- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #11.781
bu arada millet doktor bana proluton depot iğne verdi..
geçtiğimiz çarşamba ve bu çarşamba olmak üzer e2 kere vurulacaksın dedi
siz de vuruldunuz mu bundan ..
şimdi ben günde bir tane folbiol bir tane coraspin ve günde 3 tane progestan fitil kullanıyorum
Delikız progestanı fitil olarak verdiyse gerçekten süper. İğnesi çok kötüymüş. Ben de fitil isteyeceğim. Sen mi fitil olsun dedin ? Kendisi mi verdi ?
hele bi olsun da sıkıştıracağım merak etmedelikız cinsiyetleri biliyorlardır, olursa sıkıştır doktorları :)
chnb senin tüp bebekte belli miydi cinsiyetler?
Doktorum bana bu konuda çok takılmıştı, bayağı gülmüştüm
Fitil ne rahattır. Ben ilkinde opu'dan sonra başlamıştım iğneye, transfer iptal olunca da iğne izleri yadigar kalmıştı :) İkincisinde opu'dan sonra jel kullandım, transferden sonra da iğneye geçtim. İzleri hala duruyor, bebeğimden tek hatıra
delikız cinsiyetleri biliyorlardır, olursa sıkıştır doktorları :)
valla embriyologlar bilir deyip çıkacak işin içinden ben biliyorum
ama sonuç belli olsun da hele bi sıkıştırma denemesi yaparım elbet
canım n eolur kusura bakma yanlış hatırlıyorsam senin ilk bebegin su boşalması sebebiylemi kaybetiştin?sonra oğlun olmuş sanırım o hamileliginde bir sorun olmadı demi yada degişik bir tedavi uyguladıladılarmı? çok korkuyorum yine aynı şeyler olur diye benimde aynı sebepten bebek kaybım olmuştu
ay hakkaten 2 kız 2 erkek oluyormuş:))
hiç yokken abartıyormuşuz
aman nasılsa artık 58 den önce emekli olamıyoruz ,nasılsa yaşı bekleyeceğiz ,her sene doğurup evde kalayım ben bari :)))))
şimdi ben günde bir tane folbiol bir tane coraspin ve günde 3 tane progestan fitil kullanıyorum
canım n eolur kusura bakma yanlış hatırlıyorsam senin ilk bebegin su boşalması sebebiylemi kaybetiştin?sonra oğlun olmuş sanırım o hamileliginde bir sorun olmadı demi yada degişik bir tedavi uyguladıladılarmı? çok korkuyorum yine aynı şeyler olur diye benimde aynı sebepten bebek kaybım olmuştu
aman nasılsa artık 58 den önce emekli olamıyoruz ,nasılsa yaşı bekleyeceğiz ,her sene doğurup evde kalayım ben bari :)))))
Amanın canlarım mesaj tekrarı yapmayı da bilmiyorum::))
İnci her karanlığın ardında bir aydınlık vardır inşallah bundan sonra iyi olacak. Ben de az önce karnımı sevdim diğer oğlum aklıma düştü, melek oğlumMinicik mezarı var İnci epeydir ziyaret etmedim. Çok özledim onu...
Mesajların sağ alt kısmında mesaj düzenle butonu var canım. Onu tıklayıp mesajları sildikten sonra mesaj tekrarı yazabilirsin :)
KıyamamO sizin meleğiniz ve inşaallah size şefaatçi olacak yavrum. Kim bilir nasıl da mutludur şimdi olduğu yerde...
Mesajların sağ alt kısmında mesaj düzenle butonu var canım. Onu tıklayıp mesajları sildikten sonra mesaj tekrarı yazabilirsin :)
KıyamamO sizin meleğiniz ve inşaallah size şefaatçi olacak yavrum. Kim bilir nasıl da mutludur şimdi olduğu yerde...
İnşallah İnci doğum günü de yaklaşıyor. Bu oğlum bırakmasın bizi...Bu oğlumu da çok seviyorum...Kız bekledik ama olsun sağlıkla zamanında gelecek oğlum...
