- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.581
evet Akasya'cım doğru diyorsun da sanki bana hiç çıkmayacakmış gibi geliyor. başkaları için hep umut besliyorum ama kendim için nedendir o duyguyu besleyemiyorum ben .Laveciğim evet istatistikler yüksek sayıda yumurta PGT için şansı arttırır diyor. Ama bir de şu gerçek var ki ; tek bir tane sağlıklı yumurta bize yeter. Düşün ki ; yine 3 yumurtan oldu. Ama biri sağlıklı. Ve hamilesin. Olmayacak bişey mi ? Bence çok da zor değil. Bilimsel baktığımda bile umut var.Ha gayret bir yola çık sen. Gerisi gelecek.. Hem biliyorsun zaman aleyhimize işliyor. Kendine bir şans daha ver bence..
kaç yumurtaydı dur bir unuttum. sanırım 9 cıkmıstı en son. 6sı olgun 5 ı dollenmıstı. ve 4 tane pgtyr gıtmıstı. dı mı kızlar ? dogru hatırlıyor muyum?kaç yumurtan çıkmıştı senin merak ettim yaş kaç bi de ..
ya ne mucizeler oluyor yaşa ona buna takılma hiç bence.
40 yaşında en kötü şartlarda anne olan biliyorum ben ..
benim arkadaşım var yüzde 50 düşme riski var rahmi perdeli 3 kere ameliyat oldu düzelmedi.
düşme ihtimali çok yüksek olmasına rağmen tüp yaptırıyor.
yani ne beterleri var ,RABBİM istesin yeterki olur ,sen de üzülme ,bırakma peşini,biz istedikçe sabrettikçe RABBİM bizi mükafatlandıracaktır inş.
off hazadem yaaa valla offffCanım benim sayıyla kaliteyi sakın bağlamaa bak bana 21 yumurtam oluştuuu ilk tedavimde 18 pgt gitti 2 tane çıktı sonuç NEGATİF ...
Hiç belli olmuo bize sadece altın yumurta lazımm herzaman aynı olucak deil yaa
Vallahi cnm yaşlamı alakalıdır bilemiorum ama öleydi dozajda 225 idi.memorial düşük tutuyor çünkü bazı doktorlar yüksek dozajın kaliteyi düşürdüğünü sölüyor canım. Ayrıntılı inceleme ne şekilde yapılabilinirki canım??Hazadeciğim yumurta sayın çok iyiymiş. Yaşın genç diye mi ? Yoksa ilaç dozajı mı fazlaydı ? Genelde burada arkadaşların hep az sayıda yumurtası olmuştu. Memorialda dozajı daha düşük tutuyorlar galiba. :26: Bir de hamileliğin neden oluşmadığını sordun mu ? Belki ayrıntılı inceleme yaptırabilirsin.
evet Akasya'cım doğru diyorsun da sanki bana hiç çıkmayacakmış gibi geliyor. başkaları için hep umut besliyorum ama kendim için nedendir o duyguyu besleyemiyorum ben .
kaç yumurtaydı dur bir unuttum. sanırım 9 cıkmıstı en son. 6sı olgun 5 ı dollenmıstı. ve 4 tane pgtyr gıtmıstı. dı mı kızlar ? dogru hatırlıyor muyum?
bu arada yasım 3 hazıran ıtıbarı ıle dolu dolu 37 oldu ):
off hazadem yaaa valla offff
Vallahi cnm yaşlamı alakalıdır bilemiorum ama öleydi dozajda 225 idi.memorial düşük tutuyor çünkü bazı doktorlar yüksek dozajın kaliteyi düşürdüğünü sölüyor canım. Ayrıntılı inceleme ne şekilde yapılabilinirki canım??
