Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aynen canım balataları sıyırmış kadın
Benden uzak olsun yahu aman amannn kiş kiş
Bundan sonra kendimi ezdirmeyeceğim incim valla bende insanım benimde bi onurum gururum var

Ya senin bi tane çocuğun var değil mi?:26::26:
Şey kusura bakma düşünemedim

cok sükür bitanem var emme bidene daha hatta iki dene birden hayirlisindan sagliklisindan istiyim

anam annem diyor bidene var cocuk dey tutturdun diyo oysa oglunun ikincisini dört gözle oglan bekliyolardi benim derdimi soran yokya

nazefsanin dedigi gibi riske atmazdim

cok sükür bitanem var emme bidene daha hatta iki dene birden hayirlisindan sagliklisindan istiyim

anam annem diyor bidene var cocuk dey tutturdun diyo oysa oglunun ikincisini dört gözle oglan bekliyolardi benim derdimi soran yokya

Allah bağışlasın canım rabbim acısını göstermesin kusura bakma seni kırdıysam
HaNİ Bizim hiç yok ya ondan seni unutmuşum

merve o aglayan cocuk benim sanki yalniz garip hissediyom dumur olmusum

kaynanida takma beni tirlattiriyolardi simdi de anamgil insanin sansi olcak yavrum sansi

hAYIR Bence gitme ben olsam gitmezdim
Bizim bi akrabaya öyle oldu 6 haftalık hamileydi tüp bebekle hamile kaldı
Yaylaya gitti kimseyi dinlemedi yollarda bozuktu düşük yaptı
Tabi o bi sebep ama sen tedbirini al yinede

merve o aglayan cocuk benim sanki yalniz garip hissediyom dumur olmusum

kaynanida takma beni tirlattiriyolardi simdi de anamgil insanin sansi olcak yavrum sansi

Ahhh kıyamam sana garip hissetme kendini Allah var yalnız değiliz
Artık takmıyorum yaa pişman oldum zaten üzüldüğüme
Kadında edep yok haya yok ben ne yapayım Allah hidayet versin
Sende takma herkesin hayatı kendine valla bu annem bile olsaa

Son düzenleme:

yok degistir diye degil su andaki ruh halimi gösteriyo anamla papaz olduk nerdeyse

allahi bilmeyen hakkiyla tanimayandan etmesin bizleri öyleleride karsilastirmasin

Benim çıkmam lazım eşim gelir 5 dakikaya
Daha yemek yok
Hazadem bacım sen yaz ben sonra okurum görüşrüz öptüm allaha emanet olun dostlar

Hazadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ıkı hamısın arasında kaldık su cuma hürmetıne allahım bos dönderme bızı tedavılerden ısteyen bızlerde versın

gelın sagımıza solumuza sürtünün yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar Hazadem geldi:))) Maşallah afet-i devran. Ne güzel sohbet ettik...
Bana gelince:

Dün de bugün de turnusol maviye döndü. Bugün akşam tekrar baktı Arda bey Nil hanım Serkan bey. nET OLARAK SIZINTI GÖRÜNMÜYOR. Suyu da çoğalmış. Sıvı gelince moralim bozuluyor, güzel haber alınca seviniyorum. Dedim Ahmet Arda koyacağız ismini:))
4 lü test de yapıldı gelişimi de maşallah bir hafta öndeymiş 175 gram 16 artı 5 çıkıyor.Bana sen yılın hastasısın diyor:)) Bombadan sonra:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…