Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

dostum ben de aynı şeyi düşünmüştüm ve danıştığım genetik dr.larından biri, elbette herşeyin doğalına uygun gelişmesi en doğal olanıdır demişti. bu konularda araştırmalar yapıldığını ama sonuçlarının birkaç nesil sonra tam olarak tespit edilebileceğine değindi. neticede bana, doğal denemem yolunda imada bulunmuş oldu. ama kanıtlanmış bir zararın henüz tespit edilmediğini de ekledi, onu da söyleyeyim.

Bilgi suç bilgi ceza canım Biz çok irdeliyoruz. Ama tabii insan düşünmeden edemiyor. Tüp bebekle doğan bebeklerde herhangi bir sorun olmadığını biliyorum. Yani ilaçlar bebeğe zarar vermiyor. Ancak yumurta toplama döllenme dışarda olduğundan, yapay aletlerle rahime yerleştirildiğinden benim kanaatim normal hamilelikten daha zor tutunuyor. Yani tutunmuyor değil ama doğal yollardan biraz daha zorlanıyor. O yüzden de iğne ve ilaçlarla takviye ediyorlar. Bu sonuçlar belli bile olsa bence açıklanmıyordur. Bilmediğimiz çookk şey var. Artık tevekkül edeceğiz.. Çok da düşünmeyeceğiz. Ben doğal yolla denemeye korkmasam denerdim ama riskim yüksek. Ve baskın gen olduğu için %50 deseler de ben sağlıklı doğuma hiç rastlamadım.. Maalesef...

Kizlar merhaba sonuc belli oldu 5 taneden 1 taneye dustu ama en saglikli olanmis 1 tane olsun saglikli olsun durum boyle simdi transfer icin bekliyorum gorusmek uzerel

ŞÜKÜRLER OLSUN CNM BAK NE GÜZEL AZ OLSUN BİZİM OLSUN SAĞLIKLA TUTUNACAK İNŞALLAHHH
nasıııııı!:)))) ayy gözün aydın hazade yaa!:)

Saol cnm benimmm teşekkür ederim inşallah sağlıkla dewam ederr darısı sana inşallahh

Son düzenleme:
Kızlarrr Nerdesiniz Ayollll size müjdem varrrrrr
HAMİLEYİMMMMM
maşallah canım yaa çok sevindim, inş bu defa sağlıkla ilerlicek, şimdi asıl sıkıntı başlıyo senin için yine mi kürtaj olcak korkuları vs.
ben de tedaviden hemen sonra hamile kalmıştım.
inş sen de ileri haftaları görüceksin sağlıkla..

ah keşke tüp bebekte tutma oranı yüzde 50 olsaydı..
ben transferden sonra rapor almasam diye sormuştum dr.a
bu doğal hamile kalmaya benzemez, biz tamamen doğal olmayan bi iş yapıyoruz burda tedbirli olmak lazım demişti.
kendi durumum için söyleyeyim, ilaçla oluşan embryolarda bizde bulunmaya bi sürü sorun vardı, o embriyoların hiçbiri bu haftalara gelemezdi, tutmazdı bile.
bu biraz bünyeyle ilgili galiba, kendim için 10 kere pgt denesem doğal kadar şansım olmaz gibi geliyo bana.

mucizen seninle kalıcak canım inş..
hep dualarımdasın.. allaha emanetsiniz

Kizlar merhaba sonuc belli oldu 5 taneden 1 taneye dustu ama en saglikli olanmis 1 tane olsun saglikli olsun durum boyle simdi transfer icin bekliyorum gorusmek uzerel
inş pozitifi de yazarsın buraya.. sağlıklı olsun da bi tane olsun...

ayrica benimde haberlerim var size
hayırdır.. merak ettim şimdi

dur kiz heyecanlanma bidiklari üzme

dün kadindr a gittimadetin ikikci günüydü konustuk ist gidecez karalastirdik dedim
yasimi sordu
enson tahlilde fsh yüksek gördüm dedim yo iyi dedi
yasimada iyi dedi bugün fsh, tsh.testesteron,lh e2 sanirim ilgili hormanlara bakilcak yani kapidan bismillah diyerek girdim

carsamba verdigim trombosit icin verdigim kan tahlil sonucunuda aldim iki katartmis en alt sinira yaklasmiski 69 dan 139 acikmis enaltioda 140 yinede düsük ama hamotolosiye gitmeye gerek yok dediki havale etmisti düsük sonuclari görünce

HE AYRICAKADIN DR UNA PIHTILASMA ICIN HAFTAYA SALI KAN VERCEM

ENCEKDA TROMBOLARA COOK COOOOOOOOK SEVINDIM BÜYÜK BI YÜK KALKTI VALLA COK SÜKÜ ALLAHA

heyecanlandım ne yapayım
iyi işte gözünaydın değerlerin düzelmeye başlamış ..
hadi bakalım herşey iyice düzelmeye başlıyor
inş. hayırlısı ile tedaviye de başlayacaksın yakında
yok yok bu ayda bi iş var
herkes düzelmeye başladı şükürler olsun RABBİME..

Şükürler olsun cnm bak herşey yavaş yavaş düzelio allahın izniyle dahada iyi olucakk

allahım ınnsallah ne cok bekledım cok uzak gelırdıbu fıkır

allah duysun bısı görsün bızı ınsallah

allahım ınnsallah ne cok bekledım cok uzak gelırdıbu fıkır

allah duysun bısı görsün bızı ınsallah
herkese çok uzak gelen duygular bu ay peş peşe pozitifleşmeye başladı
inş. sen de bunlardan biri olacaksın
RABBBİM herşyin en güzelini bilir
gördünmü bak belki de çok az kaldı sen de muradına ereceksin
biraz daha sabret sadece

Kizlar ben aldim bebegimi geldim hepinize cok cok tesekkur ederim ilginizden nesenizden desteginizden dolayi insallah allahim12. Gunun sonunda pozitif gormeyide nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…