Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlar merhaba ,

ben de cok giremiyorum bu aralar ama okumaya calısıyorum rastgele sayfaları.

delıkız sen testını zamanından sonraya mı bıraktın??kacıncı gun bugun senın?
heyecan hosuna gıdıyor galıba

hazadecım ne oldu sana öyle ????
dibe vurmussun
aynı durumda mısın hala ? bıraz toparlandın mı?

mattıkacım her sey yolunda cok sukur, senın ıcın cok sevınıyorum .

chnb sen de ıyısın canım dı mı? eve cıktın mı sen bu arada ?

ıncı sen canım ? calısmaya mı baslayacaksın? tedavı sonralara mı kaldı dedın??

yok tam 12.gün pazar ve o gün yaptıracağım inş.
inci 10.günde yaptır çıkar diyordu ama ben kesin olsun istiyorum ..
heyecan hoşuma gidiyor korkutuyor da :18:
sende durumlar nasıl

yok tam 12.gün pazar ve o gün yaptıracağım inş.
inci 10.günde yaptır çıkar diyordu ama ben kesin olsun istiyorum ..
heyecan hoşuma gidiyor korkutuyor da :18:
sende durumlar nasıl

10. gün çıkar tabii ki...kesin çıkar.
ben 10. gün yaptırmıstım valla baya baya 125 cıkmıstı.
ama beklemek sana hazin bir zevk veriyorsa bekle tabi
bende durumlar aynı, bir değişiklik yok.
bir girişim de yok .duraklama dönemindeyim şu anda.

bu arada Aydan tedavide idi değil mi?
ne oldu ses yok sanırım ondan?

ya bize doktor 12.gün dedi o yüzden eşim o gün yaptıralım diyor..
binde bir çıkmayanlar oluyor nette okudum da o durumu yaşamak istemiyorum ..
peki 125 tek gebelikmiydi.
benm rüyamda da 142 çıktı da
evet tedavide ama ses çıkmadı daha

benim kimyasal oldu .
ıkıncıde ıkıye katladı.
sonra ıse dususe gectı.
o yuzden ıkı mı tek mı bılemedım hıc.

benim kimyasal oldu .
ıkıncıde ıkıye katladı.
sonra ıse dususe gectı.
o yuzden ıkı mı tek mı bılemedım hıc.

Canlarım nasısınız?

Dünkü antibiyotik barsaklarımı bozdu. Öncesi tuvalete çıkamıyordum. Şimdi de tersi:))
Bir de sürekli geriye geniz akıntım var. Bu beni zorluyor.

Mattika yerleşmişsin ne güzel bebeğe oda yaptın mı?

İnci canım çeviri ile ilgileniyormuşsun biraz kafan dağılır...

Akasya ben tez yaptım gerçekten kafanın dinç olması lazım ama çocukla daha zor olur...

Delikız şafak 3 müş. Hadi bakalım...

Lave canım dr ye güveniyorum ama ekonomik olarak biraz zorlanıyoruz. Sen de düşünmeye başla epey oldu :))

günaydın kızlar...
inci canım benim istanbula gelme niyetim var.bellimi olur nasip olursa görüşürüz...
butaraflara da beklerim hepinizi görmeyi çok isterim...
Canımmmm ne olur gell hepiniz bana gelinnnn vallahi çok isterimmmm
Biraz daha iyiyim canım iyi olmaya çalışıorum .. sen nasılsın hiç gelmiosun özledim seni vallahii

Canım benim dikkat et ee peki antibiyotiklerin zararı yokmu aman allah korusun :18:

Canım ya, seni yazmamışım:)) Sen bu ay korunmamıştın? ne zaman adetin? Canım hamilelikte enfeksiyon önemli akıntı gördü ve haftaya serklaj var ya o yüzden verdi...

hazadem nasıl oldun?

laveque canım evet bulabilirsem çalışacağım inşaallah. Çok bunaldım evde, sürekli kafamda kurup duruyorum. Sen nasılsın? Özledik seni, ihmal etme bizi

Aydan'ın opu'su olmuştur büyük ihtimalle. Çarşamba veya perşembe diyordu. Umarım gelir de yazar bize.

kızlar merhaba ,

ben de cok giremiyorum bu aralar ama okumaya calısıyorum rastgele sayfaları.

mattıkacım her sey yolunda cok sukur, senın ıcın cok sevınıyorum .
tşk ederim canım, sen de iyisin inş. pek görüşemiyoruz..

Mattika yerleşmişsin ne güzel bebeğe oda yaptın mı?
daha yerleşmeye çalışıyoruz canım. kayınvalidemgil geldi bi de, güya yardıma..
kaba işler bitti kafama göre yapacağım kısıma karışıyo şimdi. of ne şikayetçiyim he.
daha benim bebeğin bi donu bile yok

İlk don al o zaman. Derler ya don alıca bebek donanırmış. Tek olan da zor diğer türlü de zor...Gerçi başlarda odayı ayırmamak daha iyi...

selam arkadaslar ben 5 senelik evliyim ve bebeklerim hasta olduklari icin 4 aylikken aldirmak zorunda kaliyorum ve son arastirmalarin'da doktorum turkiye de PGT yaptirmami istedi hersey hazir 8. ayda turkiyedeyim insaallah ve saglikli bebegim olmasi icin gidiyorum arkadaslar PGT yapipta saglikli cocuklari olan varmi beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleme:

Merhaba yıldız. Sorununuz nedir? Hangi merkezde tedavi olacaksın? Pgt ile sağlıklı doğum yapan arkadaşlar var.

Son düzenleme:
Canım ne zamana kadar? Haftasonu okurum ben inşaallah.

canım benim yasin için süresi hiç ama hiç önemli değil, ben 500 tane için niyette bulundum, sayıyı ne zaman tamamlarım bilmiyorum ama Allah büüyük...ben şu zamana kadar demedim..bu yüzden ne zaman okursan ben çokkkkkkkkkk mutlu olurum...benden de dua etmemi isteyenler olursa seve seve okurum...

canım şimdiden hakkını helal et...

aleykümselam yıldız88...
benim ikiz kızlarım var...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...sevgiler...

inci_tanesi;24896861]Merhaba yıldız. Sorununuz nedir? Hangi merkezde tedavi olacaksın? Pgt ile sağlıklı doğum yapan arkadaşlar var

merhaba inci tanesi ben 24 yasindayim ve 4 hamilelik gecirdim benim ilk bebegim 4 aylikkken doktor hasta deyip dogum yaptirip aldilar 2. bebegim ise 2 aylikken dusuk yaptim 3 bebegim ise 3 bucuk aylik karnimda oldu 4. bebegim ise ilk iki ay gayet iyidi ve sonradan kalp atislari yavasladi ve oynamamaya basladi ve 5 aylikken onu da dogum ettirip aldilar doktorum beni arastirmaya gonderdi ve arastirma sonucu tup bebek yani pgt saglikli ola bilmesi icin pgt yaptirmam gerekiyormus canim merkez secmedim hangisinede gidecegimi bilmiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…