Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hımm tam huysuz varya % 100 eyvahh ramazanda yandınnn :18::18::18: ne zor olur yaa iftar neysede sahur faslı yatılı misafire zorlanılır ALLAH ım şimdiden bolllllll sabır güç kuvvet versin inşallah tatlım şimdiden yüklenmeli sana bu lazım 3 şey yükle bacım limiti doldur onlar gidene kadar yetsin doğu görevi bazı iç anadolu daki iller ve daha çok ilçeleri de doğu görevi sayılıyor benim geldiğim ilçedeki polisler doğu görevindelerdi hayırlısı neresiyse o olsun inşş tatlım

Oleyyyyyyyy Şifammm çevrim içiii yehuuuuuuuuuuuu
Halay çekeceğim bunu hatırına
hehehe hadi halay başı sensin bende yanına geldim :118::118::118::118::118::118::118::118: kız kaç dakika uğraştım nerden online olacağımı hatırlayamadım neyseki buldum

Aynen canım bu üç şey bana lazımmm hemide çoookk
Aaaa gerçekten öylemii ben bilmiyordum o ilçenin doğu görevi hükmünde olduğunu
Meseka Sşvas felan doğu görevine giriyor
Ayy hayırlısı bakalım...
Muhtemelen tayinimiz çıksa bile durdururz
Daha tüp bebek deneyeceğim ben bir yere gidemem

hehehe hadi halay başı sensin bende yanına geldim :118::118::118::118::118::118::118::118: kız kaç dakika uğraştım nerden online olacağımı hatırlayamadım neyseki buldum
Ooo severmisin halayı bi şemmamey çekelim gelde
Allah seni ne etmesin ee kaç zamandır hayaletsin

evet evet doğu görevi olan mucize yerler var yani herşeyin hayırlısı olsun dediğin gibi bebişine kavuşcannn inşş tayin sizi ayırmasın inşşşş

Ooo severmisin halayı bi şemmamey çekelim gelde
Allah seni ne etmesin ee kaç zamandır hayaletsin
ama zevkli oluyordu canım gizli takılmak ben düz halaydan başka bişi bilmem olsun şipşap uyum sağlamaya çalışırım haydi ALLAH ne verdiyse haydi Merviş tut elimden halaya haydi

Belki gelmez du bakalım
Ben oldum bilee
zaten beklemiyordum kistim için yasmin vermişti doktor
Off doktora gitmek istemiyorum yaa kontrole gitmeyeceğim bananee bananee
bugün derken eksik ve yanlış oldu dünden beri bekliyorum ne biliyim mucize olur mu olur bende kontrole gidicem kırmızıları torlayıp toplayıp ayy sinir oluyorum yaaaaaa bende kontrolmüş dr muş sevmiyomm sakınan göze çöp yine batıyoo bacımmmm

ama zevkli oluyordu canım gizli takılmak ben düz halaydan başka bişi bilmem olsun şipşap uyum sağlamaya çalışırım haydi ALLAH ne verdiyse haydi Merviş tut elimden halaya haydi

Ben hiç hayalet olmadım bilmiyorum
Canım sen önceden prolu değildin demi
Bu tekerlekli sandalye için oldun demi
Allah hayrını kabul etsin bende çok olmak istedim ya

Sen bu adetinde gidecek misin kontrole
Çok sinir oluyorsun demi
Helede adetliylen muayene olmakk bir çilee
Valla çekiniyorum doktordan

Ben hiç hayalet olmadım bilmiyorum
Canım sen önceden prolu değildin demi
Bu tekerlekli sandalye için oldun demi
Allah hayrını kabul etsin bende çok olmak istedim ya
en güzel hayalet sen olursun inşş tatlım evet canım yaa kampanyadan nasip oldu işte pro üyelik amin tatlım aminn herşey nasip kısmet işi tatlım üzülme Rabbim gönlünü biliyoo bak çok istemen bile hayırdır bence

Sen bu adetinde gidecek misin kontrole
Çok sinir oluyorsun demi
Helede adetliylen muayene olmakk bir çilee
Valla çekiniyorum doktordan
çile ki nasıl çile veet tatlım bu adetimle gidicem tüp bebek dr una foliküllerimin durumuna bi göz atacak mecburen gidicem her ay korkuyorum bacım menopoza giricem mi girdim mi giriyor muyum diye :18::18::18::18:ALLAH korusun kimse zamanından önce menopoza girmesin inşş çekinmek ne demek yerin dibini görüyozzz işte ama herşey bebişimiz için

Bide şifam seni ilk tanıdığımda kurbağalı bi avatarın vardı
Bi anne kurbağa bi baba kurbağa bide bebek kurbağa çok tatlıydı
Bu kadar anlattım ama o sendin demi?:26:

Bide şifam seni ilk tanıdığımda kurbağalı bi avatarın vardı
Bi anne kurbağa bi baba kurbağa bide bebek kurbağa çok tatlıydı
Bu kadar anlattım ama o sendin demi?:26:
evet tatlım tam üstüne bastın ayağını çek bendim o hala pc mde kayıtlı çok beğenen olmuştu o avatarımı sırf beğendiklerini belli etmek için özel mesajla haber verenler vardı avatarın çok tatlı diyenler dur buluyum ekleyim hemen

Hii Allah korusun bu konu hakkında daha öncede konuşmuştuk
Rabbim yaşatmasın böyle bir şeyi sana canım benim
Kimseye yaşatmasın...
Şifam eşin ne diyor mesela bu bebek olayına
Herhangi olumsuz bir şey söylememiştir eminim
Şimdi biz daha 2 yıllık evliyiz şimdilik eşim bir şey demiyo
Ama ya ilerde derse ufff ne yaparım

Ahanda çektim ayağımı
Valla mı kızz gerçekten çok tatlıydı amma ben korkuyorum böyle böcekten kurbağadan

evet tatlım Rabbim korusun inşallah eşim sağolsun çok destekçi çok eğer eşim böyle olmasaydı daha kötü sonuçlar çıkardı ALLAH razı olsun her zaman olmazsada dünyanın sonu değil diyor hep :132: birlikte başkoyduk varsın birlikte devam edelim diyor hep ya ben çok seçenekler sunuyorum da hepsini reddediyor geldik bugüne canım bu zorlu yolda eşlerin desteği çok çok çok önemli ALLAH razı olsun hepimizin kocişlerinden

Son düzenleme:

Ahanda çektim ayağımı
Valla mı kızz gerçekten çok tatlıydı amma ben korkuyorum böyle böcekten kurbağadan
hehehe sevsinler ayağını kızzz ben beğendin ssandım koştum ekledim zevk tatlım bu tartışılmaz yaşanır siliyim mi korkun ne durumda

Hiii koymuşsunnn gerçektendesen beni hatırlamadın demi şifam:26:
hakikaten kız bende tam yazacaktım biz ilk nerde tanıştık ki :44: unutkanım malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…