Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

çok iyi düşünmüşsün, artık onun da arkadaşa oyuna ihtiyacı var. inşallah kardeşi de gelecek ve herşey çok güzeeeeel olacak 4 kişilik bir aile olacaksınız en kısa zamanda :)

ya bizim Türk ev hanımları gerçekten tembel ve sürekli tüketimden yana, koca çocuk altı üsstü 3 saat refakat edecek ve 450-500 lira veriyorum buna rağmen bulamıyorum. ama oturup konussan hepsi çalışmaktan yana keşke çalışşsam etsem diyip duruyorlar. çok sinirliyim çookk, bizim şirketteki yemekçi ablayla konuştum evi şirkete yakın 2 de çıkıyor ablamız, bakalım eşiyle konuşup haber verecek.. bende yıllık iznimin tamamınnı bayram sonraısna aldım, 3 ekime kadar evimdeyim. inşallah o zmana kaddar birini ayarlarım

bugün için öğleden sonra dediler bakalım saat 3-4 gibi arayaccağım. şu Burç Genetiğin fetöcü çıkıp kapatılması kötü oldu, sanki ülkede kaç tane genetikçi var ki varolanda talebe yetişemiyor. Ya telefonla da ulaşmak çok zor, sekretere not bırakıyorsun aradan saatler geçtikten sonra sekreter geri dönüyor zaten. herşey parayı alana kadar var ya

Masal hayırlı haberler Canım ya... Gerçekten sinir bozucu beklemek.. Senin hemen bu ay transfer mi
Olucak bir dinlenme yok mu benim öyle olmuştu bir ay rahim dinleniyor ve çoğu yer böyle yapıyor diye biliyordum..
ben üstüne bir addet gördüm canım, yumurta toplamadan sonra ki 9. gün adetim geldi. yeni döngümün bugün 12. günü, 1 ay daha ben beklemek istemedim

O korkular hiç bitmiyor canm.İnşallah hayirlisiyla bir an önce sağlıklı embriyolarının haberini alırsın. Allah büyük canm kızın için de başka bir yakınında ya da güvendiğin komşunun varsa onlarla konuş.Allah kolaylik versin..

Benim transferim oldu fakat embriyomun genetiğine ulaşılamayınca dondurulan çözüldü hücre alındı tekrar donduruldu tekrar çözüldü.cgh yapılmıştı.kaliteliydi şimdi ise embrriyolog orta kaliteye düştü dedi semra hanım çok düşük kalitesi dedi.hangisine inanayım.bıktım genetik tanıdan ya normal çıkmaz ya ölüye yakın transfer olur ya genetiğine ulaşılamaz.bu sefer de kaliteli olan bozuldu.tam kadersizim

çok iyi düşünmüşsün, artık onun da arkadaşa oyuna ihtiyacı var. inşallah kardeşi de gelecek ve herşey çok güzeeeeel olacak 4 kişilik bir aile olacaksınız en kısa zamanda :)
çocuğa artık yetemiyoruz bakıcıda keza öyle yaşıtlarını istiyor.umarım daha iyi olur oğlum için.şu bebeklerde nazlı olmasın artık bukadar gelsin bir an önce

öyle düşünme canım.rabbim yazdıysa o bebeği sana tutunur.sonuçta canlı embriyo rabbim isterse neler olmaz ki...umutsuz olma lütfen teslim ol elimizden geleni yapıyoruz bizler.onlarda bilemezler Allah değiller.Rabbim dilein yeterki güzel düşün canım inşallah güzel olucak

Masal umarım sonucun bugün gelir ben de çok bekledim 10 gün bir daha 10 gün 20 gün üffff çok sıkıcı .sonu iyi olsun inş

arkadaşlar 1 tane sağlıklı çıktı şükürler olsun. en son gelen 6. gün embriyorsu.

herkese 1 tane sağlıklı geldi deyince üzülüyor ama ben seviniyorum,hiç biri gelmeyebilirdi. en son embriyo olduğu için eşimle çok mücadele verdim, eşim bu embriyoyu kullanmak istemedi ilk 6lı grup yeter diyordu. inatla 7. sağlıklı dedim, embriyologla konuştum ne diyorsunuz onu vereyim mi genetiğe diye fikir aldım, ama içimden bir ses hep 7. emb sağlıklı diyordu.

inşallah altın top benimle kalır hep. 6 Eylülde transfer olacak, sonrası yatış

ayyyy çok sevindim yaa inanılmaz mutlu oldum . allahım inşallah bebeğin seninle olsun bundan sonra hep sağlıkla al kucağına herşey sırayla bak bekledin bir tane sonuncu sağlıklı çıktı:) şimdi transferi bekliyoruz sonra da tutacak inşallah bebeğin sana sımsıkı sarılacak inşallahhh:) dualarım seninle ve bebişinle .. güzel haberler vereceksin

Kesinlikle haklisin 1 tane istyoruz zaten saglikli olsunda bir tane olsun.hisssetmissin demekki .insallah iyi haberler beklicez artik senden

Masal umarım sonucun bugün gelir ben de çok bekledim 10 gün bir daha 10 gün 20 gün üffff çok sıkıcı .sonu iyi olsun inş
artık sonuçlar 10 günde çıkmıyor, benim 16. günde çıktı. ama hangi genetikçiyle çalıştığın da çok önemli bu noktada.

canımmmmm inşallah sırasıyla hep güzel haberler paylaşalım. aminnn canım..

genetik sonucu önce doktroruma gitmiş, bana nasılsın diye sordu, oturtturdu, "bak dedi genetik sonucun bana geldi, masal gerçekten bir masalmış, çok büyük şansınmış" dedi, ben o an hiç sağlıklı yok diye çok korktum , sonra 1 tane sağlıklı var dedi, zaten 1 geleceğini biliyordum dedim şaşırdı kadın, :)

Çok sevindim 1tane kaliteli yeter zaten. Memorialde 10 günde çıkıyor bu arada.benim de 4taneden 1tane .

Allah kolaylik versin canm.Hepimiz muradimiza erelim innnşallah..

artık sonuçlar 10 günde çıkmıyor, benim 16. günde çıktı. ama hangi genetikçiyle çalıştığın da çok önemli bu noktada.
Senden yana umutluyum canım olacak inşallah..Masal'ına kardes gelecek Allah'in izniyle.Allah yüzünü güldürsün innnşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…