- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #11.321
hımm tam huysuz varya % 100Ben pazarlık yapmasını bilmiyorumki
Yani daha doğrusu beceremiyorum nedense
Bu sene 3 tane ördüm bi kendime bi anneme bide işte kayınvalideme örmekteyim gerçi
Boş durmaktansa öreyim dedi.anneme kargoyla yolladım bu hafta işte
Sorma canım tamda yollarının üstü:)Hemde Paristeler işte arabayla gelecekler yandım artık kaç gün kalırlarsa
Kadın ne diyo biliyomusun ben ramazan şenliklerine katılacağım onun için geliyorum diyo
Gelde sinir olma işte neyse anacım başını şişirmeyeyim bu kadında laff çookk
Anam daha doğu görevimiz var dahada belli olmadı atamalar bu hafta belli olur diyolardı
İlk tercihimiz Erzurum
hehehe hadi halay başı sensin bende yanına geldim :118::118::118::118::118::118::118::118: kız kaç dakika uğraştım nerden online olacağımı hatırlayamadımOleyyyyyyyy Şifammm çevrim içiii yehuuuuuuuuuuuu
Halay çekeceğim bunu hatırına
hımm tam huysuz varya % 100eyvahh ramazanda yandınnn :18::18::18: ne zor olur yaa iftar neysede sahur faslı yatılı misafire zorlanılır ALLAH ım şimdiden bolllllll sabır güç kuvvet versin inşallah tatlım şimdiden yüklenmeli sana bu lazım 3 şey yükle bacım limiti doldur onlar gidene kadar yetsin doğu görevi bazı iç anadolu daki iller ve daha çok ilçeleri de doğu görevi sayılıyor benim geldiğim ilçedeki polisler doğu görevindelerdi hayırlısı neresiyse o olsun inşş tatlım
Ooo severmisin halayı bi şemmamey çekelim geldehehehe hadi halay başı sensin bende yanına geldim :118::118::118::118::118::118::118::118: kız kaç dakika uğraştım nerden online olacağımı hatırlayamadımneyseki buldum
evet evet doğu görevi olan mucize yerler var yaniAynen canım bu üç şey bana lazımmm hemide çoookk
Aaaa gerçekten öylemii ben bilmiyordum o ilçenin doğu görevi hükmünde olduğunu
Meseka Sşvas felan doğu görevine giriyor
Ayy hayırlısı bakalım...
Muhtemelen tayinimiz çıksa bile durdururz
Daha tüp bebek deneyeceğim ben bir yere gidemem
bende bugünden itibaren kırmızıları bekliyorum
ama zevkli oluyordu canım gizli takılmakOoo severmisin halayı bi şemmamey çekelim gelde
Allah seni ne etmesin ee kaç zamandır hayaletsin
bugün derken eksik ve yanlış oldu dünden beri bekliyorumBelki gelmez du bakalım
Ben oldum bilee
zaten beklemiyordum kistim için yasmin vermişti doktor
Off doktora gitmek istemiyorum yaa kontrole gitmeyeceğim bananee bananee
ama zevkli oluyordu canım gizli takılmakben düz halaydan başka bişi bilmem olsun şipşap uyum sağlamaya çalışırım haydi ALLAH ne verdiyse haydi Merviş tut elimden halaya haydi
bugün derken eksik ve yanlış oldu dünden beri bekliyorumne biliyim mucize olur mu olur bende kontrole gidicem kırmızıları torlayıp toplayıp ayy sinir oluyorum yaaaaaa bende kontrolmüş dr muş sevmiyomm sakınan göze çöp yine batıyoo bacımmmm
en güzel hayalet sen olursun inşş tatlımBen hiç hayalet olmadım bilmiyorum
Canım sen önceden prolu değildin demi
Bu tekerlekli sandalye için oldun demi
Allah hayrını kabul etsin bende çok olmak istedim ya
çile ki nasıl çile veet tatlım bu adetimle gidicem tüp bebek dr una foliküllerimin durumuna bi göz atacakSen bu adetinde gidecek misin kontrole
Çok sinir oluyorsun demi
Helede adetliylen muayene olmakk bir çilee
Valla çekiniyorum doktordan
evet tatlım tam üstüne bastın ayağını çekBide şifam seni ilk tanıdığımda kurbağalı bi avatarın vardı
Bi anne kurbağa bi baba kurbağa bide bebek kurbağa çok tatlıydı
Bu kadar anlattım ama o sendin demi?:26:
çile ki nasıl çile veet tatlım bu adetimle gidicem tüp bebek dr una foliküllerimin durumuna bi göz atacakmecburen gidicem her ay korkuyorum bacım menopoza giricem mi girdim mi giriyor muyum diye :18::18::18::18:ALLAH korusun kimse zamanından önce menopoza girmesin inşş çekinmek ne demek yerin dibini görüyozzz işte ama herşey bebişimiz için
evet tatlım tam üstüne bastın ayağını çekbendim o hala pc mde kayıtlı çok beğenen olmuştu o avatarımı sırf beğendiklerini belli etmek için özel mesajla haber verenler vardı avatarın çok tatlı diyenler dur buluyum ekleyim hemen
evet tatlım Rabbim korusun inşallahHii Allah korusun bu konu hakkında daha öncede konuşmuştuk
Rabbim yaşatmasın böyle bir şeyi sana canım benim
Kimseye yaşatmasın...
Şifam eşin ne diyor mesela bu bebek olayına
Herhangi olumsuz bir şey söylememiştir eminim
Şimdi biz daha 2 yıllık evliyiz şimdilik eşim bir şey demiyo
Ama ya ilerde derse ufff ne yaparım
hehehe sevsinler ayağını
Ahanda çektim ayağımı
Valla mı kızz gerçekten çok tatlıydı amma ben korkuyorum böyle böcekten kurbağadan
hakikaten kız bende tam yazacaktım biz ilk nerde tanıştık ki :44: unutkanım malumHiii koymuşsunnn gerçektendesen beni hatırlamadın demi şifam:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?