Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar chnb'yi aradım, eşiydi sanırım telefona çıkan. Ameliyat başarılı geçmiş çok şükür, yeni yeni kendine geliyormuş. Dualara devam...
ay çok güzel çok sevindim ..dularım onunla .RABBİM yardımcısı olsun inş.

Ay yemeye kıyamam buzlaga koyarım bir kızmını dogumunda yerim

eee sonra da biz senin çikolatalarını yiyeceğiz ama ben bi tane istemem ona göre pisboğazımdır biraz
ay doğum dedin de hep normal doğum istedim bu zamana kadar hala da öyle istiyorum iş. herşey yolunda gider de bağıra çığıra doğururum ,zor ama o anı yaşamayı çok istiyorum:26:

Kızlar chnb'yi aradım, eşiydi sanırım telefona çıkan. Ameliyat başarılı geçmiş çok şükür, yeni yeni kendine geliyormuş. Dualara devam...
İyi bari çok şükür yaa aklımdaydı hep allah kucagına almayıda nasip ederi inşallahhh

Aşk olsunnn kocama sölerim metrodan koliyle alır tüm kk üyesine kargolarım vallahi aydanın tutsunda vallahi herkesden istiycem
Allah allahım sana saglıklı bagırta bagırta doğum nasip etsin canım

Herkese merhaba
öncelikle chnb çok geçmiş olsun rabbim yardımcı olsun sana.

Evet bugün kontrolüm vardı sanırım pzt yumurtalar toplanıcak yaklasık 10 tane yumurta beklıyorum dedı aysun hn az olsun kaliteli olsun dedi.inşallah öyle olurlar.
yanlız delikız kafama birşey takıldı sormak istiyorum.ben ordayken bir kadın vardı hemşire yardımı ile aşağı kadar indirdi sonra bekleme koltuklarında damar yolu alındı falan ne biliyim odaları yokmu amelıyathane bölümünde yada ne bilim öyle bişi kafama takıldı görünce sormak istedim.

hadi bakalım hayırlısı ..tabiki az öz olması en mantıklısı.
yok yukarda odaları var hastaları dinlendirdikleri ,ben hiç karşılaşmadım öyle bir durumla ,belki özel bi şeydir bilmiyorum

hadi bakalım hayırlısı ..tabiki az öz olması en mantıklısı.
yok yukarda odaları var hastaları dinlendirdikleri ,ben hiç karşılaşmadım öyle bir durumla ,belki özel bi şeydir bilmiyorum

anladım teşekkür ederim bende öyle görünce biraz garip geldi de sorayım istedim sana o zaman özel bir durumdu heralde

selamün aleyküm millet...nasılsınız???
geçmişi okuyamadım.okuduğum kadarıyla
chnb ye giçmiş olsun dileklerimi iletin görüşürseniz.Allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.
lave özledim seni görüşemiyoruz bu ara...
hazade maşallah canım iştahın baya açık seninde gördüğüm kadarı ile...
inci ceviriler bittimi?
delikız ikizler nasıl canım.cumartesi galiba kese günü değilmi?
aydanın da transferi olmuş yanlış hatırlamıyorsam hayırlıyla sağlıkla tutunur inşallah.

Kızlaaar ben geldim..
1 tane sağlıklı embriyomuz çıktı, napalım buna şükür dedik dün akşam transfer yapıldı.
Ayın 14.ü test günümmüş inşallah tutunur embriyocum :)
maşallah canım altın embriyoyu bulmuşsunuz, allahın izniyle sağlıkla tutunsun sana. pozitifle sevinelim inş.

pko niye varmış sende?
bende de var, çok büyük bi sorun değil. kilo verince düzelmişti benim, senin zaten kilon yok

görüştüğünde çok selam söyle benden de. çok geçmiş olsun.

hoşgeldin hituci, valla 2.kan testine göre büyük ihtimal tekiz dedi :))
kese görünene kadar durum meçhul:))
hayırlısı.
evet inş.cumartesi ama ikizlerde geç gözüküyor sanırım ..
sonra bi süpriz çıkabilir :))

Kuzum hoşgeldin ve hoşçakal ...
Ne iştahı ayolll mikalarmı

Canım benim kilom 48 ama boyum kısa . Boyuma göre kilom fazla. Vücut indeksim tutmuyormuş. Valla sebebini bilmiyorum. Nur Hanım ultrasonda PKOS var dedi. Adetlerim hep düzensizdi. Şimdi metmorfin diye bir ilaç kullanıyorum. Yumurta sayısına nasıl bir etkisi olur bilmiyorum. Ama OHSS riski var dediler.

kızlarr bebegim annesine çok zor geldi ama hiç üzmedi annesini kalp atışlarını dinledik bugün muazzam bişey bu :)rabbim hepinize nasip etsin:)darısı sana delikızzzzz :)

Kızlaaar ben geldim..
1 tane sağlıklı embriyomuz çıktı, napalım buna şükür dedik dün akşam transfer yapıldı.
Ayın 14.ü test günümmüş inşallah tutunur embriyocum :)

Hayırlı uğurlu olsun inşallah Maşallah
İnşallah ayın 14'ünde pozitifide görürsün
Sağlıcakla hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah

Nesrin abladan hiç haberim yok ya benim
İyidir inşallah bi sıkıntı çıkmamıştır
Kaç gündür girmemiştim
Havalar çarptı beni galiba
Çok hasta oldum.
Neler olmuş neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…