Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Cnm bakıcam muhakkak böle bi madde varmı diye,yoksa bile şşart degil kullanmam.Ben zaten kullanamıyorum artık onu,göbegime sürdüktn sonra terletiyor acayip şekilde onu farkettim rahatsız ediyo beni..

Ayy artık hiç bişeyin saglıklısı düzgünü kalmamış ne yapacagımızı şaşırdık yani.

Günaydın hitucim. Nasılsın?

iyyim incim hamdolsun.sen nasılsın?

isim koyma konusunda bende bişeyler yazmak istiyorum.
bebeğe koyacağınız ismin kuranda bulunması zorunlu değil, sadece anlamının güzel olması önemli.
öbür dünyada herkes ismiyle çağrılacak.
kuranda geçiyor diye kezban koyarsak anlamı yalancı olduğu için yalancıııı diye çağrılacak.böyle çağırılmak istemeyiz.onun için bebeklerimizde güzel anlamlı isimler koymalıyız.

Son düzenleme:

Çok şükür canım. Dün akşam evde bir fırtına estirdim, zor duruldum ama şimdi iyiyim.

iyiyim incim sen nasılsın?

günaydın nazefsa,ben sakarya da oturuyorum,ailem ankarada...ama çok sık geliyorum ankara ya...

delikız ne haber?nasılsın görüşmeyeli?

Çok şükür canım. Senden güzel haberler bekliyoruz inş :) Anlatsana biraz nasıl geçti transfer? Bebeklerini gördün mü ekranda?

İnş erken doğuma gerek kalmaz. Allah yardımcısı olsun.
İnşallah incim
günaydın herkese hayırlı sabahlar....
Günaydın canımm, nasılsın kızlar nasıl artık seni sık sık görüoruz mutlu oluorum vallahiii

Evet hituci gelmeye başladı artık
Kim ne yazmış kim kime ne cevap vermiş hepsi birbirine giriyor, hoş da durmuyor bir yandan :)
Yok canım haftaya arayacağım. 1 ay süre vermişlerdi, inş uzamaz. Babamın tahlilleri için de 1 ay denmişti geçen aradım (2 ay oldu), 1 ay sonra çıkar dediler. Sonuç peşinde koşuyorum :) Bir de kadın doğuma gitmem lazım farklı testler için. Onu da haftaya hallederim inş.
Birden estiler Ağla ağla bir hal oldum. 4 gün geciktim onun da gerginliği üzerimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…