- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.121
Geç olsun güç olmasın. İnşaallah hayırlı olur.
Doktorlar ufak bir ameliyat diyor ama insan korkuyor ister istemez. Bakalım o günler bir gelsin de hayırlısıyla. Evet mecburi olarak erteledik. En erken ocak veya şubat olur diyoruz nasip olursa tabi benim iş durumuma da bağlı. Şimdi diyorum ki keşke evlendikten bir sene sonra çalışmalara başlasaydık. Ben hemen ilk denemede olacak diye düşünüyordum işin içine girmeden. Ama öyle olmuyormuş maalesef. 27 yaşındayım canım.
evet delikız kafa boşaltmaya devam...okul da kapanacak,seminer var günde 6 saat ama olsun,yine de daha iyiolur inş,gerçi bu yıl 4+4 olayından ne çıkacak belli değil ama ben bu sürede kendimi iyice hazırlamalıyım...ben bile senin için çok heyecanlıyım ya,bugün bir baktım günler geçmiyor derken cuma gelmiş,sadece 2 günün kaldı,yarın istanbul a gideceğiz,ama pazar günü evdeyim,haberini hemen yaz ,
Geç olsun güç olmasın. İnşaallah hayırlı olur.
Doktorlar ufak bir ameliyat diyor ama insan korkuyor ister istemez. Bakalım o günler bir gelsin de hayırlısıyla. Evet mecburi olarak erteledik. En erken ocak veya şubat olur diyoruz nasip olursa tabi benim iş durumuma da bağlı. Şimdi diyorum ki keşke evlendikten bir sene sonra çalışmalara başlasaydık. Ben hemen ilk denemede olacak diye düşünüyordum işin içine girmeden. Ama öyle olmuyormuş maalesef. 27 yaşındayım canım.
aynen inci ben de çok pişmanım .4 yıllık evliyim eşim ilk günden ber i istiyordu ben 2 sene bekleyelim dedim ,ölüp bitmesine rağmen benim inadım yüzünden bekledi ,belkide onu çok üzdüğüm içn ALLAH beni cezalandırdı bu hastalığı verdi diyorum
Canım biz birde hastalığımı ve tedavi olacağımızı biliyorduk evlenirken. 1,5 yıl işsiz kaldım, sonra işe girdim derken bu zamana kadar geldik. Ne diyelim herşey nasip meselesi. Sen de düşünme öyle. O hastalık sende hep vardı zaten, yalnız farketmeniz biraz geç oldu. Ben evlenmeden pgt'nin varlığından bile bir haberdim. Hatta hiç evlenmeyeceğim diyordum. Ama çok şükr
ür pgt gibi bir seçeneğimiz var.
inci buna benzer cümleleri bende çok söylüyordum ama inançlı insanlarız sonuçta,hiçbirşey değişmezmiş biliyor musun?herşey Allah ın takdiri,nasip,ben 27 yaşında evlendim,bende çok derdim,geç mi evlendim diye ama değilmiş işte,herkes öyle söylüyor,elimizde olmayan şeyleri değiştirme gücümüz yok,bize çocuğumuz nasip olacaksa onun vakti saati belli,biz sebeplerin peşinden gidiyoruz sadece,yani bana genelde böyle söylüyor hocalar,(yani bu konuda bilgili kişiler),
kader mevzusunu biz yanyana arkadaşlarla gelince de çok konuşuruz,çok da düşünmemek lazım,hem bizim için pgt nin varlığı bile en büyük nimet,yoksa çocuğumuz olmuyor deyip sadece tüp bebekle uğraşacaktık,belki de hep kalitesiz embriyo transfer edilecekti...
gunaydin hitici canim cevaplarin icin tesekkurler canim 4 defa pgt oldum demissin her seferindemi ucret odeniyor mu yoksa 1 kerede ucret odenip iki veya uc deneme hakkin oluyomu bu sorumada cevap verirsen sevinirim
gunaydin arkadaslar benim bebeklerim akraba evliligi oldugu icin hasta oluyorlarmis cocuklarimda kemik erimesi vucutlarinda su toplama gibi hastaliklar olusuyormus bu arada ben fransa da oturuyorum burdaki doktorlar dedemin dedesinden kalan hastaliklar bana ve esime bulasmis oldugu icin cocuklarimiz ozurlu be hastalikli oluyormus normal yoldanda hamile kalsam da sansa bagli birsey oldugunu soyledi
inci tanesi cevabin icin tesekkurler ikizlerinin yaslarini ogrene bilirmiyim allah ikizlerinizi size bagislasin
evet canim genetik hastaligi doktorum da pgt onerdi Allahin izniyle 8. ayda turkiyeye gidicem pgt icin burda yapmiyolar burda olmasi icin de 3 sene beklemem lazim
gittigim de insaalah ilk seferinde tutar yoksa cok uzulurum
canim ben istanbula gidicem de hangi merkeze gidecegimi bilmiyorum
Burdayım canımmm ... haziranın ilk annesihazade
Önemli deil canım benimm ewet cnm bu ay korunmadım bakalım kısmet ne olur ama ümitli deilim ...Aman cnm Allah korusun dikkat et ama n bilim hani antibiyotik sakıncalı ya ama tabi gerektiginde kullanmak lazım.Canım ya, seni yazmamışım:)) Sen bu ay korunmamıştın? ne zaman adetin? Canım hamilelikte enfeksiyon önemli akıntı gördü ve haftaya serklaj var ya o yüzden verdi...
