- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.601
Günaydın arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi uyuyamadım heyecandan. AMELİYAT ÖNLÜĞÜMDE GELDİ. 9 gibiymiş ameliyat. Her şey güzel olur inşallah. Desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim...
iyiyiz canım hep aklımızdasın inşallah yanına gelicezzCanlarım nasılsınız? Okuyorum ama ayrıntılı yazamıyorum yataraktan...
Aydandan ses seda yok mu=?
Canım incim yarın sabahmış operasyon beklerim canım... ÇOK SEVİND,M GELME HABERİNİZE...
kızlar bugün bebgimin kalp atışlarını dinlemek için gidiyorum umarım duyarım dua edin benm için olurmu..:)
Günaydın arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi uyuyamadım heyecandan. AMELİYAT ÖNLÜĞÜMDE GELDİ. 9 gibiymiş ameliyat. Her şey güzel olur inşallah. Desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim...
kızlar bugün bebgimin kalp atışlarını dinlemek için gidiyorum umarım duyarım dua edin benm için olurmu..:)
evet Akasya'cım doğru diyorsun da sanki bana hiç çıkmayacakmış gibi geliyor. başkaları için hep umut besliyorum ama kendim için nedendir o duyguyu besleyemiyorum ben .
kaç yumurtaydı dur bir unuttum. sanırım 9 cıkmıstı en son. 6sı olgun 5 ı dollenmıstı. ve 4 tane pgtyr gıtmıstı. dı mı kızlar ? dogru hatırlıyor muyum?
bu arada yasım 3 hazıran ıtıbarı ıle dolu dolu 37 oldu ):
off hazadem yaaa valla offff
bence de bi kere mimlenmişiz ya ondan böyle davranıyolar.
usg nin tanı oranı yüzde 60-70 diye yazıyo kaynaklarda, bu yüzden nerde kötü bişey varsa görme peşindeler.
sen sağlıklı olsun diye dua ediyosun ama dr sağlıksız bişey yakalarsam bu vakayı ben tespit ettim diyebilme peşinde.
sağol canım sen de sırayla keseyi gör, kalbi gör inş.
chnbm şimdi ameliyattasındır, belki de çıkmışsındır. İnşaallah herşey yolunda gidiyordur. Dualarım seninle... Herşey güzel olacak inşaallah...
Ben chnb yi merak ettim hastaneyi aradım şimdi durumunu öğrenmek için hala operasyonda dediler allahım yardımcısı olsun inşallahhh ...
Canım biz ne zaman gidicez peki?
Ben chnb yi merak ettim hastaneyi aradım şimdi durumunu öğrenmek için hala operasyonda dediler allahım yardımcısı olsun inşallahhh ...
Canım biz ne zaman gidicez peki?
Kızlar bugün kendini iyi hissetmeyebilir. Yorulmaması gerekebilir. Yarın da oradaysa bence yarın gidelim. Ne dersiniz ? :26:
Kızlar bugün kendini iyi hissetmeyebilir. Yorulmaması gerekebilir. Yarın da oradaysa bence yarın gidelim. Ne dersiniz ? :26:
inş güzel geçmiştir operasyon, dualarımdasın..Günaydın arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi uyuyamadım heyecandan. AMELİYAT ÖNLÜĞÜMDE GELDİ. 9 gibiymiş ameliyat. Her şey güzel olur inşallah. Desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim...
sağlıkla atıyodur inş kalbi, güzel haberi bize yaz mutlaka..kızlar bugün bebgimin kalp atışlarını dinlemek için gidiyorum umarım duyarım dua edin benm için olurmu..:)
lavecim lütfen olumsuz düşünme.zaten kısmetimide ne zamn yazılmışsa o zamn en sağlıklısı çıkar ve tutunur.
bak ben 41 yaşındayım nisanda denedim 5 yumurta toplandı üçü döllendi donduruldu.bakalım önümüzdeki tedaviden kaç çıkacak.inan her ay farklı oluyor.istersen kendini bir dr a takip ettir folikül sayısı hangi ay fazlaysa o ay başla.bu da genel adetin 2. yada 3. günü belli olur.yılmak yok lave bana bak ben bırakıyormuyum bebeğin peşini.inan senin yaşında anne olan çok.
Kızlaaar ben geldim..
1 tane sağlıklı embriyomuz çıktı, napalım buna şükür dedik dün akşam transfer yapıldı.
Ayın 14.ü test günümmüş inşallah tutunur embriyocum :)
cesaretim var ... ben korkmuyorum tedaviden.
kulaga bu ıyı bır sey gıbı gelıyor olabılır aslında oldukca fena bır sey soyluyorum.
acıklayayımcunku benim oyle kayda deger bır umudum yok .
2 tedavımde de toplam 3 tane gıttı pgtye .
burada okuduklarımdan goruyorum kı ne kadar fazla embryo gıderse sans o kadar yuksek.
delıkızda gorduk bunu. sımdı ınsallah Aydan'da da gorecegız.
zaten benım umudum tukenmıstı bılıyorsun ve yerıne de gelmedı o gunden berı.
bu yuzden cesurum canım. ama dedım ya tek mesele kalkıp oralara gelmekte ..
teklifin icin cok tesekkur ederım canım . bır o zamanlar gelsın hele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?