- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #41.901
çok iyi düşünmüşsün, artık onun da arkadaşa oyuna ihtiyacı var. inşallah kardeşi de gelecek ve herşey çok güzeeeeel olacak 4 kişilik bir aile olacaksınız en kısa zamanda :)bende bebişimi ana okuluna yazdırdım özel durumumuzdan bahsettim okul müdürüne hasta çocuk olduğunda haber veririz size çocuğu okula getirmezsiniz dedi.hergün vermiycem haftanın 1 günü vereceğim anaokuluna sosyalleşsin diye.vesikalık resimlerimizi çekildik.çok heyecanlıyım vede tedirginim hasta olur diye korkuyorum...yavrumun kardeşi bir an önce gelir inşallah evladımda kurtulur
ya bizim Türk ev hanımları gerçekten tembel ve sürekli tüketimden yana, koca çocuk altı üsstü 3 saat refakat edecek ve 450-500 lira veriyorum buna rağmen bulamıyorum. ama oturup konussan hepsi çalışmaktan yana keşke çalışşsam etsem diyip duruyorlar. çok sinirliyim çookk, bizim şirketteki yemekçi ablayla konuştum evi şirkete yakın 2 de çıkıyor ablamız, bakalım eşiyle konuşup haber verecek.. bende yıllık iznimin tamamınnı bayram sonraısna aldım, 3 ekime kadar evimdeyim. inşallah o zmana kaddar birini ayarlarımcanım benim yaa, genetiksten aramadılar mı hala sen bir arasan ? insanlar bu kadar uğraşıyor ahhh sinirim bozuluyor. kızın için de başka bir komşu ayarlamaya çalış . kapıcı vs yok mu oturduğun yerde onlara söyle bakalım birilerini araştırabilirler belki eşi bakar çocuğuna okul dönüşünde. acil durumlar için de okuldaki öğretmeniyle konuş bakalım belki de birşeyler ayarlayabilirler
bugün için öğleden sonra dediler bakalım saat 3-4 gibi arayaccağım. şu Burç Genetiğin fetöcü çıkıp kapatılması kötü oldu, sanki ülkede kaç tane genetikçi var kicanım benim yaa, genetiksten aramadılar mı hala sen bir arasan ? insanlar bu kadar uğraşıyor ahhh sinirim bozuluyor. kızın için de başka bir komşu ayarlamaya çalış . kapıcı vs yok mu oturduğun yerde onlara söyle bakalım birilerini araştırabilirler belki eşi bakar çocuğuna okul dönüşünde. acil durumlar için de okuldaki öğretmeniyle konuş bakalım belki de birşeyler ayarlayabilirler
ben üstüne bir addet gördüm canım, yumurta toplamadan sonra ki 9. gün adetim geldi. yeni döngümün bugün 12. günü, 1 ay daha ben beklemek istemedimMasal hayırlı haberler Canım ya... Gerçekten sinir bozucu beklemek.. Senin hemen bu ay transfer mi
Olucak bir dinlenme yok mu benim öyle olmuştu bir ay rahim dinleniyor ve çoğu yer böyle yapıyor diye biliyordum..
O korkular hiç bitmiyor canm.İnşallah hayirlisiyla bir an önce sağlıklı embriyolarının haberini alırsın. Allah büyük canm kızın için de başka bir yakınında ya da güvendiğin komşunun varsa onlarla konuş.Allah kolaylik versin..@calikusu2912
deepliner
hayat_gun
inşallah kızlar bende bekliyorum ama nedense genetikçi yüzünden transferin sonraki aya kalacağından korkuyorum. Ama hayırlısı neyse o olsun ddemekten başka çarem yok.
kızımın sene içerisindde öğleden sonra 14.30 da okulu bitiyor, onu karşılayacak bir komşu ayarlamıştım dün akşam o aradı, o iş de bozuldu, o kadar panik haldeyim ki, CHG bugün aklımda bile yoktu sabah eşim hatırlattı. şimdi hem bir panik hem de heyecan halindeyim. doktorum da saat 2 e çağırdı bi gelde rahim kalınlığına bakalım dedi..
öyle işte kızlar.. bakalım bndden aberleri aktarmaya devam edeceğim :) inşallah hepsi güzel haberler olur..
çocuğa artık yetemiyoruz bakıcıda keza öyle yaşıtlarını istiyor.umarım daha iyi olur oğlum için.şu bebeklerde nazlı olmasın artık bukadar gelsin bir an önceçok iyi düşünmüşsün, artık onun da arkadaşa oyuna ihtiyacı var. inşallah kardeşi de gelecek ve herşey çok güzeeeeel olacak 4 kişilik bir aile olacaksınız en kısa zamanda :)
öyle düşünme canım.rabbim yazdıysa o bebeği sana tutunur.sonuçta canlı embriyo rabbim isterse neler olmaz ki...umutsuz olma lütfen teslim ol elimizden geleni yapıyoruz bizler.onlarda bilemezler Allah değiller.Rabbim dilein yeterki güzel düşün canım inşallah güzel olucakBenim transferim oldu fakat embriyomun genetiğine ulaşılamayınca dondurulan çözüldü hücre alındı tekrar donduruldu tekrar çözüldü.cgh yapılmıştı.kaliteliydi şimdi ise embrriyolog orta kaliteye düştü dedi semra hanım çok düşük kalitesi dedi.hangisine inanayım.bıktım genetik tanıdan ya normal çıkmaz ya ölüye yakın transfer olur ya genetiğine ulaşılamaz.bu sefer de kaliteli olan bozuldu.tam kadersizim
CANIM aLLAH RAZI OLSUN güzel dualarına benide eklediğin için.mevlam hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.inşallahhh inşallah canım. sizlere çok dua ediyorum. tedavisi süren normal deneyen hasta çocupu olan herkese allah yardım etsin inşallah
Bncede nts de is gorurdu bence.iyiki bos bulunup olmadim .ama 2 gun cok korktum dogurcam dye.oyle dediay sakın alttan muayene olurmu öyle birden, önce NST ya bağaması lazım, doğum sancısına rastlarsa o zaman muayene yapılır. iyi ki yaptırmamıssın..
