- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.361
1 Ziyaretçi var bu saatte
Her kimseniz buyrun gelin üye olun
canım ben 11.gün hamileligimi ögrendim ondan 1 hafta sonrada keseyi görmek için çagırdı ve gördük şimdide çarşmba gidip bebegimi görücez inşallah allahın izni ile..sende grürsün bitanem rahat ol degerlerin ikiye katlanmasa bile korkma allahın izni ile keseyi görürsün :) şimdi biz buzdolabımızın üstünü bebişimin fotograflarıyla doldurduk daha 1cm cik ama çok yer kaplıyo :):)
Merhaba canim. Ziyaretci ben degiim ama oyle gezerken gordum de selam vereyim dedimonceki mesajlari okumadim o yuzden bilmiyorum ne asamadasin. Nazefsayi biliyorum ayni yerde tedavi gorduk. Onn mesajini okurken rastladom sana da benim ilk denemedi ve sonuc negatif canim.Rabbim boyke dilemis. Sen ne alemlerdesin bakiiim
Geri gelmisin canim. Mesaji okumadan cikmis diyodu ben de.
Vealeykümselam o zaman canım:)Canım ben daha hiç tüp bebek denemedim Allah kısmet ederse eylül gibi felan düşünüyorum
Şuan doğal deniyoruz ama tutmuyomalesef:)
Hayırlısı bakalım vardır bundada bir hayır
Bende iki kere düşük yaptım işte canım
Sendeki genetik sorun ne
Bendeki translokasyon
Ahh canım o kadar güzel yazmışsınkiCanm bizde orfoloji sorunu vardi ama genetik bisey var mi hic bilmiyorum. Insallah yoktur. Ben de merak ettim bakiyordum bu test neymis nasil yapiliyormus diye.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.ben hic hamile kalmadim canim.ilk tup denememizde de Rabbim dilememis.simdi dinleniyorum bakalm. Ikinciyi deneyecegiz nasibse. Bakalim ne zaman olur.Mevlam hayirli saglikli imanli evlatlarla sevindirsin insallah en kisa zamanda hepimizi de. Merhametli Rabbimiz bize de katindan tertemiz bir soy armagan etsin insallah canim. Ancak O (CC)'nun gucu yeter.... Oyle acizizki.... Insallah hayirli neticelerle seviniriz hepimizde
Ahh canım o kadar güzel yazmışsınki
Tüm kalbimle Amin Amin Amin diyorum
Vakti saati gelmemiş demekki
İnşallah çok bekletmeden sağlıcakla gelir yavrularımız
Kaç senelik evlisiniz canım
Özel olmazsa eşinin morfoloji değerleri nasıl düşük mü
Amin caniiiim.Raabbimizden baska siginacak liman yokki. Teslimiyyetle bekleriz insallah ve en kisa zamanda da kavusuruz canim. 5 yili devirdik bizcanim dr.yuzde 1 demisti.
Maşallah bir ömür bıyu mutlu beraber olun canım
Cennettede inşallah ayrılmazsınız:)
Ah canım ya neyse 0 olmasından iyidir demi yinede
Allahtan ümit kesilmez
Amin caniiiim. Sizde insallah. Rabbim dilerse 1den de ilur gulm.yeter ki Rabbim dilesincanim tanistigimiza memnun oldum. Herkese dua ediyorym zaten ama artik sende gecersin gonlumden.
Saat epey ilerlrmid.gideyim artik. Hayirli geceler caniiiim.opuldun
ALLAH sağlıkla sıhhatle büyümek nasip etsin inş.Canım babaya bırakmış onları 34 haftalık doğmuşlardı ama iyilermiş maşallah...
Bir de mümkünse alanında çok iyi biri olsun. Çoğul gebelik riskli gebelik gurubuna giriyor. Rahimağzı uzunluğu takibi de yaptır....
ayy erkenmiş o zaman ne güzel..canım ben 11.gün hamileligimi ögrendim ondan 1 hafta sonrada keseyi görmek için çagırdı ve gördük şimdide çarşmba gidip bebegimi görücez inşallah allahın izni ile..sende grürsün bitanem rahat ol degerlerin ikiye katlanmasa bile korkma allahın izni ile keseyi görürsün :) şimdi biz buzdolabımızın üstünü bebişimin fotograflarıyla doldurduk daha 1cm cik ama çok yer kaplıyo :):)
amin inş. darısı başınızamerhaba delikiz gozun aydin siteye yeni girdim ama inan hep aklimdaydin acaba ne oldu diye bugun cok yogun oldugum icin yeni eve geldim yani yeni gordum yazilarini
ALLAH saglikli nasip etsin insaallah saglikli olsun bizim umudumuz hayirli olsun canim
Evet e o zaman sıra geldi kendine iyi bir kadın doğumcu bulmana
Eşin felan ne tepki verdi annen felan nasıl mutlu olmuştur anlat kız hele:):)
Gecenin bu saati olmuş topikte benden başka kimse yok
Bir bebem olsaydı onu emzirirdim şimdi uyurken seyrederdim melek yüzünü
Ahh Hayalini kurmak bile ne tatlııı yavrucuğumm
ALLAH sağlıkla sıhhatle büyümek nasip etsin inş.Canım babaya bırakmış onları 34 haftalık doğmuşlardı ama iyilermiş maşallah...
