- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.621
Kızlaaar ben geldim..
1 tane sağlıklı embriyomuz çıktı, napalım buna şükür dedik dün akşam transfer yapıldı.
Ayın 14.ü test günümmüş inşallah tutunur embriyocum :)
Aydancim merhaba ,
Senden haber aldigima sevindim. Merak ediyordum. 11 embryon mu olustu ? ... Super bir rakam bu ve 7 pgt de muazzam bence. Senin yasin da sanirim bana yakindi. Ozel bir sey yaptin mi , nasil oldu bu sayi ? Varsa bir sirri soyle bana da ne olur.
Hastanede beklemek heyecanli oluyor . Bence saglam cikacak canim. Sorun neydi sizde hatirlayamiyorum ! Hatirlatirsan sevinirim.
Bu arada sen beni unutmussununizmirde olup Istanbula tedaviye gelen bendim. Sor canim
Oleyyyyy çok sewindim canım benim dilerim sağlıkla sana tutunurrr ...
Delikıza dedim pozitif sonuç alırsan bana milka alıcaksın çikolata sen ne alıcaksın bakim
Canım kusura bakma bende hiç kafa kalmadı ki, odaklanamıyorum
Benim yaşım 39 , özel bişey yapmadım yumurtalar için rezervin iyi demişti doktor, ama etkisi oldu mu bilmiyorum kayınvalidem arı poleni almış bir kavanoz her gece yatmadan bir kaşık polenle bir bardak süt içtim, sabahları da kahvaltıda bal, işte herkesin yaptığı ceviz badem yemeğe çalıştım ama aklıma geldikçe pek düzenli sayılmaz.
Canım bizde eşimde translokasyon var bende pıhtılaşma.... hiç normal yolla hamile kalmadım ve bu sefer 4.denemem inşallah tutar..
Ben sana özelden ulaşmak istiyorum ordan soracağım becerebilirsem :)
Kızlaaar ben geldim..
1 tane sağlıklı embriyomuz çıktı, napalım buna şükür dedik dün akşam transfer yapıldı.
Kızlaaar ben geldim..
canım merhaba bende artık tüp bebek yapmaktan vazgeçtim şuan böğürtlen kökü yapıyorum önereceğin başka bişey var mı
Kızlaaar ben geldim..
Canım kusura bakma bende hiç kafa kalmadı ki, odaklanamıyorum
Benim yaşım 39 , özel bişey yapmadım yumurtalar için rezervin iyi demişti doktor, ama etkisi oldu mu bilmiyorum kayınvalidem arı poleni almış bir kavanoz her gece yatmadan bir kaşık polenle bir bardak süt içtim, sabahları da kahvaltıda bal, işte herkesin yaptığı ceviz badem yemeğe çalıştım ama aklıma geldikçe pek düzenli sayılmaz.
Canım bizde eşimde translokasyon var bende pıhtılaşma.... hiç normal yolla hamile kalmadım ve bu sefer 4.denemem inşallah tutar..
Ben sana özelden ulaşmak istiyorum ordan soracağım becerebilirsem :)
Canım ne istersen lafı mı olur, sen seç ben yollarım :) yeterki tutunsun, devam etsin ve sağlıcakla kucağıma alayım :)))))) uzun oldu ama olsun.....
bu gidişle herkesten poztif gelir de çikolata dükkanı açarsın innnnnnnnnnnnnşşşşşşWallahi delikızda öle dedik tuttu bakalım inşallah seninde olur sende bana milka gönderirsin :)))
bu gidişle herkesten poztif gelir de çikolata dükkanı açarsın innnnnnnnnnnnnşşşşşş
Chnb canım inşallah herşey yolunda gider, sağlıcakla çıkarsın hastaneden....
Lavegue cim benimde umudum yoktu ama 1 tane bile olsa bulduk çok şükür bide inşallah tutunursa :)
Bende yumurta bol rezervlerim iyimiş ama gel gör ki sağlıklı embriyo bulamıyoruz işte en son 11 de 1 kaldı
Ondan önce 17 yumurtadan 7 embriyo onlardan da O çekmiştik.
Hiç belli olmuyor dediler 3 de 3 de yakalayabiliyoruz 5 te 2 de, 10 da 1 de dediler.
Ne diyeyim şans, kader, kısmet.
Ama bu sefer Semra hanım özellikle uzun protokol uygulayalım dedi, daha önce hep kısa protokoldü.
Uzun protokolde daha az doz veriyorlar daha sağlıklı yumurta oluyormuş sanırım belki de o yüzden embriyo sayımız bu sefer daha yüksekti.
İşte iki görüş var biz ikisini de uyguladık ne diyeyim inşallah bu sefer tutunur...
sus bakayım ben sana o konuyu kapat demedimmiİnşallahhhhhh ama şartım 1 adet milka fazla istemiorummm
egerki aydanında tutarsa vallahi herkesden istiycem :) totem yaptım
Aydancım ,
Dedıgın ve doktorların dedıgı dogru tabı. ne cıkacagını bılmıyoruz.
ama boyle 11 de 1 cıkınca benım 3 embryodan umudum kalmıyor.
memorıaldakı ılk tedavımde bana da uzun uyguladılar.
sen sanırım yoktun o zaman forumda. aynı seyı soyledıler bana da.
uzun yapalım, daha kalıtelı ve fazla yumurta elde ederız, ozellıkle pgd yapılan durumlarda bunu tecıh edıyoruz dedıler.
ama doktorların da bır acıklama getıremedıgı bır aksılık geldı basıma ve ultrasonda 7-8 gorunuyordu yumurta sayım.
ama 4 tane toplandınasıl oldugunu anlayamadılar, neden dedım, bılemıyoruz dedıler.
3 tanesı dollendı ve saglam cıkmadı . 3 u de pgdye gıttı.
bır sonrakın de mesela dollenen sayım azdı. 9 toplandı , 5 dollendı.
ve sonuc yıne 0.
ben de uzun protokol ıstıyorum ama boyle bır sey gelınce basıma 2. tedavıde kısa yaptılar. bır sonrakınde yıne uzuna cesaret ederler mı bılmıyorum.
sus bakayım ben sana o konuyu kapat demedimmi
sen karışma herkes istediği kadar yollar
bence o zaman vakti değilmiş de ondan olmuş ama bence mutlaka bir vakti var ve o vakit inş. yakında
dualarımızla olacak inş.
Ayolll ben napıcak bir sürü çikolatayı
yavaş yavaş yersin
bi kısmını hatıra saklarsın
yapacak şey çokkkk
Kızlaaar ben geldim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?