- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.161
Kizlar merhaba sonuc belli oldu 5 taneden 1 taneye dustu ama en saglikli olanmis 1 tane olsun saglikli olsun durum boyle simdi transfer icin bekliyorum gorusmek uzerel
Kızlarrr Nerdesiniz Ayollll size müjdem varrrrrr
HAMİLEYİMMMMM
Evet delikız. Sana tamamen katılıyorum. Vücudun o anki durumu, stres, bağışıklık , kullandığın ilaç, radyasyon vs herşey etkiliyor. Bu sebepler bir araya geldiğinde olmuyor. Yani nasibinde yoksa bu sebepler bir araya geliyor. Bu çok çok mantıklı. İnancımıza da uygun. Ama benim tek çekincem, düşüncem acaba tüp bebek ilaçları cenini etkiliyor mu ? Yani tutunmasını güçleştirebiliyor mu ? Bu konuda çalışma yapıldımı bilmiyorum. Tüm ilaçlar aslında bünyeye zararlı olduğundan hormonla büyütülen ceninlerin tutunması için daha iyi şartlar mı gerekiyor diye kafama takıldı. Tüp bebekler çok zeki ve sağlıklı oluyor. Bunda hem fikirim. Sadece tutunma aşaması ile ilgili şüphelerim var. İnşallah öyle bişey yoktur. Gittiğimde doktora soracağım..
dostum ben de aynı şeyi düşünmüştüm ve danıştığım genetik dr.larından biri, elbette herşeyin doğalına uygun gelişmesi en doğal olanıdır demişti. bu konularda araştırmalar yapıldığını ama sonuçlarının birkaç nesil sonra tam olarak tespit edilebileceğine değindi. neticede bana, doğal denemem yolunda imada bulunmuş oldu. ama kanıtlanmış bir zararın henüz tespit edilmediğini de ekledi, onu da söyleyeyim.
Gözünaydın canım. Pozitifi de görmek nasip olur inş.
Kizlar merhaba sonuc belli oldu 5 taneden 1 taneye dustu ama en saglikli olanmis 1 tane olsun saglikli olsun durum boyle simdi transfer icin bekliyorum gorusmek uzerel
nasıııııı!:)))) ayy gözün aydın hazade yaa!:)
HAMİLEYİMMMMM[/QUO
ALLLAAAAAAHIIIIIIIM SENI SEVIYOM ALLAHIM NE GÜZEL BI HABER BU INSALLAH HAYIRLA SAGLIKLA KUCAGINA ALIRSIN
TABIYA MERAK EDIYOZ BIRIMIZIN DERDI HEPIMIZIN SEVINCDE HEPIMIZINMutlaka iyisi kotusu haber vericem cepten yazarim.
Sağol canım, sende başladın sanırım.
yanlış okumadıysam Sen , yavrum34, polik, pgt aşamasındasınız sanırım.
benyazdim yani hamet anambiseyi beceremiyom
ALLAHIM YARDIMCILARI OLSUN ELLERI BOS BOYUNLARI EGIKOLMASIN INS EMEK ZAYILIGI VERMESIN ENSALLAH
İnşallah sizlerde pozitif alırız...
INSALLAH INSALLH
BEKLIYOZ ONE GÖREay inş. aydan inş.
darısı başınıza
insan tedirgin oluyor yaa içerde neler oluyor acaba diye
inş. güzel şeyler oluyordur
HEC BISEY OLMUYO HERSEY GAYET IYI VE YOLUNDA INSALLAH
BEN KIZIMDAYKE SORUNUMU BILMEZKEN BILE RANDEVÜLARI STRESLE GECIRIRDIM
ALLAL YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK INSALLAH
yazmammı yazmasam çatlarım zaten
hemen yazıp deşarj olmam lazım
ALLAHIMSIKINTILARI BIRAN ÖNCE BITERDE YAVRUSUNU SAGLIKLA KUCAGINA ALIR INSALLAHSesi ilk güne göre daha iyi geliyordu ama çok yorgun bitkin belli sesinden. Dün akşam da çok az gelmiş sıvısı. Dua edelim bol bol.
