Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım inşallah Hakkı'nızda hayırlısı olur.. Peki beşinci gün emriyolar kalırsa genetiğe gidecek gidemez üçüncü güne kalırsa gidemiyomuymuş peki neden
Canim 3. Gundede genetige gidebiliyor ama 3gün klasik pgt yapiliyor.pgt de sadece bazi kromozomlar taraniyor ,ama 5. Gunde chg yapılabiliyor ve embriyonun butun kromozomları taraniyor..olmusken hepsi olsun dedim ama dün doktor gerek yok dedi trasfer edelim dedi ..doktoru dinlemeye karar verdik..

A
Anladim canim senin yumurta sayın cok iyi benim gün geçtikçe azaliyor ilk de 7 idi..sonra 5 ..bunda 4 yumurtam oldu..cok olsaydi genetik için daha iyi olucaktı..

Canim senin doktorunda ozel sanirim sgk rapor hakkini nasil kullandin doktor yazsa ilaclarini karsilamaz.nasil faydalandin rapordan benimde raporum varda o yuzden.hastane ozel diye kullanamiyorum.birde dondurulmus transferimiydi
Doktor tıp fakültesinde hoca ordan çıkarttık ilaç raporunu ilaçlarda sorun olmadı Doktorun istediği İlaçları yazdırın reçeteye eczaneye raporu sunar alırsın Embryo donduruldu 1 ay sonra transfer edildi. İstanbul Bahçeci Fulya'da dahi 2 kez ilaç raporunu kullandık Orası full özel ama umut tüp bebekte onların ordan hallettiler

A

Anladim canim senin yumurta sayın cok iyi benim gün geçtikçe azaliyor ilk de 7 idi..sonra 5 ..bunda 4 yumurtam oldu..cok olsaydi genetik için daha iyi olucaktı..
Üzme kendini 1 yumurta lazım sana
Ankarada Arkadaşım akapuntur sülük tedavisi çeşitli kürlerle şu an 1 oğlu var Hiç embriyoları dahi yaşamıyordu Doktor kromozom testi dahi yapamadan transfer etmiş 2 embriyodan 1 tanesi tutmuş
Rabbimiz Ol derse oluverir HZ MERYEMİ UNUTMAMAMIZ LAZIM CEBRAİL SADECE ALLAHIN NURUNDAN ÜFLÜYOR OTOMATİK HAMİLE KALIYOR
BİZE EŞLER VERMİŞ
PSİKOLOĞUM SÖYLEDİ ANKARADA ÜNLÜ ÜROLOJİ DOKTORU KAAN AYDOS MUCİZE VAR VE BUNA İNANIN DERMİŞ

Cok tesekkur ederim canim

Merhaba kızlar..bende yeni katıldım.ilk tüp bebek tedavim olacak.. Ayın 9 una randevu aldım. İl dışından geliceğim..benden gelirken amh rahim filmi vb testler istediler.. Bunların reglden önce veya sonra çekme zamanları nelerdir? Bu testler elimde olmadan ön görüşmeye gelsem Nasıl olur? Yoksa randevumu iptal edip bunları tamamlayıp diğer aya mı gelsem.. Tüp bebek Hakkı'nda çok bilgim yok.. Eşimde trizomi bende heterozigot pıhtılaşma sorunu faktör13 var.. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..

canım merhaba inşallah tedavin hayırlı uğurlu olur.amh testini istediğin zaman yaptırabilirsin.ama rahim filmi için adet tarihinin sanırım 13. günlerine fln randevu veriyorlardı devlette.gebelik olmadığınından emin olmaları için.bunları yaptırıpta gidebilirsin çünki çoğu merkez rahim filmi olmadan tedaviye başlamıyor.

Adetimin dokuzuncu günü çekilmişti benimde rahim filmi.. Hepsini yaptır öyle git bencede..boşuna git gel yapma hayırlısı olur inşallah Allah yardımcınız olsun düşük fln oldu mu öncedeb

. Çok tşk ediyorum bilgilendirdiğiniz için.. Peki ben Semra hanımdan randevu almıştım ilk görüşeceğim doktoruda kahraman Ülker dediler.. Kahraman hoca Hakkı'nda bilgisi olan var mı.. Hangi hocayı tavsiye edersiniz randevumu ona göre alıyım..

hayırlı olsun tedavin . rahim filmi olmadan görüşmeye gitme boşuna çünkü il dışından gelecekmişsin madem herşeyin tam olsun bir daha gel git yapmana gerek kalmasın. ben rahim filmini adetin 5. günü çektirmiştim. arkadaşın dedği gibi hamile olmadığına emin günlerde çektirmen gerekiyor. hepsini tamamlayabilirsin sonuçlar hemen çıkıyor zaten ayın 9 una kadar tamamlayabilirsin gibi. bir de doktora adetliyken gideceksn dimi? tedaviye başlaman adetle oluyor çünkü. bu sadece ön görüşme bilgi alma amaçlıysa buna gerek yok tabiki.

canım kahraman beye bir defa muayene oldum.oda iyidir. ben ayşe hanıma ve bi gözlüklü erkek doktor vardı ismini hatırlayamadım şimdi onlara muayene oluyordum semra hanım görecek nasılsa seni bence değiştirme doktorunu eğer memnun kalmazsan değştririrsin.

Yumurtlamadan önce çekiyorlar canım, sanırım 7-12. gün araları.. git gel yapma zaten filmin raporunun çıkması da 1 haftayı buluyor. her tahlilini ayarla sonra besmeleni çekip başla tedavine.

Hepinize bilgilendirmeniz için çok tşk ediyorum.. Şimdi hastaneyi aradım Semra hocanın asistanıyla görüştüm.. Gelebilirsiniz rahim filmi yetişmese de dedi.. Uçak bileti almıştım bakalım nolcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…