Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnşallah İnci doğum günü de yaklaşıyor. Bu oğlum bırakmasın bizi...Bu oğlumu da çok seviyorum...Kız bekledik ama olsun sağlıkla zamanında gelecek oğlum...

Yavrun sağlıkla gelecek inşaallah.

Çok zor Allah yardımcın olsun...

Hoşgeldin kaçak Özledik seni. Bizler iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın?

Ve aleyküm selam canım. Hoşgeldin. Umarım çok güzel bir hafta geçirmişsindir

Canım pozitifse 10.günde de çıkar. Bence testini eşinle birlikte yaptır. İnsan o anda ne düşüneceğini ne yapacağını şaşırıyor. Birbirinize destek olursunuz sonuç ne olursa olsun. Eşinin yanında olması önemli bence.

öyle mi diyorsun ne bileyim bazılarında 10.günde çıkmıyormuş sonra çıkabiliyormuş ..
eşime süpriz yapasım çok var aslında ama bilemiyorum..
cuma günü öğlen yaptırsam akşama çıkar sonuç ..
Sağlık ocağında mı yaptıracaksın? Özel bir hastanede yaptırırsan 1-2 saate çıkıyor sonuç. Öğlen gibi gidersen çok rahat alırsın sonucu.

yok özelde ama özellerde de çok yoğunluk var çıkmıyor öyle 1-2 saatte ..
genelde sabah verirsen öğle ,öğle verirsen akşama çıkıyor..
daha önce çok yaptırdım çünkü

Canım pozitifse 10.günde değerin çok düşük olsa bile çıkar. Sonucu aldıktan sonra doktoruna mutlaka sorarsın zaten, o seni yönlendirir.

arkadaşlarım bilmiyorum yazdıklarım size umut olurmu ama okumanızı istiyorum..ben ankarada yaşıyorum eşimle 2sene dogal yollardan çocuk sahibi olamadıgımız için tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.ankara bilkent medicana hastanesinden dr tülin dabakoğlu ile ,aslen kısa ama bizim çoook uzun bi yola çıkmaya karar verdik..Dr eşimden genetik testi istedi ve 13,14 .kromozomlarında sorun çıktı.32 tane yumurta toplandı ve eşimin spermiyle 22 tanesi döllendi.dölenen yumurtaları muhterem bahçe adında genetik uzmanına gönderdik.ve sadece 6 tane saglıklı embriyo geldi.5.gün blostakist olan 2 tane embriyo yerleştirildi..11.gün teste gelememi söylediler,11 gün boyunca hep olumlu düşündüm inandım..11 günün sonunda bhcg yapıldı 186.9 çıktı.allaha çok şükür hamileyimmm..dün kesemizi gördükk 1 tane minnacık kesemiz göründü.inş.haftaya çarşamba kalp atışlarını duyucaz.hamile kalışımı ilk önce allaha sonra tülin hocama borçluyum bi kadın dogum uzmanından çok psikologum bile oldu benmm..allah ondan razı olsun bebegimde bende onu çok seviyoruz..şimdide gidip ona hediye alıcaz :)bunları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun sakın umudunuzu kaybetmeyin her zaman sorularınız oldukça yanınızdayım görüşmek üzere..

tebrik ederim nazefsa,gözün aydın
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Rabbim inşallah en doğru zamanda bize de nasip eder..

canımmm benimm hemde nasıl umut oldunnn tebriklerrr yaaa çok sevindimm benimde gözlerim doldu sevincine ortak olmak kısmet oldu gözleriniz aydın olsunn sen artık hamişsin hamişlerin duası kabul olur seninde bizler için ettiğin dualara aminn diyorum ALLAH razı olsunn çok mutlu oldum yaaa hep müjdeler yağsın şu kk ya inşallah bebek özlemi çeken kimse kalmayacak veee bu sene ayrı bir bereketli maşallah bizlerde nasiplenelim inşallah :13:

delikızımm canım ne yaptın hatta neler yaptın anlat tatlım hep aklımdasın test günün ne zaman

Maşallah
Allah tamamına erdirsin nazefsa.
Darısı bebek özlemi çeken bizlerin ve herkesin başına hayırlısıyla...

hoşgeldin..ayy süper bişey bu yaa ne güzel..ben de 11.gün yaptıracağım inş. ben de pozitif görürüm .
bak ne güzel umut oldu bize..

kızlar merhaba...daha sabah girdim öğlene kadar döşemişsiniz yine... :)
hazadem canım annemle geçirdiğim her anın tadına doyum olmadı ama napalım geri dönmek zorundaydık.
herşey güzeldi hamdolsun.
nazefsa hayırlı sağlıklı hamilelikler ve doğumlar diliyorum Allahtan.ilerleyen dr kontrollerinde ikinci keseyi ve bebeğide görürsen şaşırma bence :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…