Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

allahım bebeklerinizi kucağınıza hayırlısıyla almayı nasip etsin

benim 5 denemem olcak inşallah ekim gibi düşünüyorum allah nasip ederse muhtemelen dr bu sefer pgt önerecek diye düşünüyorum

pgt hakkında bilgi verirmisiniz yumurta toplandıktan sonra ne kaadar bekliyosunuz bir sonraki aydamı transfer ediliyo ekstra ücret alınıyo sanırım ne kadar acaba

çok heycanlıyım sabırla bekliyorum bu sefer bebişime kavuşacakmışım gibi geliyo inşallah

Selo ben de Ataşehir Memorialde yaptırdım 7 dolu yumurtam çıktı. 6 sı dölllendi. 5 i 3. güne gitti ve pgt ye gitti. 4 ü incelenmiş. 2 sağlıklı 2 sağlıksızdı 5. gün gittiğimizde gelişimleri durmuş ve transferim iptal edildi eşimde mozaiklik vardı. %50 46 xy, %48 47 xyy,%2 48 xyy idi...
2 tane sağlıklı çıktı deyince şükür dedik ama ile başlayan cümle çok üzmüştü bizi.

Bir de fishle bakıldı bize size hangi yöntemle bakıldı? Ben artık şunu düşünmeye başladım.. 24 şure ile tüm kromozomlara bakılıyor... Çok iyi. Ama dezavantajı da şu: Yaşsmla bağdaşan ve bağdaşmayan anomaliler tespit edildiği için sağlıklı embriyo şansı azalıyor yani arada yaşamla bağdaşan anomalili embriyolar da dışlanıyor ve gidince sağlıklı hiç yok cevabı alınıyor. Maddi ve manevi çok yıpratıcı bir süreç. Bir de azsa embriyo sayısı samanlıkta iğne aramak gibi bir şey oluyor bence...

Canım crinone jel yapar... Ama şu noktada dr n hatalı. Rahim ağzı sabah kapalı olup akşama doğum yapanlar da var...

ına alıyor...
3. gün pgt ye gitti benimkiler 5. gün transferi yapılacaktı. pgt için ben fish tekniğine 1800 tl ödedim. fiyat merkeze ve yönteme göre değişiyor. bazı yerler embriyo baş

kızlar 100 tane daha okudum 400 etti tefriciyem...

aslında bende memorıalı dusunuyorum ben burdurda oturuyorum ama kısın ailemın yanına adanaya gıdıyorum adana başkent hastanesınde de yaptırabılırım ankarayla baglantılı calısıyorlar bana da sansımın yuzde otuz oldugunu soyledıler sorun bende 10 ve 18 kromozomlarda resiprokal translakosyon var erkekde olunca sans daha yuksekmıs oyle okudum bazı yerlerde canım memorıal da toplam pgt fıyatı ne kadar yaptırdın burda kadında problemı olupta ılk denemede hamıle kalanlar var mı sen normal yolla hız hamıle kalabılıyomusun pekı cok soru sordum galıba sımdıden tesekurler

Kizlar merhaba ben araniza yeni katiliyorum ve malesef bende sizler gibi iki dega bos gebelik gecirdim tup bebekten dolayi
Doktorum test yaptirdi kan topaklanmasi ve kromozon testi, kan topaklanmam yokmus ama kromozon testimi bilmiyorum sonradan gelecekti raporu ve yarin doktoru arayip sormam lazim..
Eger kromozon bozuklugu varsa pgt cokmu uzun suren bir tedavi? Ve herzaman basari elde edilirmi?
Kusura bakmayin buladar soru icin ama benim durumumu siz anlarsiniz

herkese günaydın

28 Temmuz 2012 tarihli açıklamamızda bildirilmiş olanlara ilaveten uygunsuzluk tespit edilen damacana suyu markaları şunlardır:

"Gençsu", "Karlık Madran", "Alka Madran", "İvriz Su", "Beysu", "EDK Lara", "Hünkar", "Revan", "Buzdağı", "Kardelen", "İdeal", "Hazar Vox Nida", "Bahçeayran", "Esensu Özayran", "Kabalak"

hamileler için çok sakıncalıymış haberiniz olsun

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba Meral. 5 deneme 5 hayal kırıklığı, Allah yardımcın olsun. Embriyo oluştuktan sonra genelde 3.gün pgt'ye gidiyor. Sonuç 1 günde çıkıyor. 4. veya 5.gün transfer ediliyor. Tedavi dışında ücret ödüyorsun bu da merkezden merkeze değişiyor. Bazısı toplu ücret alırken bazısı embriyo başına alıyor. Ben ilk denememde fish yöntemi için (9 kromozoma bakılıyor) embriyo başına 150 euro, ikinci denememde array-CGH yöntemi için (tüm kromozomlara bakılıyor) embriyo başına 350 dolar ödedim.

Evet Sevda Memorial'de ilk denemede hamile kalanlar var. Bizler gibi kalamayanlar da Pgt ücreti embriyo başına ödeniyor. Fish yöntemi 150 euro, array-CGH 350 dolar.

Merhaba Tripbel. Pgt sonucu 1 günde çıkıyor. Başarı durumuna gelince her tedavide farklılık gösteriyor.

Herkese günaydın

Bu bebek sağlıklı inş hazadem. Dediğin gibi hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun da ister kız ister erkek olsun.
İnşallah incim inşallahh kız erkek isteme şansımız yok bizim yeterki sağlıklı olsunnn..
Ewet bir çok kişinin sorunlu olmuo benimde bir çok kuzenim akrabam yaptı sorun olmadı bakalım artık hayırlısı ya ..

Hazadem günaydın. Nasılsın? Kuzeninin eşini soracaktım. Bebek ne durumda?

Günaydın incimmm,
Canım cuma günü heyet bekleme kararı almış şuan 24 haftalık sanırım 1 ay daha yaşarsa suyu yeterse alıcaklarmış bekliolar naapsınlar moralman düzeldiler biraz ama kanama durdu suda durdu inşallah sağlıkla dewam eder.

İnş erken doğuma gerek kalmaz. Allah yardımcısı olsun.

günaydın hazade
RABBİM yardımcısı olsun inş.

göbeğimde gerilme ve içi doluluk başladı sanırım
kilo almadım ama geceleri uyuyamıyorum
bi o yana bi bu yana dönüyorum
rahat yatamıyorum bi türlü gecede on kere dönüyorum
rahimde de büyüme ve gerilme oluyor sanırım
sizde de oluyor mu

bi de naz özellikle sen oku bunu
çatlak kremleri kullanıyordun
bir çoğunda paraben varmış haberin olsun
az önce araştırdım da
nette öyle yazıyor
ve paraben çok tehlikeli birşey
direk de karna sürüyorsun
istersen bu konuyu bir daha düşün

ben kesinlikle çatlak kremlerinden vazgeçtim
aktarda doğal yağların karışımı olan bir krem buldum
tamamen doğal içinde hiçbir katkı maddesi yok
yağları karıştırıp krem yapmışlar
gazi üniversitesinden bir prof yapmış hem de
onu kullanmayı düşünüyorum
adı ekoderm çatlak kremi
bir incele istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