- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.481
Yok cnm şaka yapıorum sen sağlıkla ewladını kucagına alda ben istemem milka felan
ciddiyim yaa lütfen at adresini sakıncası yoksa göndermek istiyorum lütfennn
hazade milletin lafına kafayı takarsak inan hayat çekilmez bir hal alır. İsteyen istediğini konuşsun, konuşur konuşur susarlar.
ya benden hatıra olur gerçektenCanım elbetteki sakıncası yok ama gerek yok vallahi
yuhhh be kaç kere msj olmuş sapıttı bu topik :)
Öle elbetteki cnm da işde ..
Geçende eşimin kuzeni var deiki çocuk yokmu yok dedim ee dedi artık yap bir tane dedimki yapmazsam n olur ben bilmem dedii ..
Dedim en kötü kocamı sen alırsın :))) kız şok oldu bu dengesiz ne dioo benden önce eşimde gözü varmış
ya benden hatıra olur gerçekten
gördünmü gerek varmış bak kaç kere yazdın
sen de az değilmişsin heee
Kuzum hatıra dediğin saklanır ben beyaz milkaya bayılırım hayatta saklayamam :)
Hakikaten ben yapmadım kendiliğinden öle oldu inanki
Ya durmadan soruo dengesiz ya sanane diyicem en sonunda kaynanama demişki senin gelin pek bir havalaı kaynanamda demiş ben bakımlı kadını sewerim susmuş
Sewer sewer saolsun bende onu çooook sewerimmne güzel bak kaynanan seni seviyor demekki :)))
Kızlar, chnb'yle konuştum. Hastaneye yatırmışlar. Perşembe günü serklaj olacakmış büyük ihtimalle. Hepinize çok selamı var. Çok zor geçiyor hamileliği... İnşaallah oğlumuz sağlıkla gelir
Kızlar, chnb'yle konuştum. Hastaneye yatırmışlar. Perşembe günü serklaj olacakmış büyük ihtimalle. Hepinize çok selamı var. Çok zor geçiyor hamileliği... İnşaallah oğlumuz sağlıkla gelir
İnşallah yaa kadıncaz mahfoldu umarım deger de hayırlı bir ewladı olur ... İncim gidelimmi perşembe günü ziyarete ben çok isterimm
Allah kolaylık versingercekten zor gunler geciriyor.
Tarafimdan da selma soyle Incicigim.
Bir an once bu gunleri atlatmasini diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?