ayyyy çok sevindim yaa inanılmaz mutlu oldum . allahım inşallah bebeğin seninle olsun bundan sonra hep sağlıkla al kucağına herşey sırayla bak bekledin bir tane sonuncu sağlıklı çıktı:) şimdi transferi bekliyoruz sonra da tutacak inşallah bebeğin sana sımsıkı sarılacak inşallahhh:) dualarım seninle ve bebişinle .. güzel haberler vereceksinarkadaşlar 1 tane sağlıklı çıktı şükürler olsun. en son gelen 6. gün embriyorsu.
herkese 1 tane sağlıklı geldi deyince üzülüyor ama ben seviniyorum,hiç biri gelmeyebilirdi. en son embriyo olduğu için eşimle çok mücadele verdim, eşim bu embriyoyu kullanmak istemedi ilk 6lı grup yeter diyordu. inatla 7. sağlıklı dedim, embriyologla konuştum ne diyorsunuz onu vereyim mi genetiğe diye fikir aldım, ama içimden bir ses hep 7. emb sağlıklı diyordu.
inşallah altın top benimle kalır hep. 6 Eylülde transfer olacak, sonrası yatış
Kesinlikle haklisin 1 tane istyoruz zaten saglikli olsunda bir tane olsun.hisssetmissin demekki .insallah iyi haberler beklicez artik sendenarkadaşlar 1 tane sağlıklı çıktı şükürler olsun. en son gelen 6. gün embriyorsu.
herkese 1 tane sağlıklı geldi deyince üzülüyor ama ben seviniyorum,hiç biri gelmeyebilirdi. en son embriyo olduğu için eşimle çok mücadele verdim, eşim bu embriyoyu kullanmak istemedi ilk 6lı grup yeter diyordu. inatla 7. sağlıklı dedim, embriyologla konuştum ne diyorsunuz onu vereyim mi genetiğe diye fikir aldım, ama içimden bir ses hep 7. emb sağlıklı diyordu.
artık sonuçlar 10 günde çıkmıyor, benim 16. günde çıktı. ama hangi genetikçiyle çalıştığın da çok önemli bu noktada.Masal umarım sonucun bugün gelir ben de çok bekledim 10 gün bir daha 10 gün 20 gün üffff çok sıkıcı .sonu iyi olsun inş
canımmmmm inşallah sırasıyla hep güzel haberler paylaşalım. aminnn canım..ayyyy çok sevindim yaa inanılmaz mutlu oldum . allahım inşallah bebeğin seninle olsun bundan sonra hep sağlıkla al kucağına herşey sırayla bak bekledin bir tane sonuncu sağlıklı çıktı:) şimdi transferi bekliyoruz sonra da tutacak inşallah bebeğin sana sımsıkı sarılacak inşallahhh:) dualarım seninle ve bebişinle .. güzel haberler vereceksin
1 tane olsun benim olsun yeter :) yeni sloganım...Kesinlikle haklisin 1 tane istyoruz zaten saglikli olsunda bir tane olsun.hisssetmissin demekki .insallah iyi haberler beklicez artik senden
Çok sevindim 1tane kaliteli yeter zaten. Memorialde 10 günde çıkıyor bu arada.benim de 4taneden 1tane .arkadaşlar 1 tane sağlıklı çıktı şükürler olsun. en son gelen 6. gün embriyorsu.
Allah kolaylik versin canm.Hepimiz muradimiza erelim innnşallah..Benim transferim oldu fakat embriyomun genetiğine ulaşılamayınca dondurulan çözüldü hücre alındı tekrar donduruldu tekrar çözüldü.cgh yapılmıştı.kaliteliydi şimdi ise embrriyolog orta kaliteye düştü dedi semra hanım çok düşük kalitesi dedi.hangisine inanayım.bıktım genetik tanıdan ya normal çıkmaz ya ölüye yakın transfer olur ya genetiğine ulaşılamaz.bu sefer de kaliteli olan bozuldu.tam kadersizim
Senden yana umutluyum canım olacak inşallah..Masal'ına kardes gelecek Allah'in izniyle.Allah yüzünü güldürsün innnşallah..artık sonuçlar 10 günde çıkmıyor, benim 16. günde çıktı. ama hangi genetikçiyle çalıştığın da çok önemli bu noktada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?