Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

chnb dualarım seninle canım Allahın izniyle rahat atlatırsın.

Canlarım nasılsınız? Okuyorum ama ayrıntılı yazamıyorum yataraktan...

Aydandan ses seda yok mu=?
iyiyiz canım hep aklımızdasın inşallah yanına gelicezz
Canım incim yarın sabahmış operasyon beklerim canım... ÇOK SEVİND,M GELME HABERİNİZE...

Allah yardımcın olsun canım inşallah herşey diledigin gibi gider dualarımız seninlee

RABBİM hayırlısı ile girmek çıkmak nasip etsin.
Burada senin için dua eden bir sürü insan var ,hayırlısı ile inş. güzel geçecek herşey..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
kızlar bugün bebgimin kalp atışlarını dinlemek için gidiyorum umarım duyarım dua edin benm için olurmu..:)

ay süperrrr ,gelince yaz tamammı ,ben de heyecanlandım şimdi yaa..

e çok kötü değilmiş ki sayın ,belki daha fazla da çıkabilir hiç belli olmaz ,herşeyden elini eteğini çekme böyle .

doktorlar hastaları kobay gibi görüyor zaten ,bizim üzerimizden buluş yapma peşindeler ,ALLAH vicdanlı insanlarla karşılaştırsın ..
inş.görürüm

Canım Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle Bunu da atlatacaksın inşallah.. Herşey oğluşumuz için

chnbm şimdi ameliyattasındır, belki de çıkmışsındır. İnşaallah herşey yolunda gidiyordur. Dualarım seninle... Herşey güzel olacak inşaallah...

chnbm şimdi ameliyattasındır, belki de çıkmışsındır. İnşaallah herşey yolunda gidiyordur. Dualarım seninle... Herşey güzel olacak inşaallah...

Ben chnb yi merak ettim hastaneyi aradım şimdi durumunu öğrenmek için hala operasyonda dediler allahım yardımcısı olsun inşallahhh ...
Canım biz ne zaman gidicez peki?

Ben chnb yi merak ettim hastaneyi aradım şimdi durumunu öğrenmek için hala operasyonda dediler allahım yardımcısı olsun inşallahhh ...

Amin canım inşaallah. Buraya geldiğini görürsem arayacağım hemen, gelemezse akşama doğru ararım ancak kendine gelmiş olur.
Mesaj atıyorum sana

Kızlar bugün kendini iyi hissetmeyebilir. Yorulmaması gerekebilir. Yarın da oradaysa bence yarın gidelim. Ne dersiniz ? :26:

inş güzel geçmiştir operasyon, dualarımdasın..

kızlar bugün bebgimin kalp atışlarını dinlemek için gidiyorum umarım duyarım dua edin benm için olurmu..:)
sağlıkla atıyodur inş kalbi, güzel haberi bize yaz mutlaka..

oyle tabi benim yasım normal olsam hamıle kalmak ıcın cok normal :) bunda bır sorun yok .
ama ben normal degılım ıste . yasımla ılgılı bır derdım yok benım aslında, yasımla olan tek derdım pgt olması ve yumurta sayısı falan filan .
senin yumurtalar niye donduruldu?

hayırlısıyla guzel haberlerını beklıyoruz canım .

Kızlaaar ben geldim..
1 tane sağlıklı embriyomuz çıktı, napalım buna şükür dedik dün akşam transfer yapıldı.
Ayın 14.ü test günümmüş inşallah tutunur embriyocum :)

Chnb canım inşallah herşey yolunda gider, sağlıcakla çıkarsın hastaneden....

Lavegue cim benimde umudum yoktu ama 1 tane bile olsa bulduk çok şükür bide inşallah tutunursa :)
Bende yumurta bol rezervlerim iyimiş ama gel gör ki sağlıklı embriyo bulamıyoruz işte en son 11 de 1 kaldı
Ondan önce 17 yumurtadan 7 embriyo onlardan da O çekmiştik.
Hiç belli olmuyor dediler 3 de 3 de yakalayabiliyoruz 5 te 2 de, 10 da 1 de dediler.
Ne diyeyim şans, kader, kısmet.
Ama bu sefer Semra hanım özellikle uzun protokol uygulayalım dedi, daha önce hep kısa protokoldü.
Uzun protokolde daha az doz veriyorlar daha sağlıklı yumurta oluyormuş sanırım belki de o yüzden embriyo sayımız bu sefer daha yüksekti.
İşte iki görüş var biz ikisini de uyguladık ne diyeyim inşallah bu sefer tutunur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…