- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.141
Kızlar chnb'yle konuştum. Hepinize selamı var. Dualarınızı bekliyor.
hazade sana çok sevindi
Canım slm. İyiyim şükür. Sen de daha iyisin umarım. Moralini yüksek tut. Herşeyin hayırlısı.. Umudumuz bitmeyecekBen hala test sonucunu bekliyorum. İş güç derken ancak Eylülde deneyeceğim.. Kısmet..
as.nasılmış peki biraz daha iimiymiş
sen de selam söyle
İncim biraz daha iyi mi ? 3 gün riskli demişti. İnşallah risk bitmiştir
Sesi ilk güne göre daha iyi geliyordu ama çok yorgun bitkin belli sesinden. Dün akşam da çok az gelmiş sıvısı. Dua edelim bol bol.
Allah razı olsun canımmm..Kızlar chnb'yle konuştum. Hepinize selamı var. Dualarınızı bekliyor.
hazade sana çok sevindi
İnşallahhh çok korkuorummm Allahım kötü bişey olmasınnn
Sesi ilk güne göre daha iyi geliyordu ama çok yorgun bitkin belli sesinden. Dün akşam da çok az gelmiş sıvısı. Dua edelim bol bol.
eWET GERÇEKDEN BENDE ÇOK EMEK VERDİM 3 KERE KÜRTAJ OLDUM 3 KERE TÜP DENEDİM MADDİYEN MANEVİYEN ÇÖKTÜK ALLAHIM BU DEFA YZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAH...Allah razı olsun canımmm..
Allahım sağlıkla bebegini kucagına alsın inşallah çok emek verdi çokkkk...
Çok çekti Allahım chnb yi mükafatlandırıcak eminimm.
Amiiin canım kötü şeyler olmasın, sen içini ferah tut, dua et. Başka yapacak bişeyimiz yok zaten, bekleyip göreceğiz.
Ama bunca zahmet bunca üzüntüden sonra bu sefer güzün gülsün inşallah.
eWET GERÇEKDEN BENDE ÇOK EMEK VERDİM 3 KERE KÜRTAJ OLDUM 3 KERE TÜP DENEDİM MADDİYEN MANEVİYEN ÇÖKTÜK ALLAHIM BU DEFA YZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAH...
Allahım yardımcısı olsun inşallahhh
Kızlar birşey kafama takıldı. Ben olaylara bilimsel bakarım. Tabii ki kadere de inanırım. Düşünün ki sizlere seçilmiş özel sağlıklı embryo transfer ettiler. Ama hamilelik oluşmadı.Şimdi Hazadem normal yolla hamile kaldı. Yani rahimde vs hiçbir sorun yok. Olsaydı hamile kalmazdı. Eeeee ? İki tane hem de seçilmiş embryo ile hamile kalamaması ne peki Sorguluyorum çünkü çok tuhafıma gidiyor. Tüp bebek ile olunca düşme riski daha mı fazla yoksa :26: Tutunmama riski daha mı yüksek ? İlaçlarla büyüttükleri için mi ? Bunları düşünüyorum... :26::26::44:[/
eWET GERÇEKDEN BENDE ÇOK EMEK VERDİM 3 KERE KÜRTAJ OLDUM 3 KERE TÜP DENEDİM MADDİYEN MANEVİYEN ÇÖKTÜK ALLAHIM BU DEFA YZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAH...
Allahım yardımcısı olsun inşallahhh
bu tamamen kader bilimsel bi açıklaması yok .ben de çok aradım bilimsel açıklama ama bulamıyorsun ..
tamamen nasip işi.
benim ve eşimin tüm değerleri süperdi ,herşey dört dörtlüğü bırak dört dörtlüğün üzerindeydi ..
ama olmuyordu ..
tüp bebek ile hemn oldu ve ikisi de tuttu
bundan şu sonuç çıkabilir
demekki hastalığım olmasa hemen hamile kalacakmışım tutacakmış yani ..
ama hastalıktan dolayı olmuyormuş ..
ama öte yandan dediğin gibi tutmayanın da tutmayabliliyor.
ama bunu şöyle düşün.
öyle herşey dört dörtlük olduğunda illa tutacak olsaydı herkes her ay hamile kalırdı
herşeyimiz dört dörtlük bile olsa
vucudun rahmin her ayki tepkimesi farklı
bu ay 2 tane seçilmiş embriyon var ,rahmin herşeyin de normalde testlerde süper ama bu aya ait olarak rahimde belki o an ters giden bişeyler oldu ve tutmadı .
bu tamamen bununla alakalı ..
kaldıki tutunma için bir sürü şey gerek aslında çok da basit değil .
vucudun ateşi bile önemli ..
bağışıklığın önemli vs.
yani herşey dört dörtlük ama niye olmadı olayı tmamen o ana bağlı sebeplerden ileri geliyor
kafamızda düz mantıkla olması gerek diye düşünüyoruz ama öyle değil ..
işte o anlık değişmeler ve tutmamaya sebep olan ve aklımızın bilimsel sebep arayıp da bulamadığı şey ise nasibimiz oluyor işte ..
eğer o ay nasibmizde varsa bilimsel olarak da uyuşmuş olacak herşey ve hamile kalacağız
bu konunun bilimsel yönünü bilemiyorum ..Evet delikız. Sana tamamen katılıyorum. Vücudun o anki durumu, stres, bağışıklık , kullandığın ilaç, radyasyon vs herşey etkiliyor. Bu sebepler bir araya geldiğinde olmuyor. Yani nasibinde yoksa bu sebepler bir araya geliyor. Bu çok çok mantıklı. İnancımıza da uygun. Ama benim tek çekincem, düşüncem acaba tüp bebek ilaçları cenini etkiliyor mu ? Yani tutunmasını güçleştirebiliyor mu ? Bu konuda çalışma yapıldımı bilmiyorum. Tüm ilaçlar aslında bünyeye zararlı olduğundan hormonla büyütülen ceninlerin tutunması için daha iyi şartlar mı gerekiyor diye kafama takıldı. Tüp bebekler çok zeki ve sağlıklı oluyor. Bunda hem fikirim. Sadece tutunma aşaması ile ilgili şüphelerim var. İnşallah öyle bişey yoktur. Gittiğimde doktora soracağım..
Kızlar tek tek yazamıtyorum. Aydan inşallah son olumsuz sonucun olmuştur.
Hazade inan canım çok sevindim ben de tedaviden sonra 2. ay kalmıştım.
Beni merak ettiniz. çoksağ olun. Ben aynıyım. Allaha şükür ani su gelişi yok. Ama idraer bitimi devam ediyor bence az... Dün gece çok dua ettim. Nihat hatipoğlunu dinledim Allahtan ümit kesmemek üzereydi komu. Biraz ferahladım. Arda beye sordum böyle olup hamileliği devam eden var mı diye... şu an 23. haftasında olan varmış. İnternette yüzde 1o diyor bu haftalar için. inşallah girerim bu orana. Dua edelim de dedi dr. Ettiğinizi biliyorum... Yrın gece oğlum gelecek hataydan. onu görmek istiyorum...
Allahımdan bir mucize istiyorum...
Beni merak ettiniz. çoksağ olun. Ben aynıyım. Allaha şükür ani su gelişi yok. Ama idraer bitimi devam ediyor bence az... Dün gece çok dua ettim. Nihat hatipoğlunu dinledim Allahtan ümit kesmemek üzereydi komu. Biraz ferahladım. Arda beye sordum böyle olup hamileliği devam eden var mı diye... şu an 23. haftasında olan varmış. İnternette yüzde 1o diyor bu haftalar için. inşallah girerim bu orana. Dua edelim de dedi dr. Ettiğinizi biliyorum... Yrın gece oğlum gelecek hataydan. onu görmek istiyorum...
İnşallah Rabbim sağlıkla zamanlı kucağıma almayı nasip eder... Amin...
Kizlar merhaba sonuc belli oldu 5 taneden 1 taneye dustu ama en saglikli olanmis 1 tane olsun saglikli olsun durum boyle simdi transfer icin bekliyorum gorusmek uzerel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?