Bir de mümkünse alanında çok iyi biri olsun. Çoğul gebelik riskli gebelik gurubuna giriyor. Rahimağzı uzunluğu takibi de yaptır....
ayy erkenmiş o zaman ne güzel..canım ben 11.gün hamileligimi ögrendim ondan 1 hafta sonrada keseyi görmek için çagırdı ve gördük şimdide çarşmba gidip bebegimi görücez inşallah allahın izni ile..sende grürsün bitanem rahat ol degerlerin ikiye katlanmasa bile korkma allahın izni ile keseyi görürsün :) şimdi biz buzdolabımızın üstünü bebişimin fotograflarıyla doldurduk daha 1cm cik ama çok yer kaplıyo :):)
amin inş. darısı başınızamerhaba delikiz gozun aydin siteye yeni girdim ama inan hep aklimdaydin acaba ne oldu diye bugun cok yogun oldugum icin yeni eve geldim yani yeni gordum yazilarini
ALLAH saglikli nasip etsin insaallah saglikli olsun bizim umudumuz hayirli olsun canim
Evet e o zaman sıra geldi kendine iyi bir kadın doğumcu bulmana
Eşin felan ne tepki verdi annen felan nasıl mutlu olmuştur anlat kız hele:):)
Gecenin bu saati olmuş topikte benden başka kimse yok
Bir bebem olsaydı onu emzirirdim şimdi uyurken seyrederdim melek yüzünü
Ahh Hayalini kurmak bile ne tatlııı yavrucuğumm
Bismillahirrahmanirrahimmmmmmmmmm..
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 11.gün 372..
Ağlamaktan deli oldummmmmmmm
teşekkür ederim ..merhaba öncelikle delikız tekrar tebrik ederim seni ama bu mutlulugunun arasında bana yardım edersen sevınırım çünkü kafamda deli sorular var biliyorsunuz bende genart ile tedavi sürecine başladım bugün 5.iğnemi olucam pgt ile olucak volkan hoca ile görüştüm anlamadığım konu olunca genetik biraz zorlandık ama sonucta pgt li olucak bu beni korkutuyor tabi ya hiç empriyo iyi çıkmazsa diye cmt günü yumurta kontrolü için gittim sol yumurtalık guzel ama sag daha yavas dedı aysun hn 150 doz oluyorum hergun pzt tekrar kontrolüm var acaba yumurtalar geç mi cevap vericek bılemedim.opu işlemi ağrılı oldu mu?genart genel olarak nasıldı?
teşekkür ederim şimdiden görüşmek üzeree
delikıııız inanamıyorum yaaa,çok sevindim canım
ama sen bugün bakacaktın,sabah baktım yazmış mı diye bir de baktım ki,dün öğrenmişsni pozitifi
Allahım ne güzel bir duygudur kimbilir,Rabbim bize de o günleri gösterir inş
tekrar tekrar tebrik ederim canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bu arada ikiz mi yoksa,değerin oldukça yüksek:)
teşekkür ederim ..
ilk başta o korkular oluyor tabiki sağlam çıkmazsa diye ama korkma inş. sağlam çıkacaktır mutlaka..
ben 200 doz kullanmıştım 15 yumurtam olmuştu ..
şimdi daha çok erken bunu sorgulmak için son günlere doğru daha iyi belli olacak yumurtalıkların nasıl cevap verdiği ,ilk zamanlar çok belli olmayabiliyor,ben genartı genel olarak beğendim bir sorun yaşamadım ,inş. peşimden sen de gelirsin sıra sıra güzel haberler veririz.,
yok opuda zaten uyutuyorlar 5 saniyede uyuyorsun uyanıyorsun olay bitmiş o yüzden hiç korkma hiç bir aşamada hiç ağrı sızı çekmiyorsun ..
bu ara genartta başlayan çok zaten senin peşine de inş. turkuaz geliyor.
hakkında hayırlısı olsun
sağolasın turkuaz
evet ağrım için doktoru aramıştım o da cumartesi de test yaptırabilirsin dedi biz de bunu fırsat bilip gidip yaptırdık..
doktor da büyük ihtimal ikiz dedi ama bakalım yarın 2.test için gideceğim inş.
bundan sonrası daha zormuş gerçekten ,kan değeri katlanacakmı kese görünecekmi kalp atışı duyulacakmı
herşy daha yeni başlıyor
darısı başına inş.
artık üzülmek umutsuzlanmak yok sana en büyük örnek ben oldum ,hayırlısı ile peşimden geleceksin inş.
sadece üzülme stres yapma ..
delikız canım evet endişe oluyor sonrası için ama sen kasma kendini allahın izniyle herşey güzel gelişecek.rabbim tamamına erdirsin.
sana sormak istediğim sende sadece moazikmi vardı?sanırım sen ben truaz da mozaik var.şimdi sen pozitif alın kuşkusuz burdaki herkes için umut oldun bende kendime pay çıkarıyorum eğer senin sadece mozaikse çünkü benim sadece mozaik.umutlarım dahada artacak inşaAllah.birde sen kaç yaşındaydın sakıncası yoksa.
inş.evet bende mozaiklik var başka da bir sorunumuz yok ..
yaşım 29 ..
inş. tüm mozaik arkadaşlarım ve diğer arkadaşlarım 2şer 2şer doğurursunuz
ben zaten size umut olmayı çok istiyordum RABBİM nasip etti inş.size de nasip eder
inş. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..teşekkür ederim canım.amin inşaAllah.rabbim güç versin hepimize maddi manevi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?