- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.361
tutunacak tabi deli
içi dolu ufacık bir kese göreceksin inş.
hele sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değilAy Allahım inşallahhhhhhh o günleri görürmüyüm acaba ...
Ama ben hep kız hisediorum inşallah sağlıkla olur dogunca öğrenicem cinsiyetini
hele sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil
Ama RABBİM gönlüne göre verir inş.
ALLAH RAZI OLSUN..
aynı duyguları ben de besliyorum seninle ve çok vicdan azabım var emin ol ..
Bi süredir korkumdan namaz kılamıyorum.
Ama inş. 1,5 ayım kaldı 3 aylık süreci atlatayım başlayacağım ..
ALLAHIM AFFET YARABBİ..
canım namazda zorlayıcı hareketler fln yok ki, merdiven inip çıkmak bile daha tehlikeli, düşük riski olduğu durumlarda.
hepimize zor geliyo ibadetler ama dr sürekli yat dese bile gözünle kılman gerekir.
hem bebişlerine de gider namazın maneviyatı, hele normalde kılıyosan şimdi hiç bırakma derim
Ay susss Allah korusun canım yaa nie öle bişey olsunnn ...Allahın izniyle gidip bebişini görüceksin bana henüz nasip olmadı :18:
keseyi gördünüzmü büyük kısmı atlattınız demektir inş.
sen de dayak istiyorsun heee
ne bu böyle sürekli paranoyaksın
pozitif ol bakayım
Kimsecikler yokmuuu
sürekli evdemisin öyle nasıl vakit geçerinşallah cnmm valla insan ister istemez korkuyor rabbim onları bize, bizide onlara bagışlasınn..ben annemi çoook ufakken kaybettim şimdi bütün sevgimi ona vermek istiyorum,alamadıgım bütün sevgiyi onunla paylaşmak istiyorum..eşimi baba yapmak istiyorum o kadar hakediyorki o baba olmayı..allahım eksikligini verme yarabbim (amin)
delikız inanki paranoyak oldum yaa..bugün ilk defa dışarı çıktım arkadaşlarımla ayyyhastamıyım hamilemiyim belli degil sen nasılsın bakımm anlat bebişler nasılll ??
inşallah cnmm valla insan ister istemez korkuyor rabbim onları bize, bizide onlara bagışlasınn..ben annemi çoook ufakken kaybettim şimdi bütün sevgimi ona vermek istiyorum,alamadıgım bütün sevgiyi onunla paylaşmak istiyorum..eşimi baba yapmak istiyorum o kadar hakediyorki o baba olmayı..allahım eksikligini verme yarabbim (amin)
delikız inanki paranoyak oldum yaa..bugün ilk defa dışarı çıktım arkadaşlarımla ayyyhastamıyım hamilemiyim belli degil sen nasılsın bakımm anlat bebişler nasılll ??
Valllaa ben burdayımmm minik anne nasılsın bakımmm
, trkuaz, nazefsa, delikiz1982+, Akasya78+
kızlr nasılsınızzzz
sürekli evdemisin öyle nasıl vakit geçer
iyice hasta moduna girmişsin
kalk bi dışarı çık gez kan dolaşımın artsın
ben haftasonu eşime temizlik yaptırdım evi mis gibi yaptı ben de toz aldım
sürekli oturarak vakit geçmez tabi
ben de ne olsun çalışıyorum işte
işten eve evden işe ..
Canım 3 gün ayakta eğitim verdim. şu anda da işyerindeyim. Çalışıyorum. Gözümü açamıyorum anlayacağınsanki üstümden tır geçmiş gibi Bu arada testlerimle ilgili kötü bir sonuç aldım. Ailemde mutasyon bulunamadı. Her iki gen kopyası da bozulmuş olabilir dediler. Yani pgt yaptırınca bile bebeğimin hasta doğma riski var Ve bu kararı benim vermem gerekiyor. O yüzden canım çoook sıkkın. Dua edin bana.. 1 tanecik sağlıklı bulunsun.. Yoksa hayallerim çöpe.. Offffffff
Allahım inşallah yawrunu saglıkla kucagına almayı nasip edicek canım ...
Annen içinde çok üzüldüm Allah rahmet eylesin canım benim
Bende iyimiyim kötümüyüm bilemiorum çünkü korkma desemde kendi kendime çok korkuorum :18:
inşallah cnmm bnmmmm sende korkma..ben inanıyorumki kalp atışlarını duyacaksınnnn bak gör..yeterki inannnn
günaydın hoşgeldin nasılsın
Ben inanıorum gerçekden onun benimle olduguna herzaman konuşuyorum ne olur beni bırakma diyorum
Bakalım haftaya giderim herhalde kalp atışı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?