Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Cnm korkma, günde 10 kez hissediyorsan problem yok demek. Arkasını dönmüş olabilir, yeri dar olabilir. Merak etme

Doğum olana kadar bunu takıcaz sanırım bazen öyle oluyor canım bende çok dinliyorum elim karnımda dolaşıyorum resmen .. İçini ferah tut bazı bebekler çok hareketli olmazmış benim de öyleydi bu hafta pek bi hareketli maşallah..sol tarafına yat elini karnına koy hareketi varsa korkma

Benimde 2 gun cok az hareket etti canim cok korktum yatip dinledm surekli .hareket cok az derinden edyordu hatta hic etmiyor gibiydi doktra gtmeye niyetlenince duzeldi simdi eskisi gbi hateketli.uyudu heralde 2 gun. O sralar dger sayfalardanda bebegim az hareket ediyor yazilarina cok denk geldim demekki tek ben degilim evham yapan dedim.tatli biseyler soluna don hareket azda olsa ediyosa sorun yoktur

sayfa baya sessizleşmiş bende iş-güç yazamadım bayadır.

hafta içi iş, haftasonu kışlık domates - turşu - fasülye hazırlıkları, kızım bu sene okula başlayacak onun okul telaşı derken kendime ayıracak zamanım yoktu, ama hepinizi özledim...

beni soracak olursanız hala haber bekliyorum.. genetiks çok canımı sıkıyor ama elim mahkum bekliyorum, bişey sölenmiyor ki.. bugün son gündü sözde kesinlikle haber vereceklerdi ama aradılar ve tabi ki sonucu bugün veremediklerini dün çalışmadıkları için aksama olduğunu falan filan söylediler. bugün cihaza giriyormuş örnekler, yarın öğleden sonra kesinlikle çıkacak dediler. ama nedense gene ümidim yok. yarına da bir bahane bulurlar. ama haftasonu transfer zamanı geliyor inşallah bu defa sözlerinde dururlar. yarın sonucum çıksın artık, yarın kontrolüm de var, rahim kalınlığına bakılacak ve transfer günü belirlenecek..

popoma östrojen bandı yapıştırıp duruyorum :) bu durumdan da sıkıldım baya...

ama hayırlısı olsun demekten başka biişey gelmiyor elimizden, bu kadar bekledik bir güncük daha bekleriz..

Yarin kesin cikacaktir canim artik transfere de bisey kalmamis ki zaten . Yarin netlesir artik mecbur bi sekilde denk getirecekler. Insallah tertemiz yumurtan bulunur ve transferin basarili olur insallahhh. Dualarim seninle canim kizinin da okulu hayirli olsun bol bol basari getirsin insallah

Yarın insallah güzel cevaplarla dönerler umudunu yitirme.az kalmış transferinde eli kulağında sayılır.

Bugün sağlık ocağında kalp atışlarını duydum çok sukur guzel de atıyordu.artık ne olduysa hareketleri azaldı bilmiyorum iki hafta sonra kontrol var..birde 29 lu haftalardan itibaren kontroller üç haftada bire düşüyormuş galiba..senin durumlar nasıl..

Evham var stres var korku var nolsun canim .insallh vaktinde gelrler sag saglim.gecen agrm vardi acile gttm alttan muayene yapmam lazm dedi dogum sancsna benzyor dedi.kabul etmedm eve dondum.2 gun kipirdamadi dye kafayi yedim .oyle iste.

Allah yardımcın olsun canım.Yarın sonuç belli olur bence çünkü transfer zamanın da geldi Allah'in izniyle..İnşallah hayirlisiyla transferin gerçekleşir ve bebis (lerin de olabilir)seninle olur.:))

C calikusu2912
deepliner
hayat_gun
inşallah kızlar bende bekliyorum ama nedense genetikçi yüzünden transferin sonraki aya kalacağından korkuyorum. Ama hayırlısı neyse o olsun ddemekten başka çarem yok.

kızımın sene içerisindde öğleden sonra 14.30 da okulu bitiyor, onu karşılayacak bir komşu ayarlamıştım dün akşam o aradı, o iş de bozuldu, o kadar panik haldeyim ki, CHG bugün aklımda bile yoktu sabah eşim hatırlattı. şimdi hem bir panik hem de heyecan halindeyim. doktorum da saat 2 e çağırdı bi gelde rahim kalınlığına bakalım dedi..

öyle işte kızlar.. bakalım bndden aberleri aktarmaya devam edeceğim :) inşallah hepsi güzel haberler olur..

Evham var stres var korku var nolsun canim .insallh vaktinde gelrler sag saglim.gecen agrm vardi acile gttm alttan muayene yapmam lazm dedi dogum sancsna benzyor dedi.kabul etmedm eve dondum.2 gun kipirdamadi dye kafayi yedim .oyle iste.
ay sakın alttan muayene olurmu öyle birden, önce NST ya bağaması lazım, doğum sancısına rastlarsa o zaman muayene yapılır. iyi ki yaptırmamıssın..

cnım kışlık telaşı bizdede var.oğluşumla beraber domates soslarımızı yaptık :)inşallah çok sayıda sağlıklı embriyon gelecek hiç ümitsiz olma.rabbim büyük seni merakla ve heyecanla takip ediyorum.inşallah sonucunda pozitif olucak arkadaşım.bende şafak sayıyorum yeni tedavi için :) eylül sonunda başlıycam inşallah rabbim ard arda güzel haberler paylaşmayı nasip etsin inşallah

bende bebişimi ana okuluna yazdırdım özel durumumuzdan bahsettim okul müdürüne hasta çocuk olduğunda haber veririz size çocuğu okula getirmezsiniz dedi.hergün vermiycem haftanın 1 günü vereceğim anaokuluna sosyalleşsin diye.vesikalık resimlerimizi çekildik.çok heyecanlıyım vede tedirginim hasta olur diye korkuyorum...yavrumun kardeşi bir an önce gelir inşallah evladımda kurtulur

canım benim yaa, genetiksten aramadılar mı hala sen bir arasan ? insanlar bu kadar uğraşıyor ahhh sinirim bozuluyor. kızın için de başka bir komşu ayarlamaya çalış . kapıcı vs yok mu oturduğun yerde onlara söyle bakalım birilerini araştırabilirler belki eşi bakar çocuğuna okul dönüşünde. acil durumlar için de okuldaki öğretmeniyle konuş bakalım belki de birşeyler ayarlayabilirler

inşallahhh inşallah canım. sizlere çok dua ediyorum. tedavisi süren normal deneyen hasta çocupu olan herkese allah yardım etsin inşallah

Masal hayırlı haberler Canım ya... Gerçekten sinir bozucu beklemek.. Senin hemen bu ay transfer mi
Olucak bir dinlenme yok mu benim öyle olmuştu bir ay rahim dinleniyor ve çoğu yer böyle yapıyor diye biliyordum..

Masall insallah hayirli haberlerini aliriz canimm takipdeyiZz hepimiz cok merak ediyoruzz..@drkumut hic ummadigin anda cok guzel kapi acsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…