Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aaaa erkekmi ne güzel allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahhh

Amin canım Allah sizlere de çifter .ifter versin inşallah.

Canım biz de oldu epey. Gerçekten etkilenmemek mümkün mü? İnşallah. Hamile kaldığında rahim ağzı uzunluğunu da takip ettir. Diğer yazdığım noktalara da bak. Doğal mı düşünüyorsunuz?

Kesinlikle sağlıkla gelecek oğluşun.. Hayata sımsıkı tutunuyor. Mücadeleci olacak annesi Canım bu akşam mı yola çıkıyorsun ? Hastaneye ne zaman yatacaksın ? Bu gelişinde dikiş atılacak mı ?

Ben de inanıyorum BÜYÜK abisi gibi sağlıkla gelecek oğlum. cANIM BİRAZDAN ÇIKIYORUZ AKşam 10 uçağı.Çrşamba Ataşehirde randevum var Arda beyde.

Ah canım bazen hamile kalıp düşük yapmadım diyorsunuz ya. Ne güzel diyorum inşallah yapmadan pgt ile içiniz rahat hamile kalacaksınız. Pıhtılaşma testlerinizi de yaptırın kızlar...

ALLAH mekanını cennet etsin inş.

Canı gönülden tek bir şey söyleyeceğim. Allah hiç kimseyi evladının acıları ile sınamasın. Evlat acısı çekmek çok zor olmalı. Ben bunu yaşamadım ama tahmin edebiliyorum. Bebeğim hasta doğmasın diye PGT diye diretmem hep bundan. Evladımın acı çektiğini görmek istememem. Kendi annemden biliyorum çünkü. Evladı kaybetmek de çok acıdır .Evladının hastane köşelerinde acı çekmesini izlemekte

Ama şimdi sen bunları düşünme... Göbişindeki oğluşunu düşün.. Allah'ın sana hediyesi o. Cennetteki kardeşinin selamı ile geldi. Duası ile geldi... Eninde sonunda hepimizin gideceği yerden geldi. Bu dünya geçici. Sen şimdi eşinle ve iki oğluşunla güzelce yaşayacaksın.. Vakti zamanı geldiğinde de diğer oğluşuna kavuşacaksın. Sakın suçlama kendini. Bazı şeyler bizim elimizde değil. Kimse istemez böyle olsun. Kimse dilemez. Allah böyle yazmış. Yapacak bişey yok. Bak benim annem babam sapasağlam. Genetik olarak da hiçbir şeyleri yok. Ben doğduğumda ikisi de gençler. Sigara, alkol vs yok. Ama ben hasta doğdum. Durup dururken bende mutasyon olmuş. Sebebini bilen yok. Açıklayabilen yok. Kimi suçlayalım şimdi. hiç kimseyi.. Yazı böyle yazılmış. O yüzden içini ferah tut. Geniş düşün. iyi düşün... Herşey güzel olacak...

Son düzenleme:
Kizalr merhaba ,

5 gunfur giremedim ama yaklasik 60 sayfa olmus...
Ne olur biriniz beni kisaca guncelleyin:26:
Son sayfada Chnbnin bebeginin erkek oldugunu okudum Cok sevindim. Hastaneden ciktin mi canim? Her sey yolunda mi?

En son Carsamba gunuydu , delikizi bekliyorduk, ama gelmedi. Transferi oldu diye tahmin etmistik. Oldu mu?

Inci, mattika, hitucim. Aydan ( tedavideydin sanirim ) , hazade, petunta, akasya , ve adini yazamadigim herkes nasilsiniz?
Cok merak ediyorum hepinizi.

Rastgele sayfalara giriyorum, baska turlu bas edemem 60 sayfa ile.
Ve senin transferinin oldugunu gordum delikiz, cok sevindim.
4 muhtesem bir rakam . Cok umut verici. Translokasyon sende miydi, esinde mi? Translokasyon muydu gerci onu da tam bilmiyorum ama.
Biz de senden umutluyuz. Guzel haberler vereceksin bize insallah. Hayirlisi olsun.

canım çok şükür delikızın transferi oldu.8 embriyoda 4 tane sağlılı bulundu ikisi tarnfer edildi ikisi donduruldu.chnb de çıktı bu gün yolcuydu galiba.aydanda başladı tedaviye.opu gününü hatırlamıyorum ya ama yakında.

selamün aleyküm kızlar....hayırlı geceler...
evime geldim...
bende lave gibi sayfalara tek tek bakamadım henüz.
delikız transferin hayırlı olsun.inşallah sağlıkla tutunurlar...
chnb oğluşun sağlıkla hayırlısıyla gelsin inşallah...
herpinizi merak ediyorum aslında inşallah herkes iyidir...görüşmek üzere...

aleyküm selam canım.hoş geldin evine.

evet transferim oldu çok şükür..
bende mozaiklik var eşimde sorun yok.
evet umut verici bir rakam ama belli olmaz herşey nasip işi ,duanı esirgeme ..

aleyküm selam hoşgeldin...
sağolasın ..amin inş..
bu arada herkese günaydın.
turkuaz seni gördüm
msnde yoksun yine
bence sen hotmailden gir o zaman görünürsün msn de

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Hoşbulduk maiumut teşekkürler canım.
Kızlar kaçırdığım bir gelişme varsa yazın zahmet olmazsa.hepinizi çok özledim.

Canım benim hoşgeldin bende girmiorum çok sık ama delikızın 4 kaliteli embriyosu çıktı.2tane transfer etti 2 donduruldu İnşallah allahın izniyle kutluycaz...
Sen nasılsın nasıl gidio özledik seni valahiii

Merhaba canımm hoşgeldinnn bizlerde değişiklik yokvallahi aynı sen nasılsınn kızlar nasıl nasıl geçti annenle günlerin

günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Hoşbulduk maiumut teşekkürler canım.
Kızlar kaçırdığım bir gelişme varsa yazın zahmet olmazsa.hepinizi çok özledim.

Günaydınlar Canımmm,
Bizde seni çok özledik topiğimiz bir durgunlaştı ama delikızın pozitifiyle inşallah hepimiz çok mutlu olucaz ..
Gelişmeler delikız test gününü beklioo yani beklioruz
Aydanda tedavide ama pek giremio sanırım

İnşallah iki tane bal gibi meleklerin olucak canım bizde hepimiz kutluycazz
ay inş...............
cuma günü yaptırsammı test bilemiyorum ,eşime de görev vermişler pazar yola çıkacak ,o gitmeden haberi alsak ii olacaktı ,perşemebeye dönecek çünkü ..
10.günde negatif çıkma ihtimali varmıdır ki

şuan sana msnden çevrimdışısın birşeyler yazdım bile
istek geldi kabul ettim eklisin bende ama hep çevrimdışı gözüküyorsun..
Adın n ile başlıyor o adres senin değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…