Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Topik sessizleşmiş, hafta sonu arası
Ben de yoğun ve güzel bir hafta sonundan sonra evime geldim çok şükür. Kafa dağıttım biraz, iyi geldi.
Ay sonu çok sevdiğim bir arkadaşım gelecek, o da Memorial'a gidecek. İnşaallah güzel güzel haberler alırız.
Herkesi çok öpüyorum

evet herkes haftasonuna girdi topik de girdi
ohh ne güzel dinlendin desene..
inş. arkadaşından da bir pozitif gelir ,ortalık pozitif dolsun inş

canım çook sevindim maşallah sanadegerin kaç? rabbim kucağınada almayı nasip etsin.
bende çok şükür iğnelerime başladım perşembe kontrolüm var bakalım opu nezaman olcak

ALLAH RAZI OLSUN darısı başına inş.
11.gün değerim 372 idi.
yarın tekrar için gideceğim inş.dua edin de bir sorun çıkmasın..
aa ne güzel hadi bismillah bu ay tedavi olan aydan var sen varsı n önümüzdeki ay turkuaz var ,peşime sürükledim sizi inş. sonuçlarınız da benim gibi güzel olacak
ben yarından itibaren 5 günişyerinde bilgisayar kursuna gideceğim nette olamam sanırım ,kursta varsa ordan girerim ama yoksa çarşambaya kadar yokum .
çünkü kurstan çıkınca anneme gideceğim eşim görevde ,çarşamba evime geçerim inş. o zaman okurum bol bol haberlerinizi..
dua etmeyi unutmayın ,dualarımdasınız ,görüşmek üzere inş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Delikız o kadar çoook sevindim ki.. Yaşasınnn Sen bana umut oldun. İnşallah ben de senin gibi sevinirim.. Allah tamamına erdirsin canım. 9 ayın sonunda ikizlerini sağlıkla al kucağına inşşşş... :13:
İnşallah günün birinde sende bize böyle mutlu haberini vericeksin canımm
Gecenin bu saati olmuş topikte benden başka kimse yok
Bir bebem olsaydı onu emzirirdim şimdi uyurken seyrederdim melek yüzünü
Ahh Hayalini kurmak bile ne tatlııı yavrucuğumm
Oyyy kuzummm kıyamam sanaaa Allahım hayırlısıyla sana bir ewlat vericek ben inanıorumm canım benimmm içimi parçaladın vallahii
Ohh ne güzel canım dağıtmışsındır kafanııı senin adına çok sewindimmm... Arkadaşında gelsinn ohh ohhh iyice rahatlarsın canım benimm
Delikiz tebrik ediyorum :)))
Saglikla kucagina aldigin gunleri de gor insallah .

Canım benim nerelerdesin senn aralıklarla sana yazıorum ama sanırım görmüosun nasılsın özlettik kendinii

Günaydın canımm nasılsınn ay delikıza çok sewindim ya inşallah darısı bizee

Amin canım inşaallah...
İyiyim şükür. Sen nasılsın? Nasıl geçti hafta sonun? Nereleri gezdin
Bu sabah arkadaşım için randevu aldım, kadın gerekli şeyleri anlatıyor ben araya girip böyle böyle diyorum

Bende deli gibi oruldum canım yaa bakırköye gittim ordan anneme ordan tekrar evime ardaşlarla pikniğe gittik mahfoldukk çok yorgunumm
Ay doktorla bize sinir oluo zaten çok bildigimizden ötürü

Oh oh maşallah :) Piknik sezonu da açıldı. Dün her yerden mangal kokusu geliyordu :)
Doktorla konuşmadım, çağrı merkezindeki kadınla konuştum, kadın bu ne bilmiş demiştir kesin

laveque ; Canım dün doğum gününmüş nice mutlu yıllaraa
Dilerim herşey gönlünce olur yeni yaşında Yücerabbim tüm kalbimle dua ediyorummmm Hayırlı sağlıklı ewlat verir ...

inşallah peşpeşe çıksın pozitif sonuçlar bugün sabah kontrolüm vardı yumurtalar büyümeye devam ediyor ama yaklaşık 10 tane gibi olucak gibi dedi yumurtalarım
aynı dozla devam ediyorum.çarşamba tekrar kontrol olucakmış bunun sonucunda cmt yada pazar yumurta toplama olabilirmiş.turkuaz da genart da başlıycak sevindim genart la tedaviye başlıycakların çoğalmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…