Mevlam çocuklarının olmayacağını bildirmiş ve bunu gelip aileye söylemiş aradan uzun zaman geçmiş ve bu aileyi tekrar görmüş Hz. Musa ve yanlarında küçük bir çocukda varmış gitmiş sormuş o ailenin çocukları olmuş Hz. Musa çok şaşırmış ve Mevlaya sormuş: çocukları olmıcak diyordun Allahım diye, Mevlamızdan cevap olarak şu yanıt gelmiş; onlardan benden ne dualarını ne de ümitlerini eksik etmediler bende çok istedikleri evlatlarını onlara verdim demiş.........bu kıssa yı belki çoğunuz biliyordur benide çok etkiledi Umut etmek,Dua etmek ,Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah paylaşmak istedim

bütün transferlerinizde kullandınız mı düşük olanlardada kullanıyomuydunuz benimde kulladığım halde düştüde (
Soyle anlatayim benim onceki gebeliklerim dogaldi ve 4. Sunde kullanmistim igneyi ve onun kalbi durdu tam anlamiyla dusuk degildi yani diger ucu bildigin kanamam geldi ve kendiliginden kalp atislari bile baalamadan dustu doktorun dedigine gore benim sorunum kromozomla alakaliydi 13 kromozomda artis saptandi ve tup bebege karar verildi

geçmiş olsun Rabbim kucağına almayı kısmet etsin kuzucuklarını

Hadi hayırlısı hayat.. Geçmiş olsun nasıl hissediyorsun kendini ağrın sızın varmı .. Benim ilk çıktığımda olmuştu ayılırken acıyor diye ayıldığımı Hatırlıyorum ..aksamına iyi olmuştum ama.. Heyecanlı bekleyiş Başlıyor.. Inşallah iyi haberler alırız ..

Umut benimde üç düşüğüm oldu doğal yollardan .. Ama ya kalp atışı duyulmuyordu ya da duysak bile kısa sürede duruyordu .. En fazla 12 hafta Yaşadı ama gelişmiyormuş küçük kalıyormuş..son iki hamileliğimde claxsan kullandım bende hatta sonuncusunu hamile kalmadan kullanmaya başladım ama olmadı .. Çünkü sağlıklı değildi bebekler ..Milatın dediği gibi .. Peki sen genetiğe bakılmış emriyo transferinde mi kullandın iğneyi de düştü

Geldim canm çok şükür opu oldum.11 olgun yumurtam varmış.Heyecanla beklicez artik.Allah razı olsun canım unutmadın beni.:)
Kizzz nasıl unuturum seni
Burda herkesin yeri ayrı hEp bakıyorum kim napti sonucu nasıl bazen yaxamasamda okuyorum inşallah bol sağlıklı embriyolar çıksın bebislerin sana tutunsun gün sayalim taze transfer olursa aramızda belki de bir ay gibi süre olacak

Saol canm inş güzel haberler alırız. Benim ilkinde pek bişey yoktu ama şimdi karnimda,kasıklarımda biraz agri var.Dayanilmayacak kadar değil ama var biraz.Hemşire 'su da iç ama daha çok ayran tüket'dedi.İçmeye başlamadım daha.

Saol canım benim..Allah hepimizin gönlüne göre verir inş.C.tesi inş pgt ye girecek embriyolar.İnşallah yolunda giderse herşey adetimden sonra transfer olacak.Bir ayı bulur yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…