Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım bende seni merak etmiştim topik sahibini göremiyorum burda diye maşallah oğluşunu mucizeni Rabbim dilemiş kucağına almışsın dualarına amin diyorum umutlarımıza bir ekz daha umut kattın ALLAH razı olsun darısı bizlere inşşş

canım sorma bende hala var rezerv azlığı ve malesef pgt de bol yumurta lazım o zaman gösterecek bakalım neler yaşayacağım inşallah hepimziin tedavileri sıkıntısız ilerler vee sonu müjdeli olur inşş

inşallah canım hayırlısıyla bi atlatsak uffffff aklıma gelince geriliyorum valla

peki kaç tanesi sağlıklı çıktı ...
bakalım bende kaç çıkacak merak ediyorm.
doktor çok olması önemli değil istenilen nitelikte olması önemli dedi sayıya takılma dedi bana..
tam benim istediğim nitelikte ,ne eksik ne fazla tam istediğim gibi yumurtaların dedi ,ben de merak ediyrm bakalım ne olacak ..
kaç gün rapor veriyorlar acaba ..
bir de ben 4-5 gün yatayım sonra işe devamedeyim diyorum ama doğrumu siz kaç gün yattınız ,transfer sonrası neler yaptınız ...

keşke hergün girebilsem umudunuza umut katsam...bunun ne demek olduğunu çok ii biliyorum...birisinin bir yorumu bile o gün rahat bir yku sebebiydi benim için...ben normal yolla hamile kalamıyordum kalsamda genetik sorun yüzünden down sendromlu olma ihtimali yüksekti...ama çok şükür doğal yolla hamile kaldım ama maalesef oğlumda benimle aynı kaderi paylaşıyor...çünkü oda taşıyıcı...ama bunada şükür diyorum....inşallah burdaki herkese rabbim en kısa zamanda annelik duygusunu tattırır..en önemlisi dua aman eksik etmeyin

sendeki sorun neydi peki

Allah bağışlasın oğlunu simgecim. Darısı başımıza...

ne güzel Muradına kavuşmuşsun
Maşallah sübhanallah
Rabbim bizlerede nasip etsin bu duyguyu

hiç sağlıklı çıkmadı canım, sonraki ay doğal hamile kaldım.
transfer olamadığımdan bişey diyemicem, dr en az bi hafta dinlen demişti ama.
bana da sayı çok iyi dediler ama sayının çok olmasının kaliteyi düşürdüğünü düşünüyorum, şans artıyo gibi sayı arttıkça ama.
ilaçsız tüp bebek yapılıp pgt yapılsa keşke bizim gibilere, ayda sadece 1-2 yumurta ile. ama teknoloji ve imkanlar buna uygun değil.

hayırlısı olsun canım pgt ile hamile kalınca da oluyo taşıyıcı. eğer olmayacak olsa normal denemezdik.
tamamen nasip.

bendeki sorun 14 ve 21.kromozomlardaydı...inanın bana hatırlamak dahi istemiyorum çünkü bununla ilgili ben çok şey yaşadım...yanlış yapıldı bazı testler vs.

inşallah en yakın zamanda hepiniz muradınıza kauvuşursunuz...sizleri öyle iyi anlıyorumki...eski günlerim geliyor aklıma...ama inşallah sizde benim gibi unutur ve bir an önce anne olursnuz

taşıyıcılık pgt yöntemiyle yapıldığı zaman çok düşük bir ihtimal...o seçeneği sana bırakıyorlar...yani biraz nasiplikten çıkıyor...doktor sana soruyor en azından bende öyle olmuştu...bir anlamda embriyolarda genetik bir testten geçiyor tıpkı bizim gibi

yok canım fish ve 24 sure var pgt için ikisinde de taşıyıcılık ayırt edilemiyo.
eşimde 13-14 translokasyon var, özellikle araştırdım, eğer taşıyıcı ayırt edilseydi normal denemeyebilirdim.

en son bi arkadaş pgt ile hamile kaldı, amniyo yaptırdı, ikizlerden biri sağlıklı biri taşıyıcı.

sen hangi yöntemle pgt yaptırmıştın ki?

pgt yapıldığında sayısına bakılıyo kromozomların.
eşimde kromozom sayısı normal, ama bi parçanın yeri yanlış.
onun gibi taşıyıcı bi embryoya pgt yapıldığında sayı yine normal çıkıyo.
bu yüzden taşıyıcının ayırt edilmesi mümkün değil, translokasyonlar için.

tek gen hastalıkları ya da başka sorunları bilmiyorum, ben kendi durumumuzu araştırdım.
yanlış mı biliyorum acaba? simge sen hangi yöntemle pgt yaptırdın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…