Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım hangi sigorta bu ? Benim de işyerinin yaptırdığı Acıbadem Sigorta var ama 2000 TL karşılıyor. O da iki tahlil demek Sen 1 yıl önce mi yaptırdın ? 1 yıl hamile kalma şartı falan var dimi ?

Ewet cnm bu 2. yılım benim benimki sınırsız çünkü ben eşimin şirketinde çalışıyor görünüorum özel sigortam ordan yapıldı

Amin inş canım. Tek istediğim sağlıklı olması, babamın veya bizim yaşadıklarımızı yaşamaması en büyük duam...

Günaydınlar canımmmmm

İncimmmm canımmm Allah biliooo hep sanaaa dua ediyorummm tüm kızlaraaa yarrabbimm arkadaşlarımın emeklerinin karşılığında hayırlı bir ewlat ver diorum ..
Aminnnnn

Allah razı olsun kuzum. Amin inş.

Miğdem bulanıoooooooooo

Bulansın bulansın

Ne güzel bir rüya bu böyle Allah hayırlara çıkarsın inş.

Ben gitmezdim sanırım :)

millet size bir soru ?
eşimle ne zamandır yedigöllere gideceğiz
haftaya haftasonu gidelim diyor
benim de aşırı görmek istediğim bir yer
malum 2 hafta sonra izne çıkacağız fırsat olmayacak
yalnız yolları bozukmuş 30 km bozuk yol varmış ve 1,5 saat sürüyomuş
sanırım tıngır tıngır gidliyor:)
ben cesaret edemiyorum araba çok sallanır da bişey olur diye
sizce gitmeli miyim acil cevap

Vallahi cnm tüm doktorlar sallanmayla bişey olmaz diolar ama çok kötüyse yollar ben gitme derim ama tercih senin tabikkide

canımmm ben gittim yedigöllere ama yolları çok bozuk, kuzum yerinde olsam riske atmam..gitsen bile aklında birsürü soru kalacak acaba bişey olmuşmudur şöylemidir böylemidir diye 3 ayını bi atlat ondan sonra gezersin bol bol birde kasıklarındaki agrı çok sallandıgın zaman ,yoruldgun zaman dahada artar benm öyle olsu çünkü yere yıgıldımm..ama gidicem diyorsanda eger arabayla gideceksen arka koltouga ayaklarını uzat ve kalçanın altına da yumaşak bi minder koy fazla sarsılma cnm bnmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…