- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #13.641
herkesin düşünmeden taşınmadan ettiği lafı sözü bizleri mahfediyor bilirim tatlım seni çok iyi anlıyorumamaaan amaaaan insanlarla anlasmak cok zor cok
benim kaynana bi kel kizlami kalca (daha dogurmaycakmi) DERMIS
ÖZBE ÖZ ANACIGIMDA BIDENE VAR COCUK COCUK DEYI TUTTURDUN DIYO BUYURUN BURDAN YAKIN
Günaydınlar canımmmmmHayırlı sabahlar hayırlı cumalar yavrukuşlar
Dün akşam apar topar bir arkadaşımıza gittik. 2,5 aylık bir cimcimeleri var. Koklaya koklaya doyamadım fıstığıBir de kucağımda uyudu bir güzel değmeyin keyfime Kucağımdayken hep dua ettim Allah'ım bana, pgtdaşlarıma ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip et diye...
sen başladın yine psikopata sarmayaGünaydın canlarım hayırlı cumalar..hazade bak ne güzel başalamış bulantıların kısmetse bana inş hafifindenBenm yavrum çook akıllı olacak anlaşıldı hiç annesini üzmüyo bebek günde kaç mm büyür acaba biliyormusunuz kızlar ?? Delikızzz nerdesinnnn cnm çık ortaya
Canım hep iyi düşünmek istiorum ama benim iik hamileleigimdede çok olmuştu allahım hayırlısını nasip etsin.... bebeişler ne kdar büyüyo bilmiorum cnm ben ama merak ettim şimdi ama bir pirinç tanecigi kadar die duymuştumGünaydın canlarım hayırlı cumalar..hazade bak ne güzel başalamış bulantıların kısmetse bana inş hafifindenBenm yavrum çook akıllı olacak anlaşıldı hiç annesini üzmüyo bebek günde kaç mm büyür acaba biliyormusunuz kızlar ?? Delikızzz nerdesinnnn cnm çık ortaya
Günaydınlar canımmm bebişler nasıllllgünaydın herkese
İNCİTANEMMMMM
Dün rüyamda senle alakalı bişey gördümm ben evdeyim kayınvalidem arıyo benii sana bi müjdem var diyor bende söyle diyorum kadınlar kulübündeki incitanem hamileymiş diyor ayyy ben nasıl seviniyorumm telefonu kapatıp seni arıyorum incitanem müjdeni aldım diyorum sende evet cinsiyetinide ögrendik kızmışş diyorsunnnn ve sonunda eşimin çalar saatii çaldıallahım hayırla çıksın inşşallah yarabbimmm cnmm arkadaşımmm hamileye maglum olmuştur belkide gebeliginin habercisidir
Canım hep iyi düşünmek istiorum ama benim iik hamileleigimdede çok olmuştu allahım hayırlısını nasip etsin.... bebeişler ne kdar büyüyo bilmiorum cnm ben ama merak ettim şimdi ama bir pirinç tanecigi kadar die duymuştum
Günaydınlar canımmm bebişler nasıllll
Allahımmm inşallahhhh incimedeee tüm kızlarada nasip olucak inşallahhhhh
Canım hep iyi düşünmek istiorum ama benim iik hamileleigimdede çok olmuştu allahım hayırlısını nasip etsin.... bebeişler ne kdar büyüyo bilmiorum cnm ben ama merak ettim şimdi ama bir pirinç tanecigi kadar die duymuştum
Hazadem bulantı iyiye işaret benceBen seninle ilgili hep iyi hissediyorum. Bu sefer bu bebek sende kalacak bence Bebeğin seni terketmeyecek.. Hislerim o yönde..
bilmiorumki nasıllar içerde
iidirler inş.
ay yürümeye korkar oldum
sağlı sollu batmalar oluyor yien bugün bende
wcye gidiyorum on kere bişey varmı diye
bi tane mini topuklu ayakkabım var ama düz gibi çok rahat bir ayakkabı
onu giydim bugün
tedirgin oldum giymesemiydim diye
düz giyiyorum topuklu giymiyorum bişey olur diye
bi de hastaneye gittim bugün cildiyeye
biraz döndüm dolaştım oralarda
yoruldumda ondanmı batma oluyor diye panik yaptım
beklemek ne zor yaa
sen nasılsın
Yok canım benim olmaz o kadarda korkmaa ...
