- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.341
maşallah canım sayın çok güzel, inş bol bol sağlıklı çıkar..Kızlar Merhabalar,
Herkes iyidir inşallah,
Delikiz, yarın büyük gün pozitif alacaksın inşallah :)))))
Benimde 13 yumurta toplandı bugün 11'i olgun çıktı dediler ve hepsi döllenmiş :)
2 gün sonra arayıp gelişmeleri nasıl gidiyor öğreneceğim Pazartesi Pgt ye gidebilirler büyük ihtimal.
Bekliyoruz bakalım.
Hepinizi öpüyorum...
çok mutlu oldummmBismillahirrahmanirrahimmmmmmmmmm..
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 11.gün 372..
Ağlamaktan deli oldummmmmmmm
maşallah canım sayın çok güzel, inş bol bol sağlıklı çıkar..
çok mutlu oldummm
mozaik olmak bi avantaj sanırım mozaik olup da sağlıklı bulunamayan çıkmıyo genelde.
bebişlerinin ikisi de seninle maşallah, allah sağlıkla kavuştursun..
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bir ömür birlikte hep mutlu olun inşallah
çok şükür şifam çok şükür..ALLAH RAZI OLSUNcanım benim tabiki hepimiz burda tek yüreğizinşallah sendende pozitif müjdeni alacağız dualarımdasın
eve şimdi geldim deli gibi yorgunum delikızımama ama şu an müjdeni aldım yaaaa ohhhh süper moral oldu yaaaa kocamann tebrikler canımcığımm gözleriniz aydın olsun az sonra kutlamalar yapayımm bi kendime geleyim
Delikız o kadar çoook sevindim ki.. YaşasınnnSen bana umut oldun. İnşallah ben de senin gibi sevinirim.. Allah tamamına erdirsin canım. 9 ayın sonunda ikizlerini sağlıkla al kucağına inşşşş... :13:
kusura bakma yeni gördüm cnb ,daha doğrusu alıntı yaparken seni de yaptım sandım yapmamışım ,araya karışmışMaşallah. İkizler geliyor...
evet inş. öyledir .inş.diğer mozaik olanların da mutlu haberlerini sırasıyla alacağız..
amin inş.
Kız sadece Mozaik olanların mı?
Bize yok muu
canım benimm aminnn aminnnn inşallahevet inş. öyledir .inş.diğer mozaik olanların da mutlu haberlerini sırasıyla alacağız..
amin inş.
ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH RAZI OLSUN amin inş
çok şükür şifam çok şükür..ALLAH RAZI OLSUN
darısı başınızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ALLAH RAZI OLSUN akasya
inş. akasya ne olur bırakmayın peşini.
sizere umut olduğumu da ayrıca ne çok seviniyorum bilemezsiniz..
amin inş. böyle sağlıklı bir şekilde devam eder..
artık üzülmeyin hepinize örnek oldum kolları sıvayın bismillah deyip başlayın..
ben nerelerden erelere geldim inanıyorumki sizler de geleceksiniz.
dualarınız eksik etmeyin benim de dualarım sizinle
hehehe delikız epeydir mozaik mozaik mozaik diye sayıkladı durdu yaa bilinçaltına yerleşmiş olmalı hepimizi mozaikli zannetti herhalKız sadece Mozaik olanların mı?
Bize yok muu
olmaz mıııı
hepinize dua ediyorumayırmadan
ama mozaik olanlar aynı hastalıkya onlar daha çok umut bekliyordu ondan dedim
canım benimm aminnn aminnnn inşallah
hehehe delikız epeydir mozaik mozaik mozaik diye sayıkladı durdu yaa bilinçaltına yerleşmiş olmalı hepimizi mozaikli zannetti herhal
kusura bakma yeni gördüm cnb ,daha doğrusu alıntı yaparken seni de yaptım sandım yapmamışım ,araya karışmış
sağolasın ALLAH RAZI OLSUN..
darısı diğer arkadaşlarımın başına inş.
aa nasıldı peki ikizlerOlsun canım. Allah tamamına erdirsin. Sabah dondurulmuşlarla ikizleri doğan arkadaş bana ggeldi. Oturduk:)
Deli kız Jinekoloğuna ne zaman gideceksin?
aa nasıldı peki ikizler
pazartesi test tekrarı için gidceğim inş.o zaman kese için tarih verecek ..
keseyi de gördükmü tüp bebek merkeziyle işim bitiyor artık kendime iyi bir kadın doğumcu bulmam gerekecek .inş.
ÇOK sağolasın ..
ikiz tekiz farketmez hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde devam etsin de ..
ayy ne güzel çok sevindim ..
kaç haftalıkken gördün kesyi.
ikizlerde biraz daha geç görünüyor sanırım iki kesebirden ..
bana pazartesi tekrar test için gel dedi ,o gün de kese gününü verecek sanırım ..
hesaplama yaptım da şuan tam 4 hafta 1 günlük çıkıyorum..
ne zaman kese görnür acep 5.hafta da mı
sorma yaa zaten haberi aldıktan sonra başladım hemen ,değer katlanacakmı kese görünecekmi kalp atışı duyulacakmı ,kalp atışı duyulana kadar aile dışında söylemeyeceğim zaten kimseye..
evet stres her daim var ama hayırlısı ileatlatırız inş.
aa nasıldı peki ikizler
pazartesi test tekrarı için gidceğim inş.o zaman kese için tarih verecek ..
keseyi de gördükmü tüp bebek merkeziyle işim bitiyor artık kendime iyi bir kadın doğumcu bulmam gerekecek .inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?