- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.181
ohh çok şükürKizlar ben aldim bebegimi geldim hepinize cok cok tesekkur ederim ilginizden nesenizden desteginizden dolayi insallah allahim12. Gunun sonunda pozitif gormeyide nasip eder.
kizlar ben aldim bebegimi geldim hepinize cok cok tesekkur ederim ilginizden nesenizden desteginizden dolayi insallah allahim12. Gunun sonunda pozitif gormeyide nasip eder.
duaları m seninle hacer inş. 2şer 2şer gelsinlerınsallah ınsallah dua et emı adımda hacer
bende artik hepiniz icin dua edicem yarin kandil dualarimiz kabul olucak insallah
ohh çok şükür
hadi bkalım
artık yat dinlen bol bol bi kaç gün
hayırlısı ile inş. bi güzel haber de senden duyacağız..
geri sayım başladı
duaları m seninle hacer inş. 2şer 2şer gelsinler
ben çıkıyorum millet yarın haber veririm size inş. doktordan sonra
dualarınız esirgemeyin
görüşmek üzere
Kizlar ben aldim bebegimi geldim hepinize cok cok tesekkur ederim ilginizden nesenizden desteginizden dolayi insallah allahim12. Gunun sonunda pozitif gormeyide nasip eder.
Kızlarrr Nerdesiniz Ayollll size müjdem varrrrrr
HAMİLEYİMMMMM
gayet normal canım, göğüsler büyük bi değişim geçiriyo hamilelikte, kaşınır kararır çatlar büyür vsselamlar arkadaşlarım nasılsınız kendinizi bugün nasıl hissediyorsunuz..?daha önce hamile olanlara bi sorum olacak yaa bugün gögüslerimin ucu kaşınmaktan mahvoldu normal bişeymidir bu sizlerde oldumu hepinizi kocman öpüyorum allaha emanet olun..
çok sıcak ve oruç süresi çok uzun.birde kızlar bildiginiz üzere yarın kandil..hepinizin kandilini kutluyorum yanaklarınızdan öpüyorum çok çok..ben bugün inş 9 haftama girdim yarın oruç tutsam bişey olurmu bebek açısından ??
gayet normal canım, göğüsler büyük bi değişim geçiriyo hamilelikte, kaşınır kararır çatlar büyür vs
çok sıcak ve oruç süresi çok uzun.
ben olsam tutmazdım, ramazanda da tutamıcaz bu sene inş öderiz kısa zamanda.
Kızlarrr Nerdesiniz Ayollll size müjdem varrrrrr
HAMİLEYİMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?