- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #10.901
incicim nasılsın canım?
Çok şükür petunyacım. Daha iyiyim. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor çalışmalar? :)
Petunya selam verdik alsana
İDRARA güvenme kan testi yaptır ,herkesin belirtileri farklı olabilir ,illa herkeste aynı olacak diye bir kaide yok ,inş. hamişsindiraslında biraz karışığım:44:
8 ya da 9 mayısta adet olmam gerekiyordu ama olmadım işteyim kafaya takmayayım diye 10 mayıs sabahı 6:30da test yaptım negatif :44:
eşim dün gece sordu bir sorun var sanırım adet söktürücü içeyim olmadı dedim
bugün 12 mayıs ben hala adet olmadım hatta smyrnaya gidecektim vazgeçtim bekleyeyim dedim
bütün hamile kalanlar göğüs acısından koyulaşmasından bahsetmişler bende böyle birşey yok
sadece 2 haftadır değişik sağ sol kasık ağrıları var hatta daha önce de bahsetmiştim bir de negatif çıkan testim gerçi bunları paylaştığım arkadaşım sen sabahın o saatinde bırak silik ikinci çizgiyi burnunun ucunu göremezsin dedi
internetten araştırdım adet ve ertesi günü yapılan testler negatif çıkabilir birkaç gün sonra tekrarlayın yazıyordu
sonuca gelince kırmızılar gelmedi ve ben inanın ne yapacağımı bilmiyorum :44::44::44::44::44:
akıl verin kızlar bana ya en yakın arkadaşım ve sizden başka kimse bilmiyor arkadaşım hemen test yap diyor ama ben çok korkuyorum negatiften
Canım sen daha önce 2 kere düşük yapmıştın değil mi?aslında biraz karışığım:44:
8 ya da 9 mayısta adet olmam gerekiyordu ama olmadım işteyim kafaya takmayayım diye 10 mayıs sabahı 6:30da test yaptım negatif :44:
bugün 12 mayıs ben hala adet olmadım hatta smyrnaya gidecektim vazgeçtim bekleyeyim dedim
bütün hamile kalanlar göğüs acısından koyulaşmasından bahsetmişler bende böyle birşey yok
sadece 2 haftadır değişik sağ sol kasık ağrıları var hatta daha önce de bahsetmiştim bir de negatif çıkan testim gerçi bunları paylaştığım arkadaşım sen sabahın o saatinde bırak silik ikinci çizgiyi burnunun ucunu göremezsin dedi
internetten araştırdım adet ve ertesi günü yapılan testler negatif çıkabilir birkaç gün sonra tekrarlayın yazıyordu
sonuca gelince kırmızılar gelmedi ve ben inanın ne yapacağımı bilmiyorum :44::44::44::44::44:
akıl verin kızlar bana ya en yakın arkadaşım ve sizden başka kimse bilmiyor arkadaşım hemen test yap diyor ama ben çok korkuyorum negatiften
İDRARA güvenme kan testi yaptır ,herkesin belirtileri farklı olabilir ,illa herkeste aynı olacak diye bir kaide yok ,inş. hamişsindir
aslında biraz karışığım:44:
Canım sen daha önce 2 kere düşük yapmıştın değil mi?
Az çok vücudunu tanıyorsundur ama idrar testi fıss
Artık doğruluk payı pek güvenilir değil
Sen iyisimi bi tıp merkezine yada sağlık ocağına git kanda baktır
Pıhtılaşma felan varmı sende
Merakını gider bence
canım beni başkasıyla karıştırdın sanırımbenim bildiğim kadarıyla kimyasal gebeliğim bile yok o yüzden bilmiyorum neler yaşanır hissedilir
pıhtılaşma sorunum bildiğim kadarıyla yok ama son zamanlarda dr lar özel bir test istemedi yaptırmadım
bir de o dert var hafta içi çalışıyorum eğer pazartesiye kadar gelmezse öğle tatilinde izin alıp gideceğim bakalım çok da heveslendirmek istemiyorum kendimi
pıhtılaşma gibi hemen öğrenmeni gerektiren bi durum yoksa bekle bence. kafaya takmadan bekle.
benim belirtiler adet geçtikten 10-15 gün sonra başlar hep, bu yüzden öyle adet günü öğrenmedim hamile olduğumu.
bişey varsa da görünür olsun bekle de
hıı şeyy öyle miiPardon canım kusura bakma karıştırmışm hakkını helal et
Sizin genetik sorununuz neydiki o zaman:26:
adetlerin günü gününe geliyosa test yaptırabilirsin. ama 3-4 gün ileri geri oynama huyu varsa bekle en azından 5-6 gün geciksin adetin.peki hamilelik yoksa adet gecikmesi neden olur? ya bir sorun varsa? ay çok pimpirikliyim sanırım
benim 13 yumurta toplandı, 9 u döllendi, 7 si pgt ye girdi.güzel düşünmye çalış güzel olur inş. herşey
bu arada millet bişey soracağım size 10 un üzerinde yumurtası olan oldu mu hiç burda ..
Bi de doktorlar rapor veriyormu transferden sonra ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?