Off yok of yokk yola dewammm
Mesela o sağlıklı olanlar ve sana transfer edilenler 1. kalite miydi. Bunu sorabilirsin. Öte yandan forumda acayip şeyler okuyoruz. Mesela bir sıvı salgılanıyormuş. Gebeliğe engel olan. Ya da rahimle ilgili bir sorun olabilir mi ? Vs vs.. Daha önce yapılmayan bir tetkik varsa yaptırabilirsin. Ama sen doğal yoldan da hamile kalmışsın. Düşününce insan Allah'ın takdiri diyor. Hamile kalamasan doğal yolla da olmazdı gibime geliyor. :26: Yİne de yeni deneme için Memorial'a gidersen belki tekrar ayrıntılı bakarlar. En azından hiçbir şüphen kalmaz. Maddi manevi emek veriyoruz riske atmayalım diye düşünüyorum.
bence de bi kere mimlenmişiz ya ondan böyle davranıyolar.bence de oyle guzelim .
sen içini ferah tut.
şimdi biz mimliyiz diye böyle içimize kurt düşürüyorlar .
alnımız ak olsa kimse bir sey aramaz karnındaki sıpada
sağol canım sen de sırayla keseyi gör, kalbi gör inş.evet zaten ihtimal dedi kesin demedi doktor bence de kalp atışı zamanına belli olur artık herşey inş.
hayırlısı olsun..
sağolasın
senin de herşey iyi olacak inş. ben biliyorum ..
doktorlar da farklı şeyler söyleyebiliyor yaa sinir oluyorum.
dualarımz seninle unutma..
nerdesiniz kızlar ben geldim kimse yok..
of bunaldım evimde şöyle bi oturamadım kafama göre..
neyse millet gidince bol bol takılırım topikte.
Ben geldim
Kayınvalidenden başka kim var?
kayınvalide & kayınpeder
bizimkiler bi arada gezer
evet Akasya'cım doğru diyorsun da sanki bana hiç çıkmayacakmış gibi geliyor. başkaları için hep umut besliyorum ama kendim için nedendir o duyguyu besleyemiyorum ben .
kaç yumurtaydı dur bir unuttum. sanırım 9 cıkmıstı en son. 6sı olgun 5 ı dollenmıstı. ve 4 tane pgtyr gıtmıstı. dı mı kızlar ? dogru hatırlıyor muyum?
bu arada yasım 3 hazıran ıtıbarı ıle dolu dolu 37 oldu ):
off hazadem yaaa valla offff
lavecim lütfen olumsuz düşünme.zaten kısmetimide ne zamn yazılmışsa o zamn en sağlıklısı çıkar ve tutunur.
bak ben 41 yaşındayım nisanda denedim 5 yumurta toplandı üçü döllendi donduruldu.bakalım önümüzdeki tedaviden kaç çıkacak.inan her ay farklı oluyor.istersen kendini bir dr a takip ettir folikül sayısı hangi ay fazlaysa o ay başla.bu da genel adetin 2. yada 3. günü belli olur.yılmak yok lave bana bak ben bırakıyormuyum bebeğin peşini.inan senin yaşında anne olan çok.
Canlarım nasılsınız? Okuyorum ama ayrıntılı yazamıyorum yataraktan...
Aydandan ses seda yok mu=?
Rabbim tez zamanda sana ve diğer tüm arkadaşlarıma bana da tabisağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin amin..
hayirli geceler kizlar delikiz tebrik ederim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin, isteyen herkesede bu duygulari yasatsin insallah rabbim. bilmiyorum bu yaziyi okurmu o kisi ama gecenlerde sayfanin birini okurken arkadasin biri yasin okurmusunuz diye sormustu eger isterse bende okuya bilirim ve okuyacak insanlarda bulabilirim. kim oldugunu hatirlayamadim. eger isterse yazima cevap verirse sevinirim.
Rabbim tez zamanda sana ve diğer tüm arkadaşlarıma bana da tabisağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin amin..
bebeğimiz doğdu geçen hafta, onun yanında annem. hala oldumKolay gelsin :)
Aynı şehirde misiniz siz?
Annen ne zaman geliyor?
canım ya ben de gelebilsem keşke..Canım incim yarın sabahmış operasyon beklerim canım... ÇOK SEVİND,M GELME HABERİNİZE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?