- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.341
ALLAH RAZI OLSUN..
aynı duyguları ben de besliyorum seninle ve çok vicdan azabım var emin ol ..
Bi süredir korkumdan namaz kılamıyorum.
Ama inş. 1,5 ayım kaldı 3 aylık süreci atlatayım başlayacağım ..
ALLAHIM AFFET YARABBİ..
canım bence kılmalısın. en kötü ihtimal yatarak hatta hiç kılmamaktan iyidir. Bana bile eltim diyor temiz taş getirelim teyemmüm yap bunun özürü yok ben oturarak kılıyordum hastaneye yatane dek. sen bilirsin ama kıl bence Allah hiç farz olan bir şeyi yaparken zarar verir mi? en kötü gözle kıl bence ben öyle yapacağım yatarak kılacağım inşallh...
günaydın hoşgeldin nasılsıngünaydın hepinize
cnhb canım sevindim sızıntının durmasına.hayırlısıyla tamamlarsın inşaAllah.
Hazade canım benimm hayırlı uğurlu olsun inşallah
Valla içimden bi ses bu sefer bebeğini sağlıcakla kucağına alacaksın diyo
Allah'ın izniyle bebeğin sağlıklı ve hayırlı bi şekilde dünyaya gelecek
Darısı topikteki diğer arkadaşlarımın ve benim başıma inşallah
Sağ ol canım sen de tedaviye başlayacaksın sanırım maşallah...s.a canlarimyine sessizlerioynuyoz
hazadem süper bi haber bu insallah bu sefer olcak
cnbc biraz sikintin azalmis cok sükür dahada iyiye gidecek durumun ins
AKASYA LAVEG SIZLERI GÖRÜYOM NASILSINIZ
BENIM BI KOCAMAN BI SORUM OLACAK SIZE
COOOOOOK ÖNEMLI
Hametçiğim ;
Okudum canım. Rica ederim. Hiçç önemli değilBu aralar çok yoğunum. İş nedeniyle. O yüzden yazamıyorum. Sadece okuyabiliyorum..
Nesrin Tatlım çoookkk sevindim.. Gözün aydın :) Sağlıklı gelecek bebişin.. Çok mücadeleci ve cesur bir oğlan annesi..Annesini artık üzmeyecek inşallah
ı çok istiyorum...Hayırlı akşamlar kızlar.
chnb canım çok çok sevindim. Çok şükür dualarımız kabul oldu. Oğlun çok güçlü senin gibi
ya şükürler olsun çok sevindim sende oğlunda tam bi savaşcısınız ve kazandınız maşallah
bencede öğrenme cinsiyet inşallah hayırlı ve sağlıklı evladını kucağına almak nasip olacak inşallah
Sağ ol canım sen de tedaviye başlayacaksın sanırım maşallah...s.a canlarimyine sessizlerioynuyoz
COOOOOOK ÖNEMLI
Hametçiğim ;
Okudum canım. Rica ederim. Hiçç önemli değilBu aralar çok yoğunum. İş nedeniyle. O yüzden yazamıyorum. Sadece okuyabiliyorum..
Nesrin Tatlım çoookkk sevindim.. Gözün aydın :) Sağlıklı gelecek bebişin.. Çok mücadeleci ve cesur bir oğlan annesi..Annesini artık üzmeyecek inşallah
chnb canım çok çok sevindim. Çok şükür dualarımız kabul oldu. Oğlun çok güçlü senin gibi
ya şükürler olsun çok sevindim sende oğlunda tam bi savaşcısınız ve kazandınız maşallah
bencede öğrenme cinsiyet inşallah hayırlı ve sağlıklı evladını kucağına almak nasip olacak inşallah
COOOOOOK ÖNEMLI
Hametçiğim ;
İnşallah sağlıklıdır canımmm ...Hazade canım sağ ol bence de bebeğin sağlıklı eşin her gün sağ elini karnına koyup elmübdiü desin bir de yasin okun niyet ederek her akşam...
eşine ne zaman nasıl söyledin tepkisi ne oldu?
annene dedin mi?
mattika sağ ol canım.
dualrımız kabul oldu sağ oln...
hazade tüp bebek dr ne mi gidiyorsun şaşırdı mı dr
Canım benim gece gündüz dua ediyorum sizlerde ediosunuz Allah binkere hepinizden razı olsun canım arkadaşımm..ayy cnm bnmm sen yeterki iste rabbim dualarını geri çevirmeyecektir..korkularını anlıyorum ama rabbime sıgın sürekli dua et bak göreceksin hepimiz kucaklarıımıza alıcaz o zaman da onlar hakkında konuşucaz..sen yüregini ferah tut ve inan tamammı canım arkadaşımmmm senn kaç bebek kaybın ve birde nedendi cnm ?? Bende korkuyorum şimdi daha önce hiç hamilelik yaşamadım.bebegimin kalbi durmuşmudur acaba diye içim içimi yiyor her gece çarşambada kontrolüm var 9 haftalık olduk rabbim sanada nasip etsin kalp atışını duymayıı çok farklı bi duyguymuşş duygusallaştım yineee :)
Canim okuduklarimdan anladigim dogru mu????? Hamile misin?????
Biraz daha okudum ve okuduklarim dogruymus.
Canim cok sevindim, hayirlimolsun , saglikla olsun bu sefer insallah.