INSALLAH CANIMKızlar tek tek yazamıtyorum. Aydan inşallah son olumsuz sonucun olmuştur.
Hazade inan canım çok sevindim ben de tedaviden sonra 2. ay kalmıştım.
Beni merak ettiniz. çoksağ olun. Ben aynıyım. Allaha şükür ani su gelişi yok. Ama idraer bitimi devam ediyor bence az... Dün gece çok dua ettim. Nihat hatipoğlunu dinledim Allahtan ümit kesmemek üzereydi komu. Biraz ferahladım. Arda beye sordum böyle olup hamileliği devam eden var mı diye... şu an 23. haftasında olan varmış. İnternette yüzde 1o diyor bu haftalar için. inşallah girerim bu orana. Dua edelim de dedi dr. Ettiğinizi biliyorum... Yrın gece oğlum gelecek hataydan. onu görmek istiyorum...
Allahımdan bir mucize istiyorum...
COK SÜKÜR TEKDE OLSA HIC YOKDAN IYIDIR TUTUNUR INSllah saglikla kayirlisiyla
ayrica benimde haberlerim var size
maşallah canım yaa çok sevindim, inş bu defa sağlıkla ilerlicek, şimdi asıl sıkıntı başlıyo senin için yine mi kürtaj olcak korkuları vs.Kızlarrr Nerdesiniz Ayollll size müjdem varrrrrr
HAMİLEYİMMMMM
ah keşke tüp bebekte tutma oranı yüzde 50 olsaydı..bu konunun bilimsel yönünü bilemiyorum ..
yani tüp bebek ilaçlarıyla büyütülen embriyo daha mı zor tutunur orasnı bilemiyrum ..
ama şöyle birşey var ..
normalde tutunma daha zor aslında çünkü daha uzun bir süreç geçiriyor
tüplere gidiyor geri geliyor rahme giriyor vs.
ama tüp bebekte bu aşamalar yok direk rahme bırakılıyor embriyo
yani gitmesi gereken aşamalar daha kısa ve bence bu aşamaların kısalığı şansı artırıyor
tüplerdeki bozukluklar anlamını yitiriyorki normalde tüplerdeki sıkıntıları da aşması lazım embriyonun ki rahme yerleşsin
aslında tüp bebekle tutma oranı da düşük değil yani %50 si tutuyor
bence bu da iyi bir oran
diğer tutmayanlar da o anlık sebepler işte bence..
yoksa tüp bebekle bence şartlar daha da kolaylaşıyor diye düşünüyorum ben
mucizen seninle kalıcak canım inş..Kızlar tek tek yazamıtyorum. Aydan inşallah son olumsuz sonucun olmuştur.
Hazade inan canım çok sevindim ben de tedaviden sonra 2. ay kalmıştım.
Beni merak ettiniz. çoksağ olun. Ben aynıyım. Allaha şükür ani su gelişi yok. Ama idraer bitimi devam ediyor bence az... Dün gece çok dua ettim. Nihat hatipoğlunu dinledim Allahtan ümit kesmemek üzereydi komu. Biraz ferahladım. Arda beye sordum böyle olup hamileliği devam eden var mı diye... şu an 23. haftasında olan varmış. İnternette yüzde 1o diyor bu haftalar için. inşallah girerim bu orana. Dua edelim de dedi dr. Ettiğinizi biliyorum... Yrın gece oğlum gelecek hataydan. onu görmek istiyorum...
Allahımdan bir mucize istiyorum...
inş pozitifi de yazarsın buraya.. sağlıklı olsun da bi tane olsun...Kizlar merhaba sonuc belli oldu 5 taneden 1 taneye dustu ama en saglikli olanmis 1 tane olsun saglikli olsun durum boyle simdi transfer icin bekliyorum gorusmek uzerel
hayırdır.. merak ettim şimdiayrica benimde haberlerim var size
HAMİLEYİMMMMM[/QUO
ALLLAAAAAAHIIIIIIIM SENI SEVIYOM ALLAHIM NE GÜZEL BI HABER BU INSALLAH HAYIRLA SAGLIKLA KUCAGINA ALIRSIN
TABIYA MERAK EDIYOZ BIRIMIZIN DERDI HEPIMIZIN SEVINCDE HEPIMIZIN
INSALLAH INSALLH
BEKLIYOZ ONE GÖRE
ALLAHIMSIKINTILARI BIRAN ÖNCE BITERDE YAVRUSUNU SAGLIKLA KUCAGINA ALIR INSALLAH
INSALLAH CANIM
COK SÜKÜR TEKDE OLSA HIC YOKDAN IYIDIR TUTUNUR INSllah saglikla kayirlisiyla
SAOL CNM BENİM VALLAHİ BİZLERE MUCİZE OLDU DİLERİM SONUNA KADAR DEWAM EDER BENİM ÜMİDİM YOK AMA BAKALIM
dur kiz heyecanlanma bidiklari üzme
dün kadindr a gittimadetin ikikci günüydü konustuk ist gidecez karalastirdik dedim
yasimi sordu
enson tahlilde fsh yüksek gördüm dedim yo iyi dedi
yasimada iyi dedi bugün fsh, tsh.testesteron,lh e2 sanirim ilgili hormanlara bakilcak yani kapidan bismillah diyerek girdim
carsamba verdigim trombosit icin verdigim kan tahlil sonucunuda aldim iki katartmis en alt sinira yaklasmiski 69 dan 139 acikmis enaltioda 140 yinede düsük ama hamotolosiye gitmeye gerek yok dediki havale etmisti düsük sonuclari görünce
HE AYRICAKADIN DR UNA PIHTILASMA ICIN HAFTAYA SALI KAN VERCEM
ENCEKDA TROMBOLARA COOK COOOOOOOOK SEVINDIM BÜYÜK BI YÜK KALKTI VALLA COK SÜKÜ ALLAHA
dur kiz heyecanlanma bidiklari üzme
dün kadindr a gittimadetin ikikci günüydü konustuk ist gidecez karalastirdik dedim
yasimi sordu
enson tahlilde fsh yüksek gördüm dedim yo iyi dedi
yasimada iyi dedi bugün fsh, tsh.testesteron,lh e2 sanirim ilgili hormanlara bakilcak yani kapidan bismillah diyerek girdim
carsamba verdigim trombosit icin verdigim kan tahlil sonucunuda aldim iki katartmis en alt sinira yaklasmiski 69 dan 139 acikmis enaltioda 140 yinede düsük ama hamotolosiye gitmeye gerek yok dediki havale etmisti düsük sonuclari görünce
HE AYRICAKADIN DR UNA PIHTILASMA ICIN HAFTAYA SALI KAN VERCEM
ENCEKDA TROMBOLARA COOK COOOOOOOOK SEVINDIM BÜYÜK BI YÜK KALKTI VALLA COK SÜKÜ ALLAHA
heyecanlandım ne yapayım
Iyi işte gözünaydın değerlerin düzelmeye başlamış ..
Hadi bakalım herşey iyice düzelmeye başlıyor
inş. Hayırlısı ile tedaviye de başlayacaksın yakında
yok yok bu ayda bi iş var
Herkes düzelmeye başladı şükürler olsun rabbime..
şükürler olsun cnm bak herşey yavaş yavaş düzelio allahın izniyle dahada iyi olucakk
herkese çok uzak gelen duygular bu ay peş peşe pozitifleşmeye başladıallahım ınnsallah ne cok bekledım cok uzak gelırdıbu fıkır
allah duysun bısı görsün bızı ınsallah
herkese çok uzak gelen duygular bu ay peş peşe pozitifleşmeye başladı
inş. Sen de bunlardan biri olacaksın
rabbbim herşyin en güzelini bilir
gördünmü bak belki de çok az kaldı sen de muradına ereceksin
biraz daha sabret sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?