Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım namazda zorlayıcı hareketler fln yok ki, merdiven inip çıkmak bile daha tehlikeli, düşük riski olduğu durumlarda.
hepimize zor geliyo ibadetler ama dr sürekli yat dese bile gözünle kılman gerekir.
hem bebişlerine de gider namazın maneviyatı, hele normalde kılıyosan şimdi hiç bırakma derim

haklısın......

Ay susss Allah korusun canım yaa nie öle bişey olsunnn ...Allahın izniyle gidip bebişini görüceksin bana henüz nasip olmadı :18:

inşallah cnmm valla insan ister istemez korkuyor rabbim onları bize, bizide onlara bagışlasınn..ben annemi çoook ufakken kaybettim şimdi bütün sevgimi ona vermek istiyorum,alamadıgım bütün sevgiyi onunla paylaşmak istiyorum..eşimi baba yapmak istiyorum o kadar hakediyorki o baba olmayı..allahım eksikligini verme yarabbim (amin)

keseyi gördünüzmü büyük kısmı atlattınız demektir inş.

sen de dayak istiyorsun heee
ne bu böyle sürekli paranoyaksın
pozitif ol bakayım

delikız inanki paranoyak oldum yaa..bugün ilk defa dışarı çıktım arkadaşlarımla ayyyhastamıyım hamilemiyim belli degil sen nasılsın bakımm anlat bebişler nasılll ??

Kimsecikler yokmuuu

Valllaa ben burdayımmm minik anne nasılsın bakımmm

sürekli evdemisin öyle nasıl vakit geçer
iyice hasta moduna girmişsin
kalk bi dışarı çık gez kan dolaşımın artsın
ben haftasonu eşime temizlik yaptırdım evi mis gibi yaptı ben de toz aldım
sürekli oturarak vakit geçmez tabi
ben de ne olsun çalışıyorum işte
işten eve evden işe ..

Son düzenleyen: Moderatör:

Allahım inşallah yawrunu saglıkla kucagına almayı nasip edicek canım ...
Annen içinde çok üzüldüm Allah rahmet eylesin canım benim
Bende iyimiyim kötümüyüm bilemiorum çünkü korkma desemde kendi kendime çok korkuorum :18:

, trkuaz, nazefsa, delikiz1982+, Akasya78+
kızlr nasılsınızzzz

Canım 3 gün ayakta eğitim verdim. şu anda da işyerindeyim. Çalışıyorum. Gözümü açamıyorum anlayacağın sanki üstümden tır geçmiş gibi Bu arada testlerimle ilgili kötü bir sonuç aldım. Ailemde mutasyon bulunamadı. Her iki gen kopyası da bozulmuş olabilir dediler. Yani pgt yaptırınca bile bebeğimin hasta doğma riski var Ve bu kararı benim vermem gerekiyor. O yüzden canım çoook sıkkın. Dua edin bana.. 1 tanecik sağlıklı bulunsun.. Yoksa hayallerim çöpe.. Offffffff

canım bazen çıkıyorum da havada çook sıcak tansiyonum düşer diye korkuyorum sende dikkat ett.. ne güzel valla yapmış temizlemiş evi benm eşim randevu veriyo bana temizlik yapacagı günü, çok üşengeçç sorma

Canım benim umutsuz olmaa bak bana Prf.Dr.Engin ORAL muayenden sonra dedikki sen eşindenmi 2 kere hamile kaldın düşün o kadar spermi düşük yanii Allahdan ümit kesilmez ben eminimki sende bu duyguyu tadıcaksız sürekli dua ediyorum sana Yücerabbim emeklerinin mükafatı olarak sana hayırlı bir ewlat vericek ben buna gönülden inanıorum

inşallah cnmm bnmmmm sende korkma..ben inanıyorumki kalp atışlarını duyacaksınnnn bak gör..yeterki inannnn

Ben inanıorum gerçekden onun benimle olduguna herzaman konuşuyorum ne olur beni bırakma diyorum
Bakalım haftaya giderim herhalde kalp atışı için

Hazadem ben de seninle ilgili çok iyi şeyler hissediyorum. Bence bebeğin seni bırakmayacak. Sana tutunacak. Yaşadıklarına karşılık Allah'ın hediyesi o... Dualarım seninle canım... sağlıcakla yavruna kavuşacaksın..

iyi geceler kızlar... nasılsınız???son gelişmeleri okumaK için girdim ama maaşallah topic son hızla ilerliyor...o yüzden takip edemedim...umarım herşey yolundadır...öpüyorum hepinizi...dualarım hep sizinle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…