Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

delikız kaç mm lerdi senin bebişler?
ikiz çok başka bi duygu olmalı..

büyümez gibi geliyo insana zaman geçmez gibi geliyo, yeter ki allah sağlık versin geçiyo zaman

Cem bey bana ayın 25 de gel dedi canım kese için ama gitmiycemm 8 hafta olana kadar kese ve kalp varsa görücez Allahın izniylee ...
Canım sen daha önce sorunlu gebelik yaşamışmıydın unuttum :18::18:

İnşallah canım öle çok istiorumki o keseyi dolu görmeyiii
Hiç nasip olmadıı eşimden gizli gizli kaçıp hastanelere giderdim ama doktor hep kese boş boş gebelik derdi

delikız kaç mm lerdi senin bebişler?
ikiz çok başka bi duygu olmalı..

büyümez gibi geliyo insana zaman geçmez gibi geliyo, yeter ki allah sağlık versin geçiyo zaman

valla 4 mm dedi doktor ama ikisinin de boyutları aynı ..
bana küçük gibi geldi ama normal dedi doktor

evet yaa bambaşka birşey ,hele ekranda atan kalpleri görünce öyle bir tuhaf oldumki anlatamam sana ..
ALLAHın mucizesine bir kere daha inanıyor insan ,diğer organlar oluşmadan önce kalp oluşuyor.
ay sorma yaa sürekli paranoyak durumdayım varya
şimdi 4 mm deyince küçük gibi geldi sonra nette baktım 6 haftalık için normalmiş ,bi de ikiz olunca daha ufak olur sanırım
inş. şu ilk 3 ayı atlatalım risk kalksın da ondan sonra biraz daha rahatlarım inş. diyorum

Ya hakikaten mucizevi bişey bu yaa Allahım banada hepimizede nasip etsin inşallahhh

mattikcim,

şimdilik pıhtılaşma sorunu çıkmadı, pozitif düşünmeye çalışıyorum ama ilginç bir şekilde son 2 yılımda, hayatımın 30 yılında geçirmediğim kadar hastalık geçiriyorum. hastane yolu bilmezdim, şimdi 2 ayda bir ciddi bi sonuçla eve dönüyorum. inşallah çıkmaz öyle bişey. kistin çok yoğun bi kist dedi dr. iyi huy-kötü huy tahlil yapmak istedi, şekli nedeniyle beni çok korkutmadı ama tahlil yapalım emin olalım dedi. inş iyi huylu bişeydir dua edin lütfen...

tembel diil, huzurlu, rahat, kararında, güpgüzel bi anne olucaksın inş.
bak benim de bu ara şefkate ihtiyacım var. bana da minnoşundan bi anne olabilirsin bence bi süre

İnşallah herşey temiz çıkıcak canım sen doktorlara bakme emin olmak için yapıyorlar ...
Biz ssana şevkat götreririz yawrumm
Sende tedaviye başlıycaksın ve Kızlar HAMİLEYİMMMMMM die yazıcaksın bak görr

bence bekleme o kadar. allah korusun bi aksilik olursa erken öğrenmek daha iyi olur.
zaten bekleyemezsin duramazsın gör bak.

ikizlerin küçük olması son aylarda olur olursa, şimdi yerleri geniş.
milim milim büyücekler işte öyle. hiç küçük değiller.
35 cm oldu benim bebişim, ilk gördüğümde 17 mm di

inş tatlım ya hepimiz güzel anneler olucaz inş.
bakma sen kistin yoğunluğuna vs. doğum kontrol ilacıyla gider o, en kötü ihtimal 2 ay kullanırsın ilacı.
ben şefkat gösteririm sana gel koca göbüşüme bastırayım

bazen aksilikler dönemi gibi oluyo hayatta ama duayla geçirmek lazım karamsarlıkları.
bize en şefkatli olan rabbimiz..

ikizlerin küçük olması son aylarda olur olursa, şimdi yerleri geniş.
milim milim büyücekler işte öyle. hiç küçük değiller.
35 cm oldu benim bebişim, ilk gördüğümde 17 mm di

..

küçük değil dimi oh be
nette baktım zaten normal diyor ama ikiz olduğu için de küçük olabiliyorlarmış ilk aylar öyle okumuştum
bi de boyutları aynı olmayanlar olabiliyormuş ,zamanla toparlıyorlarmış filan ..
bir derken ikisinin de korkusu var şimdi ..
inş. içerde iyidir yavrularım
sen bayağı büyükken görmüşsün bekledinmi bir süre ..
maş. darısı başımıza inş.

netten okumak iyi de her durum sana uymaz, oku ama bende öyle olur mu diye tasalanma.
evet 8+3 tü gördüğümde,
belirtileri psikolojik diye önemsememiştim
tedavi sonrası yine adetim düzensizleşti ne olmuş diye gitmiştim dr.a

inşallah dediğiniz gibi olur. bu akşam kan sonuçları için arayacaklar, heyecanla bekliyorum.
teşekkür ederim sıcak göbüş karşılaman için, çok iyi geldi:)

haklısın net bazen insanı psikopata bağlıyor
maş.nasıl dayandın vay be büyük marifet hee
ayyy ALLAH seni emi ama ne güzel süpriz olmuştur dimi

DELİKIZ

cnmm sanırım bizim hiççç midemiz bulanmayacakhep böyle gidecek benm kaşıntılrım geçti cnmm çok şükür hiç ilaçta kullanmadım..ama gögüslerimin ucu hala kaşınıyor,bende krem sürüyorum kaşındıkça..sanırım vücudumuz kuruyor ondan dolayı sende dene bak iyi gelecektir..bu arada cnm bebeklerinin boyutu gayet iyi. ben 6+5 ken gittim doktora 7.7 mm dedi sennkide 6.haftaya göre gayet iyi ayy 2 gün sonra kontrolüm var çok heyecanlıyım kalbimiz güm güm atıyorartık aylıkmı olacak sennde kontrolün ??

valla 8.haftada başlayanlar oluyormuş çok söylemeyelim bence bizde de öyle olabilir
8.hafta geçerse anlaki bi tık yok
gerçi sen kaç haftalık oldun şimdi .
şu çizelgeden sen de yapsana görelim altta
ben gittiğimde 6+1 idi ..
ben 2 hafta sonra tatile çıkmadan önce giderim diyorum
sonra da dönünce giderim diyorum
doktor 6 hafta sonra git doktora dedi dedim çok uzun ama
korkma hiçbirşey olmaz dedi
ama ben dayanamam ..

Bakalım ne kadar durabilicem
inşallah. izz-inizde olucam
Aminnnn ama benim deil sen delikızın izz inden git

6 hafta çok fazla ya. 4 haftadan fazlası olmaz kontrolün.
beklersen de bir aydan fazla bekleme bence.
bir de senin ikiz bence daha sık kontrol olmalı
10lu haftalardan sonra rahim ağzını fln ölçmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…