- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.261
ranacım seni üzdüysem kusuruma bakma sadece merak ettim.
Genetikle ilgili bir probleminiz yoksa pgt'ye zaten gerek yok korkma sakın.
Allah yardımcın olsun yarın transferde. Sıkı sıkı tutunsunlar inşaallah...
canım o gece baya baktım varmısınız diye kimse yok msj atan falan hiç görmedim msjlarınızı hiç üzmedin beni ayrıca çok iyide geldiniz diyebilirim
benim tarnsfer oldu dondurulacak embiriyo yokmuş çok üzüldüm arkadan geliyorlarmış 2embiriyo transfer edildi 2yavrum ay hayali bile müthişpgt konusunuda konuşamadım o sıkışıklıkla eşim bir ara ordaki dr sormuş yeterince yumurta olması lazım demiş 10 azmı cumarteside olunca dr biz ininceye çıkmış gitmiş hayırlısı böyleyse öyle olsun ama bu kez hiç belirtim yok ne kasık ağrısı ne vs digerinde ilk gün değişiklik oldugunu hissetmiştim çok korkuyorum tutan yavrum 5.gün embiyosuydu bu 3. ondanmı bilmiyorum:26: herkeze mutlu pazarlar ben dinlenme modundayım ve tarnsferimin 2.günü doluyor bile geriye kaldı 10gün:)))
haydi hayırlı-uğurlu olsun tatlım dediğim gibi mübarek kendile denk geldi inşallah Yüce Rabbim bu mübarek günün yüzü-suyu hürmetine 10 gün sonra müjdeni almayı nasip etsin hadi bolca dinlen ilk günler çok önemli canım dualarımdasıncanım o gece baya baktım varmısınız diye kimse yok msj atan falan hiç görmedim msjlarınızı hiç üzmedin beni ayrıca çok iyide geldiniz diyebilirim
benim tarnsfer oldu dondurulacak embiriyo yokmuş çok üzüldüm arkadan geliyorlarmış 2embiriyo transfer edildi 2yavrum ay hayali bile müthişpgt konusunuda konuşamadım o sıkışıklıkla eşim bir ara ordaki dr sormuş yeterince yumurta olması lazım demiş 10 azmı cumarteside olunca dr biz ininceye çıkmış gitmiş hayırlısı böyleyse öyle olsun ama bu kez hiç belirtim yok ne kasık ağrısı ne vs digerinde ilk gün değişiklik oldugunu hissetmiştim çok korkuyorum tutan yavrum 5.gün embiyosuydu bu 3. ondanmı bilmiyorum:26: herkeze mutlu pazarlar ben dinlenme modundayım ve tarnsferimin 2.günü doluyor bile geriye kaldı 10gün:)))
aaaa daha neler duyacağızPgt sistemi emriyoya zarar veriyormuş diye duydum doğrumu?
çok şükür geldik ..
bugün inanılmaz mutluyum
geçen hafta eciş bücüştüler bu hafta tam fasulye şeklini almış kuzucuklarım ve inanılmaz net bir şekilde iki pıtırcığımın da kalp atışlarını gördük ALLAHIM nasıl bir mucize bu yaa nasıl da mincikler ama kalpleri atıyor pıt pıt pıt ..
Resmimizi de aldık geldik :)))
darısı başnıza inş.
RABBİM hepinize bu güzel duyguları anları yaşatsın inş. bu mübarek günde dileğim bu ..
Hazadem seni konuştuk eşimle bgün ve eşim çok dua etti sana beraber dua ettik inş. bu sefer düşmesin diye..
RABBİM yüzünü güldürecek inş.
Senin adın geçti ama ben ara ara hepinizden bahsediyorum
hepinize dualarımızı gönderiyoruz hiç merak etmeyin.
