- 6 Nisan 2015
- 924
- 893
- 103
- 37
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #49.701
Burada herkes çektirdi canı eski yazımalara baktıysan görmüşsündür . Acılı ağrılı bişi değil muayene gibi düşün korkulacak bir şey değil yani filmden sonra bakacak herhangi birşey var mı yok mu diye riske girmemek için yaniArkadasla rahim filimi cektiren yokmu...agrili degil dedi doktor ama yasayan varmi agri sizi oluyomu...internette arastirdim.tuplerde sivi olursa embriyo tutmayabiliyomus.zaten doktorda o riski almamak icin istedi.ayriyetten internette yaziyoki vajinal ultrasyonda rahimde tupte sivi birikintisi anlasabiliyomus.doktor ultrasyonunda bisey yok.ama yinede cekin dedi.yasayan varmi sizlerin yasantizi fikirinizi merak ediyorum cok sikinti yaptim ya.dunden buyana aratiriyorum...kafa allak pullak oldu..
Allah razı olsun canım evet çok zor şeyler yaşadım ve hala yaşıyorum.. bebeğim yoğun bakımında yaşaması için olumlu konuşmuyolar ama Allah tan ümid kesilmez hiç umudumu yitirmiyorum.Canım Rabbim yardımcın olsun hikayeni biraz biliyorum çok zor şeyler yaşadın..
İnşallah sağlıkla alırsın evladını kucağına Rabbim bağışlasın onu sana mübarek günler hürmetine dualarımız kabul olsun inşaAllah..
Amin canım. Eşimle taşıyıcıyız bebeklerimiz hasta doğuyor tüp bebek pgt yaptırdık iki denemedendr sonuç alamadık. Doğal yollarla yine gebe kaldım Allah tan ümid kesilmez diyip bekledim sonuç yine aynı oldu. Şuan brbeğim yoğun bakımında dua ile bekliyoruzİnşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın Allah yardimcin olsun.. genetik bi sorun var mıydı sizde?
Canım Rabbim şifa versin bebeğine inşallah dr lar yanılır da bir mucize olur.. dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden yaşadıkların çok ağır çok zor Rabbim yardımcın olsun genişlik ferahlık kolaylık versin...Allah razı olsun canım evet çok zor şeyler yaşadım ve hala yaşıyorum.. bebeğim yoğun bakımında yaşaması için olumlu konuşmuyolar ama Allah tan ümid kesilmez hiç umudumu yitirmiyorum.
Amin amin... İnşaallah canım bizde bir mucize bekliyoruz. Allah tan ümid kesilmez .Canım Rabbim şifa versin bebeğine inşallah dr lar yanılır da bir mucize olur.. dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden yaşadıkların çok ağır çok zor Rabbim yardımcın olsun genişlik ferahlık kolaylık versin...
çok geçmiş olsun bende şuan hamileyim bizde kistikfibroz tasiyicisiyiz çok korkuyorum bebegim hasta olur diye sizin tasiyiciliginiz neydi acaba?Amin amin... İnşaallah canım bizde bir mucize bekliyoruz. Allah tan ümid kesilmez .
Dualarım seninle canımAmin amin... İnşaallah canım bizde bir mucize bekliyoruz. Allah tan ümid kesilmez .
