- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #12.641
ay çok güzel çok sevindim ..dularım onunla .RABBİM yardımcısı olsun inş.Kızlar chnb'yi aradım, eşiydi sanırım telefona çıkan. Ameliyat başarılı geçmiş çok şükür, yeni yeni kendine geliyormuş. Dualara devam...
Ay yemeye kıyamam buzlaga koyarım bir kızmını dogumunda yerim
İyi bari çok şükür yaa aklımdaydı hep allah kucagına almayıda nasip ederi inşallahhhKızlar chnb'yi aradım, eşiydi sanırım telefona çıkan. Ameliyat başarılı geçmiş çok şükür, yeni yeni kendine geliyormuş. Dualara devam...
ay çok güzel çok sevindim ..dularım onunla .RABBİM yardımcısı olsun inş.
eee sonra da biz senin çikolatalarını yiyeceğiz ama ben bi tane istemem ona göre pisboğazımdır biraz
ay doğum dedin de hep normal doğum istedim bu zamana kadar hala da öyle istiyorum iş. herşey yolunda gider de bağıra çığıra doğururum ,zor ama o anı yaşamayı çok istiyorum:26:
akasya inciiii mesajlarım gelmiormu ayolll akşammı gidicez yarınmı yoksa eve miii
Herkese merhaba
öncelikle chnb çok geçmiş olsun rabbim yardımcı olsun sana.
Evet bugün kontrolüm vardı sanırım pzt yumurtalar toplanıcak yaklasık 10 tane yumurta beklıyorum dedı aysun hn az olsun kaliteli olsun dedi.inşallah öyle olurlar.
yanlız delikız kafama birşey takıldı sormak istiyorum.ben ordayken bir kadın vardı hemşire yardımı ile aşağı kadar indirdi sonra bekleme koltuklarında damar yolu alındı falan ne biliyim odaları yokmu amelıyathane bölümünde yada ne bilim öyle bişi kafama takıldı görünce sormak istedim.
hadi bakalım hayırlısı ..tabiki az öz olması en mantıklısı.
yok yukarda odaları var hastaları dinlendirdikleri ,ben hiç karşılaşmadım öyle bir durumla ,belki özel bi şeydir bilmiyorum
maşallah canım altın embriyoyu bulmuşsunuz, allahın izniyle sağlıkla tutunsun sana. pozitifle sevinelim inş.Kızlaaar ben geldim..
1 tane sağlıklı embriyomuz çıktı, napalım buna şükür dedik dün akşam transfer yapıldı.
Ayın 14.ü test günümmüş inşallah tutunur embriyocum :)
pko niye varmış sende?Aydancığım çooook sevindim canım.1 tane olsun bizim olsun. Yumurta sayın çok güzel.. Maşallah.. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum. Arı sütü, bal ,polen karışımı aldım. Her sabah bal tereyağı yiyorum. Ceviz fındık Ama kısmet tabi bu işler. Bende PKOS var. Hiç bilmiyorum nasıl olacak Seninle aynı zamanda muayeneye gitmiştik. Sen transfer oldun. Allahın izniyle.. Darısı başıma inşallahh.. Tekrar tebrik ederim. Hamile haberini de alacağız... Dualarım seninle
görüştüğünde çok selam söyle benden de. çok geçmiş olsun.Kızlar chnb'yi aradım, eşiydi sanırım telefona çıkan. Ameliyat başarılı geçmiş çok şükür, yeni yeni kendine geliyormuş. Dualara devam...
selamün aleyküm millet...nasılsınız???
geçmişi okuyamadım.okuduğum kadarıyla
chnb ye giçmiş olsun dileklerimi iletin görüşürseniz.Allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
lave özledim seni görüşemiyoruz bu ara...
hazade maşallah canım iştahın baya açık seninde gördüğüm kadarı ile...
inci ceviriler bittimi?
delikız ikizler nasıl canım.cumartesi galiba kese günü değilmi?
aydanın da transferi olmuş yanlış hatırlamıyorsam hayırlıyla sağlıkla tutunur inşallah.
selamün aleyküm millet...nasılsınız???
geçmişi okuyamadım.okuduğum kadarıyla
chnb ye giçmiş olsun dileklerimi iletin görüşürseniz.Allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
lave özledim seni görüşemiyoruz bu ara...
hazade maşallah canım iştahın baya açık seninde gördüğüm kadarı ile...
inci ceviriler bittimi?
delikız ikizler nasıl canım.cumartesi galiba kese günü değilmi?
aydanın da transferi olmuş yanlış hatırlamıyorsam hayırlıyla sağlıkla tutunur inşallah.
maşallah canım altın embriyoyu bulmuşsunuz, allahın izniyle sağlıkla tutunsun sana. pozitifle sevinelim inş.
pko niye varmış sende?
bende de var, çok büyük bi sorun değil. kilo verince düzelmişti benim, senin zaten kilon yok
görüştüğünde çok selam söyle benden de. çok geçmiş olsun.
Kızlaaar ben geldim..
1 tane sağlıklı embriyomuz çıktı, napalım buna şükür dedik dün akşam transfer yapıldı.
Ayın 14.ü test günümmüş inşallah tutunur embriyocum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?