- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #15.541
sen deseydin keşke ben gelmek istiyorum çok stresliyim diye o zaman belki gel derdi
ya da sen doktoru bekleme çık git muayenehaneye
çok stres yaptım geldim de
inş.RABBİM meleğini korur
çok şükür benimkiler en son bir hafta önce iilerdi ama şimdi nasıllar bilmiyorum
inş. iidirller
Sagol cnmmm bnmmm..Benmde yüregim rahat ama yinede korku oluyor insanda rabbim bebeklerimizi esirgesin.Eylül ismi kuranda geçiyormu acaba?
jeli neden kullanıyorsun nazefsa
ben progestanı bıraktım çünkü ondan soruyorum
jel de aynısı değilmi 3 aydan sonra bırakılmıyormu
eğer RABBİM bu bebekleri istiyorsa kaderimizde varsa pıhtıymış kanamaymış boş
inş.RABBİM meleklerinizi koruyacak
eylül KURANDA geçmiyor ama illa geçmesi şart değil ki
güzel ve anlamlı bir isim olsun yeterli
canım jelim son 1kutu kalmıştı doktorumda bitene kadar kullan dedi.Bende kullanıyordum ama geçen gün öyle olunca 2 gündür kullanmıyorum.Aynen öyle canım anlamlı olması yetiyor ama,dün bi akrabamız dediki;eger bebege kurandan bir isim koymazsan,öbür dünyada hesap soruyormuş anneye babaya.Böyle oluncada biraz düşündüm açıkcası ,kafam karıştı
Aksilik yaa herşey üst üste gelior,dün akşam eşimin kuzeni yemege çagırdı yemegi yedikten sonraa dondurma koydu.dondurma bana ekşi geldi ama kimse bişey demeyince,bana öyle gelmiştir diye yedim.Arabaya binerken eşim sen dondurmdan ne kadar yedin dedi,bende çok degil dedim.sanırım bozuktu tadında da bi gariplik vardı dedi midem kötü dedi.Sonra dondurmanın bozuk oldugunu anladık sabaha kadar karnım agrıdı.kuzennimi arayıp dondurmanın tarihini sordum 2013 dedi.aslında kötü bi marka degil yani aöç nin büyük kutularındandı.bugün gittgimde doktoruma söyleyim
Anlıycagın kuzum başıma gelmeyn kalmıyo bu ara,yinede rabbime şükürler olsun ama insan korkuyor.
Dün bide kızılaydan hamile kıyafetleri bakalım ddik 1 pantalon 1 elbise 2 tane de normal badiye 250 dedi kadın yuhhh dedik bizde tabiHamile kıyfetleride ayrı pahalı el degmiyor
Sen nasılsınnn asılll özlettin kendiniii hafta sonu girmedin nete aklımdaydınnn sürekli.Gezdinizmi kocişinle?
İnşallah incim inşallahh kız erkek isteme şansımız yok bizim yeterki sağlıklı olsunnn..
Ewet bir çok kişinin sorunlu olmuo benimde bir çok kuzenim akrabam yaptı sorun olmadı bakalım artık hayırlısı ya ..
Canımm çok sewindim hayırlı olsunnn ikizlerinnn
Allahım inşallah sağlıkla sana tutunurlar dualarımız seninle .
Canım keşke beklemeseydinde gitseydinde gitseydin ..
Neyse bugün hayırlı haberlerle gel inşallahhh ..
Eylül isminede bayılıorum bu arada inşallah sağlıkla gelir
Cnmm doktorum gelme deyince içim biraz rahatladıı.Ama yinede bende gitseydim keşke diyorum.bugün iyi haberlerle geleyim inş. benm için dua et kuzucum olurmu ..
nazefsa nerdesin bir haber ver .
inş. herşey yolundadır
Canım burdayım geldim 3 te randevum var bana dua et güzel arkadaşım..