Ne guzel tedaviin arkasindan dogal mucizeler artiyor.
Cok guzel bir haber canim . Tebrik ediyorum.
Bu arada kan değerim 469 çıktı çok şükür ikiye katladı artık bebegi görmeyi bekliycezz
ne zaman gidiyorsunuz
ptesi çağırdı canım ama kese için
inşallah göreceksin cnmm benmmmm çok dua edicem senn ve bebegin içinbende yarın gidicem çok heyecanlıyım korkuyorum yaa aklıma kötü kötü şeyler geliyo acaba bebegimin kalbi durdu mu yok şöylemi oldu yok böylmi oldu öff eger bişey olsaydı kanamam olurdu demi..
keseyi gördünüzmü büyük kısmı atlattınız demektir inş.ptesi çağırdı canım ama kese için
inşallah göreceksin cnmm benmmmm çok dua edicem senn ve bebegin içinbende yarın gidicem çok heyecanlıyım korkuyorum yaa aklıma kötü kötü şeyler geliyo acaba bebegimin kalbi durdu mu yok şöylemi oldu yok böylmi oldu öff eger bişey olsaydı kanamam olurdu demi..
günaydın hepinize
cnhb canım sevindim sızıntının durmasına.hayırlısıyla tamamlarsın inşaAllah.
canım değerin çok güzel artmış maşallah bu sefer güzel olacağını düşünüyoum. benim de iki düşüğümde kalp atışları hiç olmadı yalnız kese olmuştu. ama üçünde kalp kalp atışlarını duyduk. bence bu sefer duyacaksın inşallah, bu arada çok güzel anı olmuş. inşallah hiç bir zaman unutmayacağın güzel bir anı olsun. Allah anneni de torunsuz bırakmasın. hatta yeter kızım bu kadar çocuk desin.:))))))))))))))))))))))))))))))İnşallah sağlıklıdır canımmm ...
Eşim çok korkuyo gerekmedikçe konuşmuoruz bile çünkü ben kürtajdan sonra toparlanamıorum
Eşime babalar gününde söledim kayınbabam kayınvalidem görümcem oturuoduk,kayınbabama cep tel aldım eşimede bir kutu aldım bebek şekerleri aldım içine tesstimi koydumm aşkım hamilemisin dedii hemen ağladı sarıldı bana ardından diğerleri sarıldık ağlaştıkk işdee
Annemede söledim oda çoooookk sewindi ben biliodum dedi tüpden sonra tutar die
Doktora gelince canım daha gitmedim bir Allahın izniyle bebegi görsek doktor arayışına giricemm ...
Canım benim gece gündüz dua ediyorum sizlerde ediosunuz Allah binkere hepinizden razı olsun canım arkadaşımm..
Ben 3 kere hamile kaldım 3 kere tüp tedavisi gördüm canım bende 3 ve 17 kromozomlarda translokasyon var eşimde troid kanseri çok radyasyon aldı sperm sayısı 2 milyon ..
Ewet ben daha hiç kalp atışını duymadım ve hiç bebegide görmedimm hep boş kese idi bu defa inşallah görürüm
Saol canım canım Allah binkere razı olsun ...Dilerimm sağlıkla ilerler Rabbim sizlere inşallah çifter çifter versinn allahım sizlerinde yüzünü güldürsün inşallahhhhhh
Bu arada kan değerim 469 çıktı çok şükür ikiye katladı artık bebegi görmeyi bekliycezz
Yok canım kese bizim için yeterli değil üç gebeliğimdede keseyi görmüştük çünkü ....:18:keseyi gördünüzmü büyük kısmı atlattınız demektir inş.
sen de dayak istiyorsun heee
ne bu böyle sürekli paranoyaksın
pozitif ol bakayım
İnşallah canım inşallahhhh benimde 3 düşüğümde sadece kese vardıı :18::18::18::18:çok sağol canım allah sana da güzel haberler almayı nasip etsin amin.
canım değerin çok güzel artmış maşallah bu sefer güzel olacağını düşünüyoum. benim de iki düşüğümde kalp atışları hiç olmadı yalnız kese olmuştu. ama üçünde kalp kalp atışlarını duyduk. bence bu sefer duyacaksın inşallah, bu arada çok güzel anı olmuş. inşallah hiç bir zaman unutmayacağın güzel bir anı olsun. Allah anneni de torunsuz bırakmasın. hatta yeter kızım bu kadar çocuk desin.:))))))))))))))))))))))))))))))
ya hazadem kese değil içi dolu kese diyorum benYok canım kese bizim için yeterli değil üç gebeliğimdede keseyi görmüştük çünkü ....:18:
İnşallah canım inşallahhhh benimde 3 düşüğümde sadece kese vardıı :18::18::18::18:
Bizde inşallah 4, de duyarız canımmmEwet süpriz çok güzeldii umarım Allahım bu mutluluğu çok görmez bana ...Annem havalarda uçuo inşallah torununu görür.... o yeter demez sanmam :)))
Canım benimm Allahım oğlunu sana bağışlasın inşallahhhhh yücerabbim oğlunu kucagına almayı nasip etsin inşallahhhh
ya hazadem kese değil içi dolu kese diyorum ben
tutunacak tabi deliO zaman tamam delikızım
Ben biliorum kızım bana tutunucakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?