- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #11.281
delikız ilk aşa güzel geçti darısı diğer aşamalara.inşaAllah istediğinden daha fazla çıkar sağlıklı embriyo.ve inşaAllah başlayacak olanlara umut olacaksın canım.
Hadi atlatmışsın çok şükür
Yumurta sayında iyi maşallah
İnşallah her şey istediğin gibi gelişri
teşekkür edereim hepinizedelikız maşallah sayın güzel, bol bol sağlıklı ve kaliteli çıkar inş.
levaque nerelerdesin, nasıldı operasyon
ynı gün aynı saatte ordamıymışızcok geçmiş olsun cnm kromozom analizimiz aynı hatta aynı gün oğrendik aynı gün aynı saatte volkan hocanın yanındaymışız hatta aklıma gelmedi değil karıştırılmamışmıdır acaba çunkü oranlar da aynı eşimde de problem var iki defa tüp bebebk denedik ama olmadı sorun bende de çıktı ama ben doğal yoldan hamile kaldım cnm haziranda genart tüpbebeğe başlayacaz doktorunuz kimdi ilk denemen mi kaç yaşındasın inşallah bizler umut olursun
yok hazade yanlış anlarmıyım hiçCanım amacım seni üzmek deil sakın yanlış anlama yani anlatmak istediğim sakın sayıya takılma nasibinde varsa olur zaten benim 21 taneden 3 tane çıktı ama olmadıı...
Arkadaşımın 7 taneden 2 tane çıktı 1 tane transfer edildi hamilee..
İnşallah sende bu duyguyu tadıcaksın cnm
Ay hiç sormaaaaaa
Kuzenime gidicem antalyaya ama sanırım iptal edilicekk hava fecii :18:
Laveyi merak ettim ?? Nasıl geçti acaba ? Çok tedirgindi:26:
delikızım canım benim geçmiş olsun şaka maka opu bile nasip oldu çokk çabuk geçti gibi zaman sendemaşallah işin en büyük yükünü atlattın inş döllenme haberleriyle birlikte pgt sonuçlarıda içimize siner inş canım benim dualarımdasın
maşallah benim bacıma ameliyathaneye bile girdi çıktıevet yaa zaman geçti gitti valla ,bu süreçte korkularımı yendim ,iğne vurdum ,ameliyat odasına girdim
inş. şifam inş.ALLAH RAZI OLSUN..
Bu arada kasık ağrım var eğilip kalkamıyorum ne yapsam ağrı kesici alsam mı bişey olmaz dimi :18:
kendime ben bile şaşıyorum şifam bilemezsinmaşallah benim bacıma ameliyathaneye bile girdi çıktıhella olsun şifa olsun yumurtacıkların sağlıklı bebiş olsun inşş zaten senin burda yani pc başında kalman doğru değil yat dinlen tatlım kolaymı opu oldun vee dr sana ilaçlar önermedimi antibiotik parol filan :26: eğer çok çok dayanılmaz gibiyse al paroldan bi tane ve hemen yat sıcak tut kendine dikkat et
Kizlar mehaba,
Eve yeni geldim o yuzden ancak yazabiliyorum.
Opu gibi birseydi. Aynionun gibi uyudum ve uyandigimda odadaydim. 1 saat dinlendikten sonra anneme gectim.
Korkularim her zamanki gibi yersizmis
Su an bogazim aciyor baya . Cok zor yemek yiyor ve yutkunuyorum sanirim yarina daha iyi olur.
Temiz de cikti sukur. Gastrit cikti ama onemsiz ve benim yutarkenki sirt agrii aciklamiyor.
Simdi ben beynimi serbest borakip o aciya insallah takmayacagim , cunku biliyorum ki yemek borum ve midem saglamBoylelikle de insallah gececek .
Hepinize tek tek tesekkur ederim kizlar.
Bu arada delikiz opun nasio gecti? Kac yumurta toplandi? Okuyamadim sayfalar ilerlemis yine o yuzden soruyorum.
Sana da cok gecmis olsun , hayirli haberler olsun insallah.
Kizlar mehaba,
Opu gibi birseydi. Aynionun gibi uyudum ve uyandigimda odadaydim. 1 saat dinlendikten sonra anneme gectim.
Su an bogazim aciyor baya . Cok zor yemek yiyor ve yutkunuyorum sanirim yarina daha iyi olur.
Temiz de cikti sukur. Gastrit cikti ama onemsiz ve benim yutarkenki sirt agrii aciklamiyor.
Simdi ben beynimi serbest borakip o aciya insallah takmayacagim , cunku biliyorum ki yemek borum ve midem saglamBoylelikle de insallah gececek .
Bu arada delikiz opun nasio gecti? Kac yumurta toplandi? Okuyamadim sayfalar ilerlemis yine o yuzden soruyorum.
Kizlar mehaba,
Mattika nasılsın sancıların artık yok değil mi eve ne zaman taşınacaksınız?
Ama uçak biletimi aldım ucuza aldıgım için iptalide yok((
Kizlar mehaba,
merhabalar canım
öncelikle kaç gündür nete girememiş olmamı,ilgisizlik olarak değerlendirme lutfen...
aklım hep sendeydi,acaba ne yaptı,kaç yumurta oluştu diye meraktan öldüm,namazlarımda dua da ettim inan,Allahım yardım et diye...çünkü senin ilk deneyimindi,ister istemez tedirginlik,endişe yaşamışsındır...
dün çok yoğundum,bugün de burda çok yağmur yağdığı için,nette sorun oldu,msn ye beni eklemişsin, kabul ettim ama hala bir türlü denk gelemedik,sen işte msn hep açık demiştin??
neyse canım öncelikle gözün aydın,tam 15 tane yumurtan oluşmuş,nasıl sevindim anlatamam,pgt yarın mı belli olacak?
inşallah hepsi döllenir,bu arada ankaradan kardeşim geldi,misafirimiz,ama olsun ben fırsat buldukça bakmaya çalışacağım...
güzel haberlerle görüşmek dileğiyle,hafta sonu iyi dinlen,kafanı boşalt,bu arada progestan iğne mi verdiler,jel mi?
kendine çok iyi bak...
sağol mervecim, magnezyum fln verdi dr. azalttı sancıları. bir de kendime iyice dikkat ediyorum, iyiyiz çok şükür.
evi tuttuk, ilk kirayı verdik, bi an önce taşınsak iyi olur ama en az 2 hafta sürcek heralde.
şimdi boya temizlik vs. yapılcak.
sen nasılsın
Kizlar mehaba,
canımsın bende seni çok özledimŞifaamm nerdesin hayaletim seni çooook özledimmm
azcık müsade etsene sana cevap yazıyordum tabisiŞİfaamm neden bana pas vermiyorsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?