- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.401
Saol canım çok teşekkür ederim.Allah bu uğurda emek veren kimsenin emeğini araya vermesin.Bütün hamişlerimiz bebeklerini sağ salim kucağına alsın inşallah.Duam hepimize canm.Maşallah çok az zamanın kaldı senin de.Uzun ömürlü sağlıklı,hayırlı bebişinle eşinle mutlu bir hayatın olsun inşallah.Güzel günleri bizler de eksiksiz yaşayalım artık.hayat_gun cnm geçmiş olsun, yumoşların bol bol sağlıklı evlat olsun sana inşallh. Dualarım hepinizle valla. Bizimde çok duaya ihtiyacımız var bizleride unutmayın güzel anneler .
Sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza
Canm dün opu oldum.Hayirlisiyla C.tesi pgt ye girecek.İlk tedavim o yüzden kestiremiyorum 6 embriyo normal mi devam eder mi pgt ye gider ahh soru çok. Tatlı heyecan yerini can sıkıntısına bıraktı.Hayat morelini bozma canım hayırlısı inşallah..kaçıncı gün embriyosu transfer olacak acaba.. Benim beşinci gün embriyosuydu..her merkezde böyle mi onuda bilmiyorum.. Yani beşinci güne kadar bekliyorlar .. Benim 29 yumurta toplandı .. 13 tanesi olgun kaldı onları dondurduk
Panikli canim tek seferdemi 29 toplandiHayat morelini bozma canım hayırlısı inşallah..kaçıncı gün embriyosu transfer olacak acaba.. Benim beşinci gün embriyosuydu..her merkezde böyle mi onuda bilmiyorum.. Yani beşinci güne kadar bekliyorlar .. Benim 29 yumurta toplandı .. 13 tanesi olgun kaldı onları dondurduk
Evet canım tek seferde ..Panikli canim tek seferdemi 29 toplandi
Hayat canm doktorun yumurta sayini nasil bulduSaolun şansıma kimse girmez oldu topiğe.En iyisi bekleyip görmek..
Sennle aynCanim taramalar derken cghden bahsettim zaten onun haaricinde ikiz gebeliklee icin zaten ikili test onermiyorlar 12 haftada bakti doktorum hersey yolunda dedi sonra da detayli ultrasona cagirdi
10 cikti 9 u dollendi. Hepsi son gune gtti. Ama 7si pgtye gtti.Kizlar hastaneden aradilar 11 yumurtanın 8i olgun yumurtaymış,6si döllenmiş.Biraz canm sıkıldı.Bu embriyolar devam edecek mi acaba pgt ye de girecek çünkü.Lütfen sizden ricam bilgisi olan yazsın. Sizlerde kaç embriyo çıktı kaçı devam etti?
Hayat canm doktorun yumurta sayini nasil buldu
Sayi kotu degil canm uzulme tek yumurtasi olanida gordum hastnede moral bozmak yokSaolun şansıma kimse girmez oldu topiğe.En iyisi bekleyip görmek..
Sennle ayn
10 cikti 9 u dollendi. Hepsi son gune gtti. Ama 7si pgtye gtti.
Sayi kotu degil canm uzulme tek yumurtasi olanida gordum hastnede moral bozmak yok
Embrylg uygun gormedi.snradan da gelsimleri iyiye gtti ama pgt icin artik cok gecti.Diğer ikisi neden gitmedi canm?
Sikinti yapma hersey olacagina variyor.biz elimzden geleni yaptik.gerisi allahinCanm bu konuda çok acemiyim.Ama bir sıkıntı kapladı içimi.
Aynen canım haklısın.Sikinti yapma hersey olacagina variyor.biz elimzden geleni yaptik.gerisi allahin
Pgt sonucu icn genetikcnn yanina gttigimde cok heyecanlanmstim bnde kactane saglikli cikti dye aklim cikacakti.hayatimin hicbir evresnde bukadar heyecan yapmamstim.ama olmadi.sonuc degismyor .oyuzden stres yapma tadini cikar.olumlu enerji gonder bebislere .onlar hissederAynen canım haklısın.
Doğru söylüyorsun takdir Allah'in.Ama beni anlıyorsun degil mi?7 taneden kaçı sağlıklı çıkmıştı sende?Pgt sonucu icn genetikcnn yanina gttigimde cok heyecanlanmstim bnde kactane saglikli cikti dye aklim cikacakti.hayatimin hicbir evresnde bukadar heyecan yapmamstim.ama olmadi.sonuc degismyor .oyuzden stres yapma tadini cikar.olumlu enerji gonder bebislere .onlar hisseder
Ona cok takilma canim herkesin farkli icini ferah tut .Doğru söylüyorsun takdir Allah'in.Ama beni anlıyorsun degil mi?7 taneden kaçı sağlıklı çıkmıştı sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?