Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

amin inş..

inş. bi sorun çıkmayacak ,içini ferah tutmaya çalış ..

sağolasın..

teşekkür ederim aydan ,sağolasın ,yeterki sağlıklı olsun tek çift farketmez..
inş. sağlıklı çıkacak korkma ,benim de 10 taneden 8 i girmişti 4 ü sağlam çıktı ,sende de inş.en az 2 tane çıkacak..
çok beklemezsiniz inş.
RABBİM yardımcın olsun gelişmeleri yaz bize..

valla herşey kesede belli olacak sanırım
bakalım orda ne çıkacak ..
bunlar ihtimal olarak söylenen şeyler kesede farklı da çıkabilir,cumartesi gidelim bakalım neler olacak ..
hangisi hayırlısı ise o olsun diyorum ben de ..
ya ben elaleme takmıyorum aslında sadece sorduklarında herkese teker teker açıklama yapmak zahmetinde bulunmak istemiyorum ..

tüp bebek riskli derken ,tutunduktan sonra riskli olmadığını biliyorum ben normal gebelikle farkı yok sanırım..
ikiz olursa o riskli oluyor bildiğim kadarı ile..
bi araştırayım bakayım ,şuanki doktora da soracağım belki birii tavsiye eder..
bellimi olur belki hastane arkadaşı oluruz

inş.RABBİM yardımcısı olsun sağ salim doğursun..
aleyküm selam..

Günaydın canım inşallah sağlıklı çıkıcak ve transferin yapılıcak bizi bilgilendir ne olur dualırımız seninle..
Ewet canım inşallah vakti gelince bizde anne olucaz :)
cnmm çok üzüldümm..rabbim kucagına sağ sağlim almayıda nasip eder inşallah..şu anda bir tedavi görüyormusun cnm ?
Saol cnm şuan görmüorum ztn yeni negatif aldım bakalım yakın zamanda deniycem yine

Canım Allahın izniyle bişey olmuycak benimde tanıdıgım vardı kalbi delikdi dogumun son aylarında kapandı şuan kızı 9 aylık çok şükür sakın kötüyü düşünüp kötüyü çağırma sağlıkla bebegini kucagına alıcaksın inşallahhh

günaydın delikız msn de yoksun buraya yazayım dedim nasılsın?neler yapıyorsun?

günaydın turkuaz eğitimdeyim bu hafta o yüzden msn yok:)) ii çok şükür ,dün testimi tekrarladım sağlıklı artış var ,yalnız doktor bu sffer de büyük ihtimal tekiz dedi :))
yani kesede görülecek herşey sanırım ..
hadi hayırlısı ..
senden naber
ankaraya ne zaman geliyorsun

Canım merhaba ,

canını sıkma ne olur.
Zaten her sey olacagına varacak dememıs mıydık en bastan ?
Ben de ınanıyorum kı translokasyon sorunu yuzunden cok detaylı ınceleme yapıyorlar.
Kesın bır sonuc verebıleceklerı bır donem var mı pekı konu ıle ılgılı?

ben dün akşam okudum tek dediğini,çok şaşırdım,bence hiç belli olmaz belkide 2 kese görünecek cuma günü...

bu arada dün aysun hanımla konuştum,sana onu söyleyecektim,akşamda msn de baktım ama yine yoktun

aysun hanım çok ılımlı,senden bahsettim,sorun olmaz benim için dedi ama 18 haziran-18 temmuz izinliymiş,yani yine sertaç beye kaldım,her işte bir hayır vardır mutlaka,ertelemek de istemiyorum,Allah a sığınıp başlayacağım inşallah haziran 25 gibi adet olurum sanırım,o zaman geleceğim ankaraya inşallah...

senin eğitimin kaç gün sürecek?eşin geldi mi?

ikiz keselerde hemen görünmeyebiliyor ileriki haftalarda görünür belki bilmiyorum artık hayırlısı..
annemdeyim ondan msnde yoktum ..
eşim yarın gelecek evime yarın geçeceğim inş.
aysun hanım benimle iligli bir şey söyledimi tepkisi ne oldu ..
hayırlısı böyle imiş demekki turkuaz ,her işte bir hayır vardır ..
hadi hayırlısı ..
eğitim bu hafta ,şuan eğitimdeyim ama net var ara ara bakıyorum :)))

bende okuldayım,öğrenciler gelmemiş,aysun hanım ikizleri olacak inş falan dedi,çok pozitif bir bayan,ama ne yapalım olsun, zaten önemli olan benim bünyemin ilaçlara vereceği tepki ve oluşan embriyolar,ben sadece rahat olur demiştim ama nasip böyleymiş..

bugün aydan ın pgt sonucu belli olacaktı sanırım,inş güzel çıkmıştır,sen bir şeyler hissediyor musun?

Chnbcim,

cok sık giremiyorum ya da girip yazamıyorum ama seni takip ediyorum tatlım.
Allah kolaylık versin, zor bir surec gecirdin ve hala geciriyorsun.
Sonu hayirli guzel olsun insallah .
Zor bir operasyon degil insallah ha ???
Kolaylıklar diiyorum ben sana .

demekki benim 2.test yapılmadan konuşmuşsunuz
olsun diyorumya bunda da vardır bir hayır inş.
yeterki doğru işlem yapılsın da gerisi önemli değil.
aydanın sonuç daha çıkmamıştır öğlene doğru çıkacak sanırım .
inş. güzel haberler gelecek

Hayirli Günler Arkadaslar

Sizi zaman zaman takip ediyorum ben isvicredeyim ve iki negativ Tüp Bebek denememiz var kimlere ve kac tedaviden sora PGT öneriyor Doctorlar ????
Kromozon Testi her ikimizdende istendi Türkiyede ne kadar tutar bu Testler??? Bilen varmi Arkadaslar ???
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin yardimlariniz icin tesekürler simdiden ......

Son düzenleme:

merhaba 2 negatif denemeden sonra isteniyor bu testler,karyotip analizi her iki eşten de isteniyor,sonra kanda pıhtılaşma faktör 5 vb testler sadece bayandan isteniyor,bu testlerin hepsi özelde yaklaşık 1000 lirayı buluyor,inşallah hiçbirşey çıkmaz,birşey çıkmazsa sanırım pgt olmadan yine tüp bebek denemelerine devam ediliyor,

merhaba 2 negatif denemeden sonra isteniyor bu testler,karyotip analizi her iki eşten de isteniyor,sonra kanda pıhtılaşma faktör 5 vb testler sadece bayandan isteniyor,bu testlerin hepsi özelde yaklaşık 1000 lirayı buluyor,inşallah hiçbirşey çıkmaz,birşey çıkmazsa sanırım pgt olmadan yine tüp bebek denemelerine devam ediliyor,

benden kanda pıhtılaşma faktör 5 istenmedi ama :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…