Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kizlar ben aldim bebegimi geldim hepinize cok cok tesekkur ederim ilginizden nesenizden desteginizden dolayi insallah allahim12. Gunun sonunda pozitif gormeyide nasip eder.
ohh çok şükür
hadi bkalım
artık yat dinlen bol bol bi kaç gün
hayırlısı ile inş. bi güzel haber de senden duyacağız..
geri sayım başladı

ohh çok şükür
hadi bkalım
artık yat dinlen bol bol bi kaç gün
hayırlısı ile inş. bi güzel haber de senden duyacağız..
geri sayım başladı

Evet haketen cok sukur bu iki gun onemliymis dinlenicem artik kismet artik gerisi
1 tane ama en one cikan en kalitelisi pgt den de basarili bir sekilde cikmis bu sevindirdi.

selamlar arkadaşlarım nasılsınız kendinizi bugün nasıl hissediyorsunuz..?daha önce hamile olanlara bi sorum olacak yaa bugün gögüslerimin ucu kaşınmaktan mahvoldu normal bişeymidir bu sizlerde oldumu hepinizi kocman öpüyorum allaha emanet olun..

Son düzenleme:
birde kızlar bildiginiz üzere yarın kandil..hepinizin kandilini kutluyorum yanaklarınızdan öpüyorum çok çok..ben bugün inş 9 haftama girdim yarın oruç tutsam bişey olurmu bebek açısından ??

gayet normal canım, göğüsler büyük bi değişim geçiriyo hamilelikte, kaşınır kararır çatlar büyür vs

birde kızlar bildiginiz üzere yarın kandil..hepinizin kandilini kutluyorum yanaklarınızdan öpüyorum çok çok..ben bugün inş 9 haftama girdim yarın oruç tutsam bişey olurmu bebek açısından ??
çok sıcak ve oruç süresi çok uzun.
ben olsam tutmazdım, ramazanda da tutamıcaz bu sene inş öderiz kısa zamanda.

teşekkür ederim arkadaşım buda hamileligin bi cilvesi olmalı valla tutmak istiyorum ama biraz zor görünüyor havalar çook sıcak ramazandada tutamıycaz off rabbim nasip ederde inş.kazasını tutabiliriz..sen nasılsın ogluşunda iyidir inşallah üzmüyordur senii

hazadeciğim çok ama çok sevindimm tebrikler yaaa ne güzel helede mucize merkezinden hiç beklenmedik anda müjdeler almak umutlarımıza umut katıyor tatlım gözleriniz aydın olsun inşallah sıkıntısız devam etsin gebeliğin sağlıklı-hayırlı evladını kucağına almakda nasip olsun kocamnn öptümmm

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

kızlar aydan38 den haber var mı :26: ALLAH ım hepimizin emeklerinin karşılığını görmeyi nasip etsin inşallah

peki şu an tedavide olan var mı varsa kolaylıklar dilerim inşallah test günleriniz bol müjdeli olsun inşallah

canım çok tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirsin çoook mutlu oldum
kızlar yarın benimde transferim var dualarınızı eksik etmeyin pgt yapılacaktı vazgeçilmiş çok ilginç iyi durumdalar gerek yok dediler son bebeğimi pgteyle bulmuştum hayırlısı rabbim yüzüme baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…