Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım neyin var geçmiş olsun :26: ayy çok mahçup oldum bugün hiç bi arkadaşımdan nerdeyse hiç bir bilgim yok acil şifalar dilerim tatlım ev mi taşıyacaksın bol güç kuvvet diliyorum

Son düzenleme:
Ben onu seninkilerden çaldım
Kızdın mı bana
kızz aşkolsunn ne kızması aksine çok sevdiğim Mervişim kullanmış diye memnun kaldım valla çok yakışmış ben paylaşmayı severim tekrar güle güle kullan

Yok hep gece çalışmıyo 2 geceye bir evde yok
Diğer günde gündüz çalışacak mesela baya karışık ben bile çözemedim 3 yıldır
Oturuyorum öyle işte ne yapayım sıkılıyorum
Örgü ördüm biraz
Kayınvalideme şal örüyorum canım

heheheheee kayganaya şal haaa nerden esti rüzgar ki üşüesin kadın diye şal örüyorsun yoksa yoksa şu meşhur kasa için mi bu şal

canım neyin var geçmiş olsun :26: ayy çok mahçup oldum bugün hiç bi arkadaşımdan nerdeyse hiç bir bilgim yok acil şifalar dilerim tatlım ev mi taşıyacaksın bol güç kuvvet diliyorum

10 Gün önce felandı galiba mattika sancılarım var demiştide
Doktoruda sıklaşırsa tehlikeli demiş
Çok şükür ki bir problem yok
Çok yormuş kendini galiba ondan olmuştur muhtemelen ev toplama olayı felan

heheheheee kayganaya şal haaa nerden esti rüzgar ki üşüesin kadın diye şal örüyorsun yoksa yoksa şu meşhur kasa için mi bu şal

Yok kız kışın buraya gelmişti hanımefendi tatile
Bi tane şal beğendi ee bee kadın alsana
Yok almadı.Oraya gidince illa ısrar etti ya onu al
Yada git aynı ipi bul bana şal ör diye
Bende inat ettim gittim aynı ipi buldum başladım örmeye
Daha 7 karış oldu 2 karış daha örmem lazım ör ör bitmiyo
Allah'ımm sinir oldumm

Kız bide ne diyor biliyor musun?
Eee inşallah beğenirim o ördüğün şalı diyor
Nasıl sigortalarım attı var yaa
Bidaha derse ver beğenmediysen anneme vereceğim diyeceğim

ayy çok geçmiş olsun eee tabi ev toplamak nedir iyi bilirim insan yükleniyor vücuduna neyseki bi problem yok sıkıntısız devam etsin inşşş

Merviş canım yaa benim merkeze ev taşıma işi yattı sanırım bi müddet daha burdayım tabi ev taşıycamm ama burdan bakıcaz ufak ufak burdan ev araştırıyoruz

Ayy deme kız kaldınız desene gene orada
Bende orayı hiç sevmiyorum nedense bir iki arkadaşımda oralıydı ya aceba ondan mı
Neyse hayırlısı be canım sıkma canını
Eşinin işi dolayısıyla
Ahanda baksana bizde İstanbullardayız gurbetteyiz
Mecburuz işte

Kız bide ne diyor biliyor musun?
Eee inşallah beğenirim o ördüğün şalı diyor
Nasıl sigortalarım attı var yaa
Bidaha derse ver beğenmediysen anneme vereceğim diyeceğim
tam huysuz virjin haaaaa ikram azgını denir öylelerine de valla yaa beğenmezsen anacığım kullanır de canım ben niye bebiş örgüleriyle uğraşıyom sanıyorsn büyük , battal örgülere gelemiyorum yaaa zaten tek sabrımı bebişliğe kullanıyomm neyse işte az kalmış kızzz yarısı oldumu daha kolalaşıyo örgü haydi dayan azcık daha 2 karış kalmış bitsin bi ara at kenara

ayy sorma ben buraya adım atar atmaz sevmedim ki burayı sakınan göze çöp batıyooo hayırlısı burası demekki diyorum tayin olana kadar burdayz işin açığı evet canım yaa malesef doğduğun er değil doyduğun yer oluyoo ikametlerimiz sağlık olsun napalım

İkram azgını mı hehehehe
İlk defa duydum ve çok hoşuma gitti tam kayınvalideme yakışır canım
Ay allahım ya iyi güldürdün beni şifam Allah'ta seni güldürsün
Ya ısrarla işle dedi allahım siparişlerini bir duysan hangi birini alacağımı şaşırıdm
Yazın yine geleceklermiş tatile uff
İstanbuldan gitmek istiyorum o yüzden tam yollarının üstü
Kız bide şal 40 liramıydı neydi aman biraz pahalıma geldi aslında
Yoksa ne uğraşacamki alırdım valla

Hah aynen canım bende bu sözü düşünüyordumda aklıma getiremedim

yaa ben çok kullanırım bu lafı hakikaten kimileri ikram azgını oluyoo amin tatlım hepberaber gülelim inşallah evet yaa şallar pahalı bende şal aldım almazdım ama bakmakla örgüyü örecek kadar ustalaşmadığım için ve o modeli çok kullanışlı bulup sevdiğim için aldım 30 küsür dedi de satıcı pazarlık yaptık 30 a almıştık sende bi pazarlık yapsaydın belki yardımcı olurlardı neyse ördünde bitiyo bile evet yaaa yol üstüysen tamam gelirken uğradık geçerken uğradık diye gelenlerim var benimde ulan sırf bizim için bi ALLAH ın günü uğrayında önemsendiğimizi değer gördüğümüzü hissedelim eşinin tayin hakkı ne zaman Mervişim :26: inşallah az kalmıştır çık gel bacım yanıma

Şifam bu arada örgülerin 10 numara bayıldım gerçektende
İnşallah günün birinde bebeğine kullanmak nasip olur canım arkadaşım benim
Ellerine emeğine sağlık

Şifam bu arada örgülerin 10 numara bayıldım gerçektende
İnşallah günün birinde bebeğine kullanmak nasip olur canım arkadaşım benim
Ellerine emeğine sağlık
canım benim senin güzel gözlerin görmüştür onları güzel olarak teşekkürler canım aminn aminnn inşşşşşş canım hepimizin mutlu sonu olsun inşşş

bu arada aşağıda kim var bi bak bakalım

Ben pazarlık yapmasını bilmiyorumki
Yani daha doğrusu beceremiyorum nedense
Bu sene 3 tane ördüm bi kendime bi anneme bide işte kayınvalideme örmekteyim gerçi
Boş durmaktansa öreyim dedi.anneme kargoyla yolladım bu hafta işte
Sorma canım tamda yollarının üstü:)Hemde Paristeler işte arabayla gelecekler yandım artık kaç gün kalırlarsa
Kadın ne diyo biliyomusun ben ramazan şenliklerine katılacağım onun için geliyorum diyo
Gelde sinir olma işte neyse anacım başını şişirmeyeyim bu kadında laff çookk
Anam daha doğu görevimiz var dahada belli olmadı atamalar bu hafta belli olur diyolardı
İlk tercihimiz Erzurum

Oleyyyyyyyy Şifammm çevrim içiii yehuuuuuuuuuuuu
Halay çekeceğim bunu hatırına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…