- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 303
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #39.361
Amin canım inşallah.. Transferden önce bişey yapmadım ama transfer sonrası kivi Ananas kabak çekirdeği badem Fındık türü şeyler yemeğe gayret ettim ayrıca kendime çok dikkat ettim fazla hareketten kaçındım istirahat halindeydim .. Herşey Allah tan tabi ki ama bunlarda dikkat et inşallah .. Ben bunların Hiçbirini yapmadım ilki tutmamıştı faydası vardır diye düşünüyorumHayırla kucağına alırsın inş sende canımbişi daha sorsam Transfer olmadan önce dikkat ettiğin şeyler olmuşmuydu
OPU dan sonra bir gun yeterli canim,tabi senin durumun hastane çıkışı daha netlik kazanır.Cok teşekkür ederim canım benim.Allah razi olsun.Görünürde 15 16 falan ama kaçı ise yarar toplanınca belli olacakmış. Opudan sonra istirahat etmek gerekiyor mu canm?
Hayat Allah yardımcın olsun sonu hayır olsun inşallah canım.. Opudan sonra banyo yapmanda bi sakınca yok .. Ayrıca sonrası bol bol su içmeyi unutma canım
Hmm anladim canım çok teşekkür ederim.OPU dan sonra bir gun yeterli canim,tabi senin durumun hastane çıkışı daha netlik kazanır.
Kızlar doktora gittim çok şükür herşey yolunda:)deep ben Dr U değiştirdim bugün ki gideceğim Dr yoktu bende Başkasına aldım .. Devlet hastanesi .. Ve bu içime sindi artık Diğerlerini boşverip buna gitmeyi düşünüyorum..sen sormadan herşeyi söylüyor bu da hoşuma gitti.. Yoksa kerpetenle alacan Lafı Dr lardan özele de gitsen aynı değişen bişey yok.. Neyse bu dediki haftalık iğnemi proloton depot u ve jeli 20. Haftaya kadar kullandırıyorum ben dedi.. Ikili testin zamanı ya benim sizce bu testlere gerek varmı bizlerin dedim .. Bütün kromozomlar incelendi dedim .. Doğru dedi amniyo sıvısına bakılmış gibi oluyor dedi gerek yok dedi ben yaptırmıcam bu testleri ileri zamanlarda kararım değişmez ise üçlü ve dörtlüyü fln ..
Aynen insan hastaneden Geldimi pis gibi hissediyor kendini:)iki üç gün istirahat edersin kendi durumuna bağlı nasıl hissedersen kendini çok zor geçmiyor kolay bi operasyon merak etme:)ben baya bir hafta on gün fln çok su içtim .. Sonrasında insan çok şişkinlik hissediyor o şişkinliği atmak için hastaneden çok su içmeni Söylüyorlar .. Senin şuan durumun nasıl şişkinliğin yokmu Karnın fln patlayacak gibi değil mi :)Tamm canm teşekkür ederim.İyi sevindim çünkü hastanede yatıp sonrasında banyo edemezsem içim çok rahat etmezdi.:)Dinlenmek gerekiyor mu opu olduktan sonra?Suyu o gün mü sık içeyim yoksa diger günler de devam edeyim mi canm?
Anladım canım çok saol.4. Tedavim korkuorum tutmazsa die.tutma olasılığı nedir acaba cghteAmin canım inşallah.. Transferden önce bişey yapmadım ama transfer sonrası kivi Ananas kabak çekirdeği badem Fındık türü şeyler yemeğe gayret ettim ayrıca kendime çok dikkat ettim fazla hareketten kaçındım istirahat halindeydim .. Herşey Allah tan tabi ki ama bunlarda dikkat et inşallah .. Ben bunların Hiçbirini yapmadım ilki tutmamıştı faydası vardır diye düşünüyorum
Ooo maşallah gorunenden fazla bile çıkabiliyor canım benim hayurlisiyla gir çık güzel haberlerini alalım inşallah bir iki gün istirahat iyi olur calisiyirsan şişkinlik olabiliyor sen yine de bol sıvı tüket çıkıncaCok teşekkür ederim canım benim.Allah razi olsun.Görünürde 15 16 falan ama kaçı ise yarar toplanınca belli olacakmış. Opudan sonra istirahat etmek gerekiyor mu canm?
Havuc suyu icsn esnKizlar yarın inş opu var.Bugün yarın benim ve eşimin yapması gereken bişey var mı? Ben sabah aç gidecem zaten.Eşim kahvalti yapsın mi?Beslenmesine dikkat etsin mi?
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdigin için..Allah razı olsun..Aynen insan hastaneden Geldimi pis gibi hissediyor kendini:)iki üç gün istirahat edersin kendi durumuna bağlı nasıl hissedersen kendini çok zor geçmiyor kolay bi operasyon merak etme:)ben baya bir hafta on gün fln çok su içtim .. Sonrasında insan çok şişkinlik hissediyor o şişkinliği atmak için hastaneden çok su içmeni Söylüyorlar .. Senin şuan durumun nasıl şişkinliğin yokmu Karnın fln patlayacak gibi değil mi :)
Saol canim inş dediğin gibi sürpriz yumoslar da çıkar. Ben de heyecanla bekliyorum bakalım.Allah razı olsun sizden sayenizde bana bir istek geldi ve tedaviye başladım.İnş boşa gitmez.Ooo maşallah gorunenden fazla bile çıkabiliyor canım benim hayurlisiyla gir çık güzel haberlerini alalım inşallah bir iki gün istirahat iyi olur calisiyirsan şişkinlik olabiliyor sen yine de bol sıvı tüket çıkınca
Havuc suyu icsn esn
Maşallah sizeArkadaslar merhaba ben de cgh ile hamile kalmistim bilgilendirmek istedim durumum gayet iyi 17 haftaya ulastik simdilik her sey yolunda ikiz bebek bekliyorum
Aynen canım çok heyecanliyim.Sabah erkenden yine heyecanla uyanicam doğru düzgün uyuyabilirsem tabi.İnşallah artık hepimizin hayalindeki gibi bir hayatı olur..Hayat arkadasim cok heycanlisin insallh sonu cok guzel biten bi hikayen olur
Cinsiyetleri erkek:) taramalarimiz yapildi simdi detayli ultrasonu bekliyorym bebekler icin .umarim herkesin guzel habrerlerini alirizburdanMaşallah sizecinsiyetleri bile bellidir belki de peki size taramalpıldı mi drunuz tavsiye etti ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?