Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

selam aydanim deim belki yazmistir okuyam cikam forumdan

zaten okuyup cikiyom is kizimevde bide hatime baladim bitirmeye calisiyom

insssallaaaaah tutunur sana enii yas sorunun neydi anirim aklimda degil ama sende umut olursun insallah bize

lavek bende kocadimmi ne yasgidiyom baci- kocama lafini kendime dedimyanli anlailmasin -

MATTIKA DEDIKLERIN DOGRU BISEYLER ARIYOLAR SANMAM BISEY CIKCAGINI BENIM KIZI DÜSÜN GAYET NORMAL ÜKÜRLER OLSUN

CNB COK GECMIS OLSUN INS SAGLIKLA SIKINTILARIN GECER

AKASYA SORUMA CEVAP VERDIGIN ICIN SAGOL CANIM BENIM

DIGER ARKADASLARADA SELAM DUALRINIZBENIDE KATIN

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Kızlaaar ben geldim..
1 tane sağlıklı embriyomuz çıktı, napalım buna şükür dedik dün akşam transfer yapıldı.
Ayın 14.ü test günümmüş inşallah tutunur embriyocum :)

Oleyyyyy çok sewindim canım benim dilerim sağlıkla sana tutunurrr ...
Delikıza dedim pozitif sonuç alırsan bana milka alıcaksın çikolata sen ne alıcaksın bakim

Canım kusura bakma bende hiç kafa kalmadı ki, odaklanamıyorum

Benim yaşım 39 , özel bişey yapmadım yumurtalar için rezervin iyi demişti doktor, ama etkisi oldu mu bilmiyorum kayınvalidem arı poleni almış bir kavanoz her gece yatmadan bir kaşık polenle bir bardak süt içtim, sabahları da kahvaltıda bal, işte herkesin yaptığı ceviz badem yemeğe çalıştım ama aklıma geldikçe pek düzenli sayılmaz.

Canım bizde eşimde translokasyon var bende pıhtılaşma.... hiç normal yolla hamile kalmadım ve bu sefer 4.denemem inşallah tutar..

Ben sana özelden ulaşmak istiyorum ordan soracağım becerebilirsem :)

Oleyyyyy çok sewindim canım benim dilerim sağlıkla sana tutunurrr ...
Delikıza dedim pozitif sonuç alırsan bana milka alıcaksın çikolata sen ne alıcaksın bakim

Canım ne istersen lafı mı olur, sen seç ben yollarım :) yeterki tutunsun, devam etsin ve sağlıcakla kucağıma alayım :)))))) uzun oldu ama olsun.....

canım merhaba bende artık tüp bebek yapmaktan vazgeçtim şuan böğürtlen kökü yapıyorum önereceğin başka bişey var mı

canım merhaba bende artık tüp bebek yapmaktan vazgeçtim şuan böğürtlen kökü yapıyorum önereceğin başka bişey var mı

Yok canım benim bildiklerim ve yaptığım bunlardı. Allah kolaylık versin sana da, ama araştırırsan diğer topiklerde vardı sanırım incir kürü falan duydum... Kolay gelsin canım

Aydancığım çooook sevindim canım. 1 tane olsun bizim olsun. Yumurta sayın çok güzel.. Maşallah.. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum. Arı sütü, bal ,polen karışımı aldım. Her sabah bal tereyağı yiyorum. Ceviz fındık Ama kısmet tabi bu işler. Bende PKOS var. Hiç bilmiyorum nasıl olacak Seninle aynı zamanda muayeneye gitmiştik. Sen transfer oldun. Allahın izniyle.. Darısı başıma inşallahh.. Tekrar tebrik ederim. Hamile haberini de alacağız... Dualarım seninle

Aydancım ,

Dedıgın ve doktorların dedıgı dogru tabı. ne cıkacagını bılmıyoruz.
ama boyle 11 de 1 cıkınca benım 3 embryodan umudum kalmıyor.
memorıaldakı ılk tedavımde bana da uzun uyguladılar.
sen sanırım yoktun o zaman forumda. aynı seyı soyledıler bana da.
uzun yapalım, daha kalıtelı ve fazla yumurta elde ederız, ozellıkle pgd yapılan durumlarda bunu tecıh edıyoruz dedıler.
ama doktorların da bır acıklama getıremedıgı bır aksılık geldı basıma ve ultrasonda 7-8 gorunuyordu yumurta sayım.
ama 4 tane toplandı nasıl oldugunu anlayamadılar, neden dedım, bılemıyoruz dedıler.
3 tanesı dollendı ve saglam cıkmadı . 3 u de pgdye gıttı.
bır sonrakın de mesela dollenen sayım azdı. 9 toplandı , 5 dollendı.
ve sonuc yıne 0.
ben de uzun protokol ıstıyorum ama boyle bır sey gelınce basıma 2. tedavıde kısa yaptılar. bır sonrakınde yıne uzuna cesaret ederler mı bılmıyorum.

İnşallahhhhhh ama şartım 1 adet milka fazla istemiorummm
egerki aydanında tutarsa vallahi herkesden istiycem :) totem yaptım
sus bakayım ben sana o konuyu kapat demedimmi
sen karışma herkes istediği kadar yollar

bence o zaman vakti değilmiş de ondan olmuş ama bence mutlaka bir vakti var ve o vakit inş. yakında
dualarımızla olacak inş.

Kızlar chnb'yi aradım, eşiydi sanırım telefona çıkan. Ameliyat başarılı geçmiş çok şükür, yeni yeni kendine geliyormuş. Dualara devam...

Kızlaaar ben geldim..
1 tane sağlıklı embriyomuz çıktı, napalım buna şükür dedik dün akşam transfer yapıldı.
Ayın 14.ü test günümmüş inşallah tutunur embriyocum :)

Aydancım çok sevindim
Allah önce pozitifi görmeyi ardından da sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşaallah...
Dualarımızdasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…