Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Biraz daha okudum ve okuduklarim dogruymus.
Canim cok sevindim, hayirlimolsun , saglikla olsun bu sefer insallah.
Ne guzel tedaviin arkasindan dogal mucizeler artiyor.
Cok guzel bir haber canim . Tebrik ediyorum.

s.a canlarimyine sessizlerioynuyoz

hazadem süper bi haber bu insallah bu sefer olcak

cnbc biraz sikintin azalmis cok sükür dahada iyiye gidecek durumun ins
AKASYA LAVEG SIZLERI GÖRÜYOM NASILSINIZ
BENIM BI KOCAMAN BI SORUM OLACAK SIZE
COOOOOOK ÖNEMLI

Akasya gecen günkı yardımından dolayı teskkür ederımve ettımde ama okumadın sanırsam

Hametçiğim ;

Okudum canım. Rica ederim. Hiçç önemli değil Bu aralar çok yoğunum. İş nedeniyle. O yüzden yazamıyorum. Sadece okuyabiliyorum..

Nesrin Tatlım çoookkk sevindim.. Gözün aydın :) Sağlıklı gelecek bebişin.. Çok mücadeleci ve cesur bir oğlan annesi.. Annesini artık üzmeyecek inşallah

Hayırlı akşamlar kızlar.

chnb canım çok çok sevindim. Çok şükür dualarımız kabul oldu. Oğlun çok güçlü senin gibi

kızlarrrrrrrrrr..........

Çok şükür Rabbime...

Sızıntı kesilmiş kese kendini tamir etmiş...
ya şükürler olsun çok sevindim sende oğlunda tam bi savaşcısınız ve kazandınız maşallah

bencede öğrenme cinsiyet inşallah hayırlı ve sağlıklı evladını kucağına almak nasip olacak inşallah

iyiyim de birazkafamkarisik biyandan dr du tahlillerdi biyandan da kafa karisikligi

ben bisey sorcam diyelimki memorilae karar kildik ve diyelimki aratan saglamveya asakat olan embriyolar var napiyolar acaba tabii dondurulmasini istemezsek
duyuyoz kök hücre olarak kullaniliyomus yada satiyolarmis
biz imha edilmesisin isteyek nasil güvenebiliriz güvence verebiliyolarmi
bide bana allah lorkusuolan bi dr lazimaz cok sen gördün tanidin sayilir drlari bu konuyuda assam bu konuda benim icin cok hassas bi konu

Hasta olan embriyolar imha ediliyor, sağlamların sayısı fazlaysa donduruluyor tabi eşler isterse. Ben bunu hiç duymamıştım. Açıkçası adı sanı bilinen, büyük merkezlerin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum canım.
Benim doktorum Nur Hanım. Ancak muayene ve operasyonlarda başka doktorlarla da bir araya geldim. Nur Hanım haricinde en güzel elektriği Semra Hanım'dan aldım.

ELEKTRIGI DERKEN?

ben ankaraya din isleri yüksek kurulunu aramistim bu konuyu gündeme getirdilerdi aranizda anlasma yapin yada tedavi olacaginiz merkezi arastirin anlasma yaptiginiz halda satma ve diger konular kök hücere de kullanma gibi isleri yaparlarsa vebal onlarin dediler napcam ben simdi
ben merkezden bunu nasil halladebilirim bilmiyom

tedavi isleminede yüzde seksen baslamis sayiliriz

Son düzenleme:
adi sani derken mesela kibrista varmis bi merkez isim yapmis baska islemlerde yapiliyomus okudugum kadariyla bu konular hassas eee tabi hassasda senin gibi benimgibi insanlarimizda var allah korkusu olan

Bu söylediğini inan ilk kez duyuyorum. İçin rahat edecekse doktorunla paylaşabilirsin bu korkunu.
Elektrikten kastım sevdim kendisini :)

Hazade canım benimm hayırlı uğurlu olsun inşallah
Valla içimden bi ses bu sefer bebeğini sağlıcakla kucağına alacaksın diyo
Allah'ın izniyle bebeğin sağlıklı ve hayırlı bi şekilde dünyaya gelecek
Darısı topikteki diğer arkadaşlarımın ve benim başıma inşallah

ALLAH RAZI OLSUN..
aynı duyguları ben de besliyorum seninle ve çok vicdan azabım var emin ol ..
Bi süredir korkumdan namaz kılamıyorum.
Ama inş. 1,5 ayım kaldı 3 aylık süreci atlatayım başlayacağım ..
ALLAHIM AFFET YARABBİ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…