Rabbim yardımcin olsun canım gerçekten zor bebeğine sağlık sıhhat versin ne taşıyıcısı açaba bizim gibi trasnlokasyon mu?Amin canım. Eşimle taşıyıcıyız bebeklerimiz hasta doğuyor tüp bebek pgt yaptırdık iki denemedendr sonuç alamadık. Doğal yollarla yine gebe kaldım Allah tan ümid kesilmez diyip bekledim sonuç yine aynı oldu. Şuan brbeğim yoğun bakımında dua ile bekliyoruz
Amin canım Bebeğim yoğun bakımında. Taşıyıcıyız maalesef sağlıklı gebelik elde edemedik şuana kadar tüp bebekle 2 defa denedik olmadı. Normal hamilelik geçirdim yine olmadı napsakk olmuyor Allah hepimizin yardımcsı olsun.Rüya bebeğin nasıl oldu sizde hangi kromozomlarda vardı sorun sanırım normal hamilelik sonucu oldu bebeğin önce denedik demişsin tutmadı mı onlar Allah hayırlı şifasını versin inşşşş
Tatlım çok güzel bir haber belki dengeli bile değil normal bebeğin translasyon da cvs ti önermiyorlar çünkü embriyo da sorunlu kısım plesanda da kalabiliyor içerdeki bebek normal oluyor aminosentez en kesin tanıymışMerhaba kizlar. Beni hatirlarsiniz cogunuz 1 19 dengeli translokasyon uzerine yasadigim 2 kurtaJim bir de kimyasal gebelik uzerine ben de bir Cogunuzun girdigi pgt yolunda gectim.18 e yakin yumurtadan (havuz)systemi ile saglikli gelen olmayinca gectigimiz yaz bir daha denedik.6 tane toplandi ve bir tane saglikli transfer edilmisti.Agustosta onun da tutunamamasi uzerine buradan sizlere umudumu yitirmedigimi ama bir sure bebek olayina ara verdigimi soylemistim.Bu hatirlatmamin ardindan sizlere umut olsun ve inancinizi yitirmeyin diye Mucize min haberini veriyorum.Spontan gebelik sonucu su anda 5 aylik hamileyim.Cvs yaptirdim ve bebis de benim gibi dengeli tasiyici cikti. çok sukur dun 5 .ay ayrintili tarama vardi.O da guzel sonuclandi.Biz simdiye kadar cinsiyetini ögrenmek istemedik ama dun erkek oldugunu da agzindan kacirdi doktor. Ben size illaki normal deneyin demiyorum .sadece iste her sey ortada.Allah buyuk O ne zaman ol derse oluyor.Umudunuzu yitirmeyin gunlerinizi kendinize zehretmeyin.Bizim durumumuz çözümsüz degil unutmayin. Tek ihtiyacimiz biraz nefes almak ve panige kapilmadan her seyi zamana.birakmak.Bu hikayem basladiginda 31 yasindayim. Simdi 34 yasindayim. 3 sene zordu ama yasamaya.devam ettim. Vazgecmedim hayattan..Lutfen sizler.de devam edin.Dualarinizi esirgemeyin.Sizler de.hep benim dualarimdasiniz..
merhaba, sonucum pozitif çok şükür ama herşeyin daha çok başındayım. korkular her zaman var, doğuma hafta sayarken kaybettiğim için önceki bebeğimi. stres hep ediyor işte. inşallah bu defa herşey yolunda gider dire dua ediyorum. hem kendime hem sizlere..Canım naptın tedavini takip ediyorum inşallah güzel haberlerle dönersin
Arkadaşlar aranızda eşiyle aynı hastalığı taşıyıcı olup pgt ile sağlıklı gebelik elde eden
Ben varim pgt yaptirdim suan 1.5 aylik saglikli bebegim var ankarada yaptirdim tup bebegiArkadaşlar aranızda eşiyle aynı hastalığı taşıyıcı olup pgt ile sağlıklı gebelik elde eden oldu mu???
Saol canım cevabın için Allah sana bebeğini bağışlasın inşaallah .. biraz tereddütlerim vardı böyle olumlu sonuçlar okuyunca içim rahatladıBen varim pgt yaptirdim suan 1.5 aylik saglikli bebegim var ankarada yaptirdim tup bebegi
Amin canim saol darisi senin basinaSaol canım cevabın için Allah sana bebeğini bağışlasın inşaallah .. biraz tereddütlerim vardı böyle olumlu sonuçlar okuyunca içim rahatladı
Hayırlı olsun CANIM rabbim kucağına almayı nasıp etsin pgt uyguladıydı mıBenim opudan sonra 7 ay sonra oldu transferim hemen olmaktansa daha sağlıklı olduğunu soyluyorlar doktorlae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?