- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.321
Akasya gecen günkı yardımından dolayı teskkür ederımve ettımde ama okumadın sanırsam
ya şükürler olsun çok sevindim sende oğlunda tam bi savaşcısınız ve kazandınız maşallahkızlarrrrrrrrrr..........
Çok şükür Rabbime...
Sızıntı kesilmiş kese kendini tamir etmiş...
bencede öğrenme cinsiyet inşallah hayırlı ve sağlıklı evladını kucağına almak nasip olacak inşallahKızlar size sölemyi unuttumm sizler benim ablalarım kardeşlerim oldunuzz ...
Ben tüp bebek tedavisindeyken rüya gördüm,ben bekarken hep derdimki ben hamile kalırsam cinsiyet öğrenmiycem dogumda süpriz olucakk...
Rüyamda annem dioki kızım dio sen o kdr sıkıntı çekmişsin 3 kere tüp bebek denemişsin,3 kere kürtaj olmuşsun neden bana sölemedin anne diorum üzülme die ...
Eee peki dio sen hep diodun ben cinsiyet öğrenmiycem hala kararlımısınn
ordan bebegim karnımda dioki anne sözünü tutAnnemde dio kızım ewet sözünü tut tamam diorum size söz dogumda cinsiyet öğrenicemm ..
O yüzden ben Allah nasip ederde ebeliğim devam ederse şayet cinsiyet öğrenmiycem
inciiim böön benden baska kimse yok sanirsam
nasilsin
bugün düşündüm şöyle bi, rabbim bana bu güzel hediyeyi,melegimi verdi..Ben ne yapıyorum karşılıgında koca bi hiççç..(s.a.v)peygamber efendimiz bile hiç günahı olmadıgı tertemiz oldugu halde rabbimize sürekli tövbe estağfurullah duası ediyormuş.Bense bazen sabah uykusuna bile yenik düşüp namazı kılamıyorum.rabbim affetsin hepimizi (amin)
kızlar yukarıdaki duaları hepimiz için paylaştımm elimizden geldikçe görevlerimizi yerine getirelim duamızı edelim..korkmak yerine allaha sığınalım elimizden geleni yapalım..allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?