- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.101
aleykümselam yıldız88...
benim ikiz kızlarım var...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...sevgiler...
hituci ikizlerin pgt yaparakmi oldu cevap verirsen sevinirim
günaydın kızlar bugün nasılsınız?
hazade özellikle sen nasılsın?merak ediyorum seni.inşallah biraz daha iyisindir.sevgiler canım
selam arkadaslar ben 5 senelik evliyim ve bebeklerim hasta olduklari icin 4 aylikken aldirmak zorunda kaliyorum ve son arastirmalarin'da doktorum turkiye de PGT yaptirmami istedi hersey hazir 8. ayda turkiyedeyim insaallah ve saglikli bebegim olmasi icin gidiyorum arkadaslar PGT yapipta saglikli cocuklari olan varmi beni bilgilendirirseniz sevinirim.
ikiniz de hoşgeldiniz..öncelikle çok geçmiş olsun .RABBİM acil şifa versin inş.inci_tanesi;24896861]Merhaba yıldız. Sorununuz nedir? Hangi merkezde tedavi olacaksın? Pgt ile sağlıklı doğum yapan arkadaşlar var
merhaba inci tanesi ben 24 yasindayim ve 4 hamilelik gecirdim benim ilk bebegim 4 aylikkken doktor hasta deyip dogum yaptirip aldilar 2. bebegim ise 2 aylikken dusuk yaptim 3 bebegim ise 3 bucuk aylik karnimda oldu 4. bebegim ise ilk iki ay gayet iyidi ve sonradan kalp atislari yavasladi ve oynamamaya basladi ve 5 aylikken onu da dogum ettirip aldilar doktorum beni arastirmaya gonderdi ve arastirma sonucu tup bebek yani pgt saglikli ola bilmesi icin pgt yaptirmam gerekiyormus canim merkez secmedim hangisinede gidecegimi bilmiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim
merhaba inci tanesi ben 24 yasindayim ve 4 hamilelik gecirdim benim ilk bebegim 4 aylikkken doktor hasta deyip dogum yaptirip aldilar 2. bebegim ise 2 aylikken dusuk yaptim 3 bebegim ise 3 bucuk aylik karnimda oldu 4. bebegim ise ilk iki ay gayet iyidi ve sonradan kalp atislari yavasladi ve oynamamaya basladi ve 5 aylikken onu da dogum ettirip aldilar doktorum beni arastirmaya gonderdi ve arastirma sonucu tup bebek yani pgt saglikli ola bilmesi icin pgt yaptirmam gerekiyormus canim merkez secmedim hangisinede gidecegimi bilmiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim
günaydın kızlar bugün nasılsınız?
hazade özellikle sen nasılsın?merak ediyorum seni.inşallah biraz daha iyisindir.sevgiler canım
delikız rüyalar çoğalıyor.
Ben de gece hiç uyuyamadım. Eşim hastaBu reflüden sonra burnunda sorun çıktı, neredeyse 1 aya yakındır çok kötü öksrüyor faranjitten dolayı. Burnu için ameliyat diyorlar :26: O hasta oldu mu ben daha kötü oluyorum
evet ne yapayım rüya önemli değil de ağrılara kafam takık ,bilgin yokmu bu konuda :18:
çok geçmiş olsun yaa ..
olsun ama çaresi var ameliyatını olur iileşir inş.
evet insan eşi hasta olunca kendi hasta gibi oluyor ,eee onlar bizim yarımız da ondan ..
RABBİM acil şifasını versin inş.
sen de üzülme ,eşine bakacak biri lazım ..
ay gece 3 te kalktım nete baktım hep gebe kalmışlar böyle ağrısı olanlar ama sonra aklıma dış gebelik geldi niyeyse hep olumsuzu düşnüürüm ben ,okudum filan onda da ağrı oluyormuş ,bi korku girdi içime :18:Ağrılar normaldir. Stres yapma. Benim pek ağrım olmamıştı, bence sendeki ağrılar iyiye işaret :)
Sağolasın. Amin inşaallah.
ay gece 3 te kalktım nete baktım hep gebe kalmışlar böyle ağrısı olanlar ama sonra aklıma dış gebelik geldi niyeyse hep olumsuzu düşnüürüm ben ,okudum filan onda da ağrı oluyormuş ,bi korku girdi içime :18:
normal bi ağrı değil bu inci yaa..
ilk defa bu gece oldu böyle delircektim ağrıdan ..
ama sabah kalktım şimdi de hafif var ama gece böyle değildi..
ay üçüz müçüz mü oluyor yoksa
bizim bi arkadaş 2 embriyo ile 3 üze hamile kaldı da
töbe töbe RABBİM hayırlıya çevir inş.
bakalım sonuç ne olacak..
benim eşim de ameliyat olmuştu geçen sene..
lokaldi basit bir ameliyattı ama yine de o ameliyattayken ölülerin başında KURAN okunur gibi girdi de çıkana kadar KURAN okumuştum.
insan çok tuhaf oluyor gerçekten hayat arkadaşlarımız ne de olsa..
ama biz kadınlar daha dirençliyiz ,onlara moral olmak için biz de güçlü olmalıyız ..
burnunda ne var inci eşinin
bu arada herkese günaydın millet..
bugün çok yorgunum gece uyuyamadım ..3-4 kere kalktım ..
acet sancısı gibi ağrılarım oldu uyutmadı beni bi türlü ..
yalnız ilginç olan bişey varki sadece uyurken rahatsız ediyor.
ayakta iken öyle değil .
araştırdım netten ..
transferin 10.gününde böyle ağrıları olan genelde gebe oluyormuş ama ben tırsıyorum yine de ne bileyim :18:
hiç başına böyle bişey gelen oldumu ..
eşime diyorumki eğer tuttuysa kesin ikiz
yoksa bu kadar ağrı olmazdı diyorum
RABBİM yüzümü güldür inş.
bi de bu arada rüya gördüm ..
değerim 692 idi
artık şu test olsa da ben de kafayı sıyırmadan rahat etsem
herkese günaydınlar
geçmiş olsun canım,ne oldu?neden ağrın oldu acaba?
ben hiç duymamıştım,transfer sonrası ağrı olanın hamile olma ihtimali olduğunu...inş öyledir de biz de öğrenmiş oluruz...
bende tedaviyi diğer aya erteledim,bakalım inş hayırlısı böyledir
eşimde demez mi ben zaten hiç bu ay başlanır diye düşünmemiştim diye,her işte bir hayır vardır...
bu arada inci geçmiş olsun,eşin rahatsızmış sanırım,ameliyat tarihi belli mi?
evet valla az kaldı inş. öyledir:)))Tutunmalarının ağrısıdır belki de :) Az kaldı :)
Basit olsa da insan ameliyat kelimesinden ürküyor.
Kıkırdakta yamulma varmış, bir tarafı tamamen kapanmış. Akıntısı var buna bağlı, bu akıntı da faranjit yapmış.
herkese günaydınlar
geçmiş olsun canım,ne oldu?neden ağrın oldu acaba?
ben hiç duymamıştım,transfer sonrası ağrı olanın hamile olma ihtimali olduğunu...inş öyledir de biz de öğrenmiş oluruz...
bende tedaviyi diğer aya erteledim,bakalım inş hayırlısı böyledir
eşimde demez mi ben zaten hiç bu ay başlanır diye düşünmemiştim diye,her işte bir hayır vardır...
bu arada inci geçmiş olsun,eşin rahatsızmış sanırım,ameliyat tarihi belli mi?
Günaydın trkuazcım. Sağolasın. Yazın önermiyorlar ameliyatı. Eylül, ekim gibi yaptırın diyor doktorlar.
Siz neden ertelediniz tedaviyi? Hakkınızda hayırlısı olsun. Bu arada kaç yaşındaydın?
inci ben 32 yaşındayım,2 gün önce adet oldum,pazartesi falan olur diye düşünmüştüm,önümüzdeki hafta yani
şimdi tedavinin bugün başlaması lazım,okul kapanmadı,karneleri vermedik henüz,
ankaraya git gel çok yorucu olacak,rapor alsam en az bir ay rapor lazım,bir de okuldakiler duysun da istemiyorum,şimid diğer ay sadece haziran sonunda 3-5 gün rapor alıp giderim ankaraya tabii inşallah,tedavi bitene kadar da gelmem....
sizin için ameliyatın ertelenmesi daha iyi olmuş,eşinde sen de kendinizi hazırlarsınız,ama senin diğer tedavinin süresine yakın olmasın bu defa da...sen erteledin sanırım ama çok da bekleme yine de...bu arada senin yaşın kaçtı inci?
günaydın hoşgeldin..
valla bilmiyorum nedenini ama nette yazdım baktım en az 10 kişi var aynı böyle transferin 10.günü adet sancısı çekip hamile kalan hatta bazılarında 15-20 gün sürmüş bu ağrı ..
kişiden kişiye de değişr bu durum belki benimki böyledir hiç belirtisi olmayan da var tabiki ..
olsun turkuaz daha rahat olur hem ozaman kafanı iiice boşaltıp konsantre olma imkanın olur
canım benim yasin için süresi hiç ama hiç önemli değil, ben 500 tane için niyette bulundum, sayıyı ne zaman tamamlarım bilmiyorum ama Allah büüyük...ben şu zamana kadar demedim..bu yüzden ne zaman okursan ben çokkkkkkkkkk mutlu olurum...benden de dua etmemi isteyenler olursa seve seve okurum...
canım şimdiden hakkını helal et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?