Ne kadar korkarsak o kadar sıkıntı oluo tedbirli oll ama çokda pimpiriklenme bendede çok batma var sağlı sollu hemde feci şekildee
sen başladın yine psikopata sarmaya
kaç mm se kaç mm ben kendimi psikopat sanırdım sen benden beter çıktın
yeni geldim daha işe ..
topuklu giymiyorum zaten normalde de giyemiyorum ama bazı ayakkabılarım hafif topuklu ama düz gibi topuk yok gibi rahat o yüzden tercih ediyorumyaa sorma kendi kendime söz veriyorum sonrada bozuyorum ister istemez düşünüyor insan tutamıyorum kendimihe yaa büyüyorlar yaa önemli olan kaç mm miş kaç cm miş bu arada cnm bnmm batmaların çoook normal gerçekten inan bana rahim büyoyor damarlar genişliyor..hemde senn ikiz bendede var o özellikle sag tarafımda rahat ol o yüzden paranoyak arkadaşım bnm senndde benden farkın yok topuklu giymemeye çalış takılıp düşersin falan allah göstermesin rahat ayakkbılar giyin.ben parmak arası giyiniyorum çooookkk rahat..bugün varyaaa o kadar çok akıntım varki anlatamam sana sendedde oluyormu????
bende 2 mm diye biliyorum 3.yına kadarne zman gidiceksin kese için cnmmm bide hangi hastaneye gidiyorsun ???
bilmiorumki nasıllar içerde
iidirler inş.
ay yürümeye korkar oldum
sağlı sollu batmalar oluyor yien bugün bende
wcye gidiyorum on kere bişey varmı diye
bi tane mini topuklu ayakkabım var ama düz gibi çok rahat bir ayakkabı
onu giydim bugün
tedirgin oldum giymesemiydim diye
düz giyiyorum topuklu giymiyorum bişey olur diye
bi de hastaneye gittim bugün cildiyeye
biraz döndüm dolaştım oralarda
yoruldumda ondanmı batma oluyor diye panik yaptım
beklemek ne zor yaa
sen nasılsın
Canım inşallahhhh inşallahhhh
İnşallahh hissettigimiz gibi olucak canım benim...
Bende hissediorumm senindeee mükemmelll güzel bir oğlun olucakkk
Zor elde ettiğimiz için korkmamız çok normal :18: Bebeklerini kucağına alana kadar endişelerin sürecektir. Ama rahat olmakta fayda var. Allah'ın izni ile hiçbirşey olmaz. Öylee pıttt diye de düşmezİçini ferahlat canım. Annenin stresi bebişleri etkilyor
Hazadem işyerinde bir arkadaş fal bakıyor. Öyle eğlencesine. O da sürekli erkek bebek görüyor. Aslında ben de biraz öyle hissediyorum. Ama sağlıklı olsun da ne olursa olsun. Biz milllet gibi cinsiyete takamıyoruz. Öyle bir lüksümüz yok.Cinsiyet en son düşündüğümüz şey... İnşallah 2 ay sonra bebeğimi alıp geleceğim. Kendimi böyle motive ediyorum.
Töveb tövbe yaaa ..olmaz dimi:18:
ay ne bileyim pıt diye düşecek gib igeliyo töbe töbeee
bende öle biliorum cnm ..bende 2 mm diye biliyorum 3.yına kadarne zman gidiceksin kese için cnmmm bide hangi hastaneye gidiyorsun ???
Zor elde ettiğimiz için korkmamız çok normal :18: Bebeklerini kucağına alana kadar endişelerin sürecektir. Ama rahat olmakta fayda var. Allah'ın izni ile hiçbirşey olmaz. Öylee pıttt diye de düşmezİçini ferahlat canım. Annenin stresi bebişleri etkilyor
Hazadem işyerinde bir arkadaş fal bakıyor. Öyle eğlencesine. O da sürekli erkek bebek görüyor. Aslında ben de biraz öyle hissediyorum. Ama sağlıklı olsun da ne olursa olsun. Biz milllet gibi cinsiyete takamıyoruz. Öyle bir lüksümüz yok.Cinsiyet en son düşündüğümüz şey... İnşallah 2 ay sonra bebeğimi alıp geleceğim. Kendimi böyle motive ediyorum.
Töveb tövbe yaaa ..
Vallahi biz sıyırdık heee hepimizin tedavi görmesi lazım
bende öle biliorum cnm ..
Ptesi günü gidicem canım İbrahiz sözene muayenesi 230 tl imiş hay maşallahhhh
Vallahi bende erkek hissediorumm hemde çok yaramaz olucakkkk
Seni yiğcek bitiricekkk hazade yeterr dayanamıorum diyceksin inşallahhhhhh
Hazade İbrahim Sözen kim ? Ben bir ara sanki bebek varmış gibi riskli gebelik uzmanı arıyordumEşime de anlatıyordum. Memorial Ataşehir 'de Arda Bey var. Acıbademde Melih beyi çok övüyorlar diye. Yaaa bir dur acele etme. Hele bir hamile kal demişti Haklı adam valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?