- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.241
s.a
cnbciyisin insallah biraz daha canim
mattika tasinma isin iyice bitti biraz rahatladin ins
isim falan düsüsndünüzmü belki erken ama ümit iste aklina gelmistir seninde
inşallah. canım. bu mübarek gecelerde Allah hepimizin dualarını kabul etsin. hepimize sağlıklı evlatlar versin. amin.delikız maşallah bebişlerine.. hep sağlıkla atsın kalpleri inş.
hazade inş bu defa senin de yüzün gülcek, bol bol dua et.. değerin çok güzel artmış. daha önce hep boş gebelik mi oldu yoksa kalbini görmüş müydün hiç?
chnb su bitse dr söylerdi sana, bence geçirdiğin operasyon sonrası bu sızıntı normal bile sayılabilir. inş bi daha olmıcak, sen de rahatlıcaksın şöyle.
sağol. canım inşallah senin de ilk denemede kızına kardeş gelir.s.a
cnbciyisin insallah biraz daha canim
mattika tasinma isin iyice bitti biraz rahatladin ins
isim falan düsüsndünüzmü belki erken ama ümit iste aklina gelmistir seninde
evet taşındık yerleştik şimdi sıcaktan kıpırdayamıyorum.
erken erken dedim hiç bişey almadım bebişe, hoş bana kalsa hala erkenşimdi ramazan gelmeden bişeyleri halledeyim diyorum.
ama yine oturuyorum öle
isim de yok daha piyasada. pek tembel anne çıktım ben de.
sen nasılsın canım, nasipse ne zaman tedavi
inşallah. canım. bu mübarek gecelerde Allah hepimizin dualarını kabul etsin. hepimize sağlıklı evlatlar versin. amin.
sağol. canım inşallah senin de ilk denemede kızına kardeş gelir.
yoo tembel de degilsin bende olsam aynisini yapardim hani derlerya sütten agzi yanan yogurdu üfleyerek yer
unutmadiysam ben 7.ayindan sonrami ne almistim bide sorunumu bilmiyodum
tedavim ins agustos da bismillah deriz gerci burda dedim bile dün adetin 3. günüydü hormonlar icin bde tsh icin kan verdim persembe de drla konustuk zaten diuyodu niye tr gitmiyon diye bana
fsh yi biraz yüksek biliyodum normal dedi dr
bence de erken almamakla iyi yaptım, ama sıcak çarpıyo yarım saat dışarı çıksam. Internetten alıcam artık.
Biz de 7. Aya girdik bakalım..
Testlerinin iyi çıkmasına sevindim, herkes eylülü bekliyo sen eylülde hamile olmuş ol inş.
ayrica folikasit verdi b12 bide iyot burda iyotuda veriyolar b12 en alt sinira yakindi
haftayada pihtilasma icin saliya kan vercem ins
baska hangi test isterle bilmiyom daha tr aramadim belki ptesi ararim ins
TROMBOSIT ICIN KAN VERMISTIM CARSAMBA GÜNÜ DÜN DE ONUN SONUCUNU ALDIM COOOOOOOOOK SEVINDIMCOK SÜKÜR IKI KATINA YÜKSELMIS
benim de b12 düşüktü, hamile kalmadan 6 ay hapını içtim.
Hamile kalınca da iğnesini yaptırdım 5 gün.
Pıhtılaşma var bende, b12 ona bağlı olarak düşüyomuş.
Folik asiti de en az 3 ay önceden içmem lazımmış
maimut
sesin cikmiyo hos geldin aha senin durumunu unuttum transfer olmusmuydu
hoş buldum canım.valla ne deyim yok benim transfer olmadı.benim dr pgt için an az 5 emriyo olamlı dedi.bizde biriktiyoruz.nisanda bir yaptık 3 embriyo olsu iyi kalite ama bu ay iki tane orta kalite çıktıbiraz üzldüm yazmadım sizlerinde morali bozulmasın diye.ama belli olmaz bazen dr ların beğenmediği tutuyor.ben bir daha yumurta toplama fikrindeyim.rabbim hepimizinkini rast getirsin amin.bende mozaik var canım.
Allahım ben şuan sınanıyormuyum yaa kayınvalidem geldi
Bütün psikolojim alt üstüm yaa çok kötüyümm kaçacağım bu evden
Kaçmak istiyorum nefret ediyorum her şeyden
Sanki problemim yokmuş gibiiiii bu ne Allah'ım bu mübarek gecedeee
İçim sıkılıyor hiç böyle olmamıştım kendimi balkondan aşağı atasım var sığamıyorum hiçbir yeree
canım benim yaaa çok üzüldümHayat neden bu kadar zor offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?