Amanın canlarım mesaj tekrarı yapmayı da bilmiyorum::))
İnci her karanlığın ardında bir aydınlık vardır inşallah bundan sonra iyi olacak. Ben de az önce karnımı sevdim diğer oğlum aklıma düştü, melek oğlumMinicik mezarı var İnci epeydir ziyaret etmedim. Çok özledim onu...
İnşallah İnci doğum günü de yaklaşıyor. Bu oğlum bırakmasın bizi...Bu oğlumu da çok seviyorum...Kız bekledik ama olsun sağlıkla zamanında gelecek oğlum...
Canım bana verilen kağıtta yazmıyordu. Artık muhtemelen erkektirler diyorum:))
Yok canım bilmezler mi bilirler sıkıştır sen:)
Canım benim karışık. 5 hamilelik geçirdim. Şu an 5. hamileliğim. 1. ve 4. sü 8 haftalık düşük. 2. hamileliğimden oğlum var şu an 8 yaşına yakın. Onda da 29. haftada barsak enfeksiyonu geçirmiştim. 4 cm açıklıkla doğuma kadar yattım ama suyum gelmemişti. 3. hamileliğim 24 artı 3 te kanamam oldu 24 artı 5 te suyum boşaldı 25 haftada normal doğum yaptım. Benim pıhtılaşma sorunum da var. Ozaman bilmiyordum. Benim sancım olmadı bu yüzden ve istanbulda bir prof rahim boynum kısa demişti bu yüzden rahimağzı yetmezliği olduğu düşünüldü. şU AN RAHİM AĞZI UZUNLUğum 3 cm. Şimdiden kısaldı sanırım rahim ağzı yetmezliği. aMA ŞU AN KANDA CRP YE, troitlerime ki değerler problemli çıktı, idrar yolu enfeksiyonu, vajinal enfeksiyona dikkat ediyorum. Senin kaybın kaçıncı haftadaydı?
Doğru ben de çalışmak istemiyorum hemen...
Ben hep kullanıyorum bebek düşmesin diye proluton depotu:))
ALLAH RAZI OLSUNDelikız canım çok ama çok sewindim dilerim yücerabbim emeklerinin mükafatı olarak sana ikitane melek verirr
aynen ben de herşeyin bir sebebi olduğunu düşünüyorum ve buna inancım sonsuz ..Hayatta bazı şeyleri değiştiremiyoruz maalesefOnun kaderi melek olmakmış.. Bu kadar ömür biçilmiş.. Elbette Allah'ın yanlış işi olmaz. Vardır bir bildiği.. İnşallah cennetten annesine yeni bir melek gelecek.. Meleğimiz yolda.. Allah aldığının yerine yeni bir melek göndererek kulunu ödüllendirecek.. Hiçbirşeyin sebepsiz olmadığını düşününce insan çok rahatlıyor.. Ben böyle kaderci bakıyorum olaylara...
İnci canım sen de sakın üzülme.. Ben hepimizin anne olacağına çok inanıyorum. Hiçbirimizin emekleri boşa gitmeyecek.. Yürekten dilenen her dua kabul olurmuş.. Er ya da geç bizler de anne olacağız..
Hayatta bazı şeyleri değiştiremiyoruz maalesefOnun kaderi melek olmakmış.. Bu kadar ömür biçilmiş.. Elbette Allah'ın yanlış işi olmaz. Vardır bir bildiği.. İnşallah cennetten annesine yeni bir melek gelecek.. Meleğimiz yolda.. Allah aldığının yerine yeni bir melek göndererek kulunu ödüllendirecek.. Hiçbirşeyin sebepsiz olmadığını düşününce insan çok rahatlıyor.. Ben böyle kaderci bakıyorum olaylara...
İnci canım sen de sakın üzülme.. Ben hepimizin anne olacağına çok inanıyorum. Hiçbirimizin emekleri boşa gitmeyecek.. Yürekten dilenen her dua kabul olurmuş.. Er ya da geç bizler de anne olacağız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?