İyiyim incicim napim hayat devam edio zaman zaman dalıp gidiyorum ama sanırım alışıcazm ama 4,detaviye hiç cesaretim yok çok korkuorum Allah yardımcımız olsunnhazadem nasıl oldun?
laveque canım evet bulabilirsem çalışacağım inşaallah. Çok bunaldım evde, sürekli kafamda kurup duruyorum. Sen nasılsın? Özledik seni, ihmal etme bizi
Canım çok geçmiş olsunnn ... Egerki maddi olanagın varsa memorial Semra kahramana git canım onlar işin ehliiinci_tanesi;24896861]Merhaba yıldız. Sorununuz nedir? Hangi merkezde tedavi olacaksın? Pgt ile sağlıklı doğum yapan arkadaşlar var
merhaba inci tanesi ben 24 yasindayim ve 4 hamilelik gecirdim benim ilk bebegim 4 aylikkken doktor hasta deyip dogum yaptirip aldilar 2. bebegim ise 2 aylikken dusuk yaptim 3 bebegim ise 3 bucuk aylik karnimda oldu 4. bebegim ise ilk iki ay gayet iyidi ve sonradan kalp atislari yavasladi ve oynamamaya basladi ve 5 aylikken onu da dogum ettirip aldilar doktorum beni arastirmaya gonderdi ve arastirma sonucu tup bebek yani pgt saglikli ola bilmesi icin pgt yaptirmam gerekiyormus canim merkez secmedim hangisinede gidecegimi bilmiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim
Canım benimm Allah senden bin kere razı olsun hepinizden olsun beni yanlız bırakmadınız abla kardeş oldunuz iyi olucam allahın izniyleegünaydın kızlar bugün nasılsınız?
hazade özellikle sen nasılsın?merak ediyorum seni.inşallah biraz daha iyisindir.sevgiler canım
Hazade turp gibi canımmm incimmm sen nasılsınnn inci görüşelim ne olur yaaa ben sizlerle tanışmayı çok istiyorummGünaydın canım çok şükür. Sen nasılsın?
hazade'yi ben de merak ediyorum :26:
delikız rüyalar çoğalıyor.
Ben de gece hiç uyuyamadım. Eşim hastaBu reflüden sonra burnunda sorun çıktı, neredeyse 1 aya yakındır çok kötü öksrüyor faranjitten dolayı. Burnu için ameliyat diyorlar :26: O hasta oldu mu ben daha kötü oluyorum
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Delikız maşallah rüyanda değerin artmış...İnşallah gerçektede öyledir... Ben de oğlumu doğurmuştum dün rüyamda hatta kızkardeşim doğum yapmış hastanede yan odada. 7 kilo doğmuş bebeği... Hayır olsun bu rüyalar. Bence canım tüpte dış gebelik olmaz doğrudan rahime gönderiliyor ya. Ben öyle düşünüyorum...
İnci geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Canım ben de 23 te evlendim. 3 sene düşünmedik askerlik benim yüksek lisansım, hazır bulunuşluk derken. Hemen askerden geldiği ay hamile kaldım. Ama düşük yaptım malesef...Kader canım...
Yıldız geçmiş olsun. Burada yazan arkadaşların çoğu Ankara Genart ve Okmeydanı Memorial ağırlıklı idi. Ama Anatolia, Umut vb. yerlerde de yaptıran oldu.
Melis ben de okurum canım ama şu aralar bulantılar ve diğer rahatsızlıklar nedeniyle pek ibadet de yapamıyorum. Süresi belli değilse okuyunca yazarım sana...
Hituci, Şifa, Aydan, Turkuaz, Maviumut, Lave, Mattika... nasılsınız?
Merveden haberi olan var mı?
Kızlar derdim hiç bitmiyor. İlaçlarımın çoğu vajinal. Kaşıntı yaptı. Dudağım uçukladı, yemek hala yiyemiyorum ve geniz akıntım devam ediyor...Allah yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?