RABBİM kucaklarınızı dolu dolu doldrsun inş. :))
kızlar, şükür sızıntım sanırım yok. Şu an için ultrasonla da bakmıyor pazartesi bakacak dr. 2 ihtimal var: Ya durdu sızıntı, ya da sızacak bir şey kalmadı su bitti.Ama bitse doğum başlamaz mı? Ki kasılmam da yok ve kasılma önleyici nidilat, prepar, mağnezyum da kullanmıyorum. Progestanı da kesti dr hafta bir yarım proluton depot o kadar... Ümitlenmek istiyorum ...
delikız tebrikler...
kandiliniz kutlu olsun...
İNCİTANESİ
Cnm benm çok şükür düzeldim bi ara uyuz oldum kanaatı getirmiştim durumuma ama çook şükür birşey yok hamilelik alerjisiymiş geçti..rabbim beterinden korusun..şimdi ellerimi açıp dua edicem hepiniz için..çook öpüyorummmm
Allahım ben şuan sınanıyormuyum yaa kayınvalidem geldi
Bütün psikolojim alt üstüm yaa çok kötüyümm kaçacağım bu evden
Kaçmak istiyorum nefret ediyorum her şeyden
Sanki problemim yokmuş gibiiiii bu ne Allah'ım bu mübarek gecedeee
İçim sıkılıyor hiç böyle olmamıştım kendimi balkondan aşağı atasım var sığamıyorum hiçbir yeree
canım o gece baya baktım varmısınız diye kimse yok msj atan falan hiç görmedim msjlarınızı hiç üzmedin beni ayrıca çok iyide geldiniz diyebilirim
Pgt sistemi emriyoya zarar veriyormuş diye duydum doğrumu?
hadi bakalım hayırlısı inş. tutunacaklar sana bir haber de senden gelecekcanım o gece baya baktım varmısınız diye kimse yok msj atan falan hiç görmedim msjlarınızı hiç üzmedin beni ayrıca çok iyide geldiniz diyebilirim
aynen bum bum bumdularMaşallah maşallah
bumbumbum
Amin inş.
.
seninki de iyi yöntem bence çoğaltıp bir anda pgtye girmesi de güzel ..hoş buldum canım.valla ne deyim yok benim transfer olmadı.benim dr pgt için an az 5 emriyo olamlı dedi.bizde biriktiyoruz.nisanda bir yaptık 3 embriyo olsu iyi kalite ama bu ay iki tane orta kalite çıktıbiraz üzldüm yazmadım sizlerinde morali bozulmasın diye.ama belli olmaz bazen dr ların beğenmediği tutuyor.ben bir daha yumurta toplama fikrindeyim.rabbim hepimizinkini rast getirsin amin.bende mozaik var canım.
sağolasnDELİKIZ
Cnm tebrik ederim çok sevindim çoook mutlu oldum rabbim eksikliklerini vermesin bende bugün çok korktum kaşınınca ama allaha şükür geçti hamilelik alerjisiymiş dermatologa gidicem sendede olursa korkma tamam mı.. her 100 kadından 1 de oluyormuş bu durum
Allahım ben şuan sınanıyormuyum yaa kayınvalidem geldi
İçim sıkılıyor hiç böyle olmamıştım kendimi balkondan aşağı atasım var sığamıyorum hiçbir yeree
geçmiş olsun ..kızlar, şükür sızıntım sanırım yok. Şu an için ultrasonla da bakmıyor pazartesi bakacak dr. 2 ihtimal var: Ya durdu sızıntı, ya da sızacak bir şey kalmadı su bitti.Ama bitse doğum başlamaz mı? Ki kasılmam da yok ve kasılma önleyici nidilat, prepar, mağnezyum da kullanmıyorum. Progestanı da kesti dr hafta bir yarım proluton depot o kadar... Ümitlenmek istiyorum ...
delikız tebrikler...
delikız maşallah bebişlerine.. hep sağlıkla atsın kalpleri inş.
hazade inş bu defa senin de yüzün gülcek, bol bol dua et.. değerin çok güzel artmış. daha önce hep boş gebelik mi oldu yoksa kalbini görmüş müydün hiç?
chnb su bitse dr söylerdi sana, bence geçirdiğin operasyon sonrası bu sızıntı normal bile sayılabilir. inş bi daha olmıcak, sen de rahatlıcaksın şöyle.
merhaba kızlar, pgt hakkında size danışmak istediğim bir şey var. önce kendimden bahsedeyim biraz.
yaklaşık 4 yıllık evliyim, hiç hamilelik yaşamadım, doktorlara göre "açıklanamayan infertilite" kısmına giriyoruz. bugüne kadar bekledik ama nasib olmadı.biz de artık tüp bebeği deneyelim dedik, haziran sonu gibi ilk tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah. fakat ben çok da umutlu değilim açıkcası, sanki tutmayacakmış gibi geliyor. çünkü bizdeki sorun tesbit edilemedi ki , ona göre bir tedavi uygulansın... sanki araştırılmamış, gözden kaçırılmış bişeyler varmış gibi geliyor.
işte bu yüzden ilk tüp denememiz olmasına ve daha önce herhangi bir düşük geçmişim olmamasına rağmen pgt yaptırmak istiyorum. bir de şöyle bir durum var ki benim babam tek çocuk, kardeşleri ya yaşamamış bebekken ölmüş, ya erken doğmuş ve yine yaşamamış yada gebelikler düşükle sonuçlanmış. aynı durum babamın babasında da var. yani dedem de tek çocuk. bunları düşünerek ben "periferik kan analizi" yaptırdım, çok şükür kromozomlarım normal çıktı.(bu arada bu kan testi 8 günde sonuçlandı, bu süre normal mi sizce, bazı merkezler 1 ay sonra sonuç çıkar diyorlardı.)
sorum şu ki; sizce ben pgt yaptırmalı mıyım? tabi buna doktor karar verir sanırım ama, ben doktor hayır dese bile doktoru ikna etmek için uğraşmayı düşünüyorum.
yorumlarınız benim için önemli... bu arada size pgt uygulanmasına nasıl karar verildiğini de yazarsanız sevinirim.
merhaba kızlar, pgt hakkında size danışmak istediğim bir şey var. önce kendimden bahsedeyim biraz.
yaklaşık 4 yıllık evliyim, hiç hamilelik yaşamadım, doktorlara göre "açıklanamayan infertilite" kısmına giriyoruz. bugüne kadar bekledik ama nasib olmadı.biz de artık tüp bebeği deneyelim dedik, haziran sonu gibi ilk tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah. fakat ben çok da umutlu değilim açıkcası, sanki tutmayacakmış gibi geliyor. çünkü bizdeki sorun tesbit edilemedi ki , ona göre bir tedavi uygulansın... sanki araştırılmamış, gözden kaçırılmış bişeyler varmış gibi geliyor.
işte bu yüzden ilk tüp denememiz olmasına ve daha önce herhangi bir düşük geçmişim olmamasına rağmen pgt yaptırmak istiyorum. bir de şöyle bir durum var ki benim babam tek çocuk, kardeşleri ya yaşamamış bebekken ölmüş, ya erken doğmuş ve yine yaşamamış yada gebelikler düşükle sonuçlanmış. aynı durum babamın babasında da var. yani dedem de tek çocuk. bunları düşünerek ben "periferik kan analizi" yaptırdım, çok şükür kromozomlarım normal çıktı.(bu arada bu kan testi 8 günde sonuçlandı, bu süre normal mi sizce, bazı merkezler 1 ay sonra sonuç çıkar diyorlardı.)
sorum şu ki; sizce ben pgt yaptırmalı mıyım? tabi buna doktor karar verir sanırım ama, ben doktor hayır dese bile doktoru ikna etmek için uğraşmayı düşünüyorum.
yorumlarınız benim için önemli... bu arada size pgt uygulanmasına nasıl karar verildiğini de yazarsanız sevinirim.
evet çok şükr ama daha çok minicikler yaaacanım sende bebeklerin kalp sesini duymuşsu ALLAH ım ne büyüksün inanılmaz bişey demi rabbim herkeze yaşatsın benimle birlikte çok sevindim 3kişisiniz şimdi ne güzel
kromozom testi sadece kadına yapılmazmerhaba kızlar, pgt hakkında size danışmak istediğim bir şey var. önce kendimden bahsedeyim biraz.
Bilgi suç bilgi ceza canımBiz çok irdeliyoruz. Ama tabii insan düşünmeden edemiyor. Tüp bebekle doğan bebeklerde herhangi bir sorun olmadığını biliyorum. Yani ilaçlar bebeğe zarar vermiyor. Ancak yumurta toplama döllenme dışarda olduğundan, yapay aletlerle rahime yerleştirildiğinden benim kanaatim normal hamilelikten daha zor tutunuyor. Yani tutunmuyor değil ama doğal yollardan biraz daha zorlanıyor. O yüzden de iğne ve ilaçlarla takviye ediyorlar. Bu sonuçlar belli bile olsa bence açıklanmıyordur. Bilmediğimiz çookk şey var. Artık tevekkül edeceğiz.. Çok da düşünmeyeceğiz. Ben doğal yolla denemeye korkmasam denerdim ama riskim yüksek. Ve baskın gen olduğu için %50 deseler de ben sağlıklı doğuma hiç rastlamadım.. Maalesef...
:
Saol cnm benimmm teşekkür ederim inşallah sağlıkla dewam ederr darısı sana inşallahh
Evet haketen cok sukur bu iki gun onemliymis dinlenicem artik kismet artik gerisi
1 tane ama en one cikan en kalitelisi pgt den de basarili bir sekilde cikmis bu sevindirdi.
evet taşındık yerleştik şimdi sıcaktan kıpırdayamıyorum.
erken erken dedim hiç bişey almadım bebişe, hoş bana kalsa hala erkenşimdi ramazan gelmeden bişeyleri halledeyim diyorum.
ama yine oturuyorum öle
isim de yok daha piyasada. pek tembel anne çıktım ben de.
sen nasılsın canım, nasipse ne zaman tedavi
evet kürtajdan sonra korunmak hiç bi işe yaramıyo. zaten düzen bozuluyo korunsan da olmuyo, kist vs. oluşuyo yani.en doğrusu!
haftasonu dr.a gittim adet düzensizliği için. nurtopu gibi kocaman bi kistim olmuş. doğal deneyecektim güya ama doğum kontrol hapı verdi dr.. çok planladığımız gibi olmuyor işte.
dr.lara güvenmek zorundayız ama annem şöyle demişti bana: bakma dr.lara, kürtajdan sonra ya bebek olur ya kist. sakın korunma. korundum ben. işte böyle...
anneme de dr zamanında kürtajdan sonra sakın deneme korun mutlaka demiş. annem korunmamış. ben olmuşum.
nasip diyeceğiz. ben de bir halka ekleyeyim bilgi metaforu üzerinden: bilgi bağlayıcı, bilgi kelepçe.
yok cnm ne oda döşemesi hele doğsun büyüsün boyunu posunu görelim sağlıkla, haketsin odayı önceboşver, 2 haftasonu yeter. hem oda döşemeyin diyor pek çok arkadaş. yatak falan anlamsız, doğduğunda uyuyabileceği pratik beşik, bikaç parça da kıyafetten başka birşey almamak lazım diye tembihliyorlar herkesi. hallolur hepsi...:)
Saol cnm benimmmmmmtü tü tü tü tü tü tü
Allah bin kere razı olsun delikızımm DUALARINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR ...çok şükür geldik ..
bugün inanılmaz mutluyum
geçen hafta eciş bücüştüler bu hafta tam fasulye şeklini almış kuzucuklarım ve inanılmaz net bir şekilde iki pıtırcığımın da kalp atışlarını gördük ALLAHIM nasıl bir mucize bu yaa nasıl da mincikler ama kalpleri atıyor pıt pıt pıt ..
Resmimizi de aldık geldik :)))
darısı başnıza inş.
RABBİM hepinize bu güzel duyguları anları yaşatsın inş. bu mübarek günde dileğim bu ..
Hazadem seni konuştuk eşimle bgün ve eşim çok dua etti sana beraber dua ettik inş. bu sefer düşmesin diye..
RABBİM yüzünü güldürecek inş.
Senin adın geçti ama ben ara ara hepinizden bahsediyorum
hepinize dualarımızı gönderiyoruz hiç merak etmeyin.
RABBİM kucaklarınızı dolu dolu doldrsun inş. :))
bir şeye allerjin var sanırım doktora git görün bence geçmiş olsun
Ne guzel cok mutlu oldum senin adina super bir duygudur eminim masallah masallah diyelim iki pitircik icin
allahim hepimize yasaticak insallah ....
Hazade ne guzel degerin ikiye katlamis hersey guzel olucak ben inaniyorum o zaman senin pitircigada masallahhhh
Canım benimmmm tabikki sızıntı bittiii yiğenimizzz rahat rahat yatıo rahatsız etme annesii biraz dinlen huzurlu ol iyi düşünnnn..kızlar, şükür sızıntım sanırım yok. Şu an için ultrasonla da bakmıyor pazartesi bakacak dr. 2 ihtimal var: Ya durdu sızıntı, ya da sızacak bir şey kalmadı su bitti.Ama bitse doğum başlamaz mı? Ki kasılmam da yok ve kasılma önleyici nidilat, prepar, mağnezyum da kullanmıyorum. Progestanı da kesti dr hafta bir yarım proluton depot o kadar... Ümitlenmek istiyorum ...
delikız tebrikler...
inşallah canım hepimizin yüzü gülücekkdelikız maşallah bebişlerine.. hep sağlıkla atsın kalpleri inş.
hazade inş bu defa senin de yüzün gülcek, bol bol dua et.. değerin çok güzel artmış. daha önce hep boş gebelik mi oldu yoksa kalbini görmüş müydün hiç?
chnb su bitse dr söylerdi sana, bence geçirdiğin operasyon sonrası bu sızıntı normal bile sayılabilir. inş bi daha olmıcak, sen de rahatlıcaksın şöyle.
Canım benim allah korusun ya o n biçim laf üzme biziAllahım ben şuan sınanıyormuyum yaa kayınvalidem geldi
Canım benim hayırlı olsunnn dilerim Allahım emeklerin karşılığında sana 2 tane pırlanta gibi bebeiş verir şafak 9canım o gece baya baktım varmısınız diye kimse yok msj atan falan hiç görmedim msjlarınızı hiç üzmedin beni ayrıca çok iyide geldiniz diyebilirim
Bugün yeniliycem canımmm akşammevet çok şükr ama daha çok minicikler yaaa
kromozom testi sadece kadına yapılmaz
erkeğe de yapılır
belki de eşinde sorun vardır ondan gebe kalamıyorsundur
eşinde de sorun çıkmazsa pgt ye gerek yok ama pgt için eşinini de kromozom testi yaptırması şart ..
inş. herşey normal çıkar..
hakkında hayırlısı olsun ..
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn..
hazade testi yineledinmi çok merak ediyorum :18:
hazade, maşallah diyelim sana. yolun açık olsun, seni takip edeceğiz bütün güzel dileklerimizle inş.
ben biraz ara vermek durumunda kaldım, kist oluşmuş önce onu bertaraf, sonra deneyeceğiz inş:)
amin inş. duanı esirgemeSaol cnm benimmmmmm
Allah bin kere razı olsun delikızımm DUALARINIZA ÇOK İHTİYACIM VAR ...
Şükürler olsunnnn ptprcıkların kalp atışını duymuşsun birine sadaka vericem deişdim akşam verim bari yücerabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin cnmm
Bugün yeniliycem canımmm akşamm
Canım benim Allah razı olsunn benim nedendir bilemiorum pek umudum yok bu 4, cünkü çok korkuorumm...
Sende biraz zamana bırak bak bana 3 kere tüp yaptım olmadı doğal oldu kader kısmet işde Allahım sağlıkla yawrularımıza kavusmayı nasip etsin cnm benimm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?