Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

maşallah canım sayın çok güzel, inş bol bol sağlıklı çıkar..

Bismillahirrahmanirrahimmmmmmmmmm..
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 11.gün 372..
Ağlamaktan deli oldummmmmmmm
çok mutlu oldummm
mozaik olmak bi avantaj sanırım mozaik olup da sağlıklı bulunamayan çıkmıyo genelde.
bebişlerinin ikisi de seninle maşallah, allah sağlıkla kavuştursun..

evet inş. öyledir .inş.diğer mozaik olanların da mutlu haberlerini sırasıyla alacağız..
amin inş.
ALLAH RAZI OLSUN
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bir ömür birlikte hep mutlu olun inşallah

ALLAH RAZI OLSUN amin inş
çok şükür şifam çok şükür..ALLAH RAZI OLSUN
darısı başınızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Delikız o kadar çoook sevindim ki.. Yaşasınnn Sen bana umut oldun. İnşallah ben de senin gibi sevinirim.. Allah tamamına erdirsin canım. 9 ayın sonunda ikizlerini sağlıkla al kucağına inşşşş... :13:

ALLAH RAZI OLSUN akasya
inş. akasya ne olur bırakmayın peşini.
sizere umut olduğumu da ayrıca ne çok seviniyorum bilemezsiniz..
amin inş. böyle sağlıklı bir şekilde devam eder..
artık üzülmeyin hepinize örnek oldum kolları sıvayın bismillah deyip başlayın..
ben nerelerden erelere geldim inanıyorumki sizler de geleceksiniz.
dualarınız eksik etmeyin benim de dualarım sizinle

canım benimm aminnn aminnnn inşallah

Kız sadece Mozaik olanların mı?
Bize yok muu
hehehe delikız epeydir mozaik mozaik mozaik diye sayıkladı durdu yaa bilinçaltına yerleşmiş olmalı hepimizi mozaikli zannetti herhal

Olsun canım. Allah tamamına erdirsin. Sabah dondurulmuşlarla ikizleri doğan arkadaş bana ggeldi. Oturduk:)

Olsun canım. Allah tamamına erdirsin. Sabah dondurulmuşlarla ikizleri doğan arkadaş bana ggeldi. Oturduk:)
aa nasıldı peki ikizler

Deli kız Jinekoloğuna ne zaman gideceksin?

pazartesi test tekrarı için gidceğim inş.o zaman kese için tarih verecek ..
keseyi de gördükmü tüp bebek merkeziyle işim bitiyor artık kendime iyi bir kadın doğumcu bulmam gerekecek .inş.

Canım babaya bırakmış onları 34 haftalık doğmuşlardı ama iyilermiş maşallah...
Bir de mümkünse alanında çok iyi biri olsun. Çoğul gebelik riskli gebelik gurubuna giriyor. Rahimağzı uzunluğu takibi de yaptır....

canım ben 11.gün hamileligimi ögrendim ondan 1 hafta sonrada keseyi görmek için çagırdı ve gördük şimdide çarşmba gidip bebegimi görücez inşallah allahın izni ile..sende grürsün bitanem rahat ol degerlerin ikiye katlanmasa bile korkma allahın izni ile keseyi görürsün :) şimdi biz buzdolabımızın üstünü bebişimin fotograflarıyla doldurduk daha 1cm cik ama çok yer kaplıyo :):)

merhaba delikiz gozun aydin siteye yeni girdim ama inan hep aklimdaydin acaba ne oldu diye bugun cok yogun oldugum icin yeni eve geldim yani yeni gordum yazilarini

ALLAH saglikli nasip etsin insaallah saglikli olsun bizim umudumuz hayirli olsun canim

Evet e o zaman sıra geldi kendine iyi bir kadın doğumcu bulmana
Eşin felan ne tepki verdi annen felan nasıl mutlu olmuştur anlat kız hele:):)

Gecenin bu saati olmuş topikte benden başka kimse yok
Bir bebem olsaydı onu emzirirdim şimdi uyurken seyrederdim melek yüzünü
Ahh Hayalini kurmak bile ne tatlııı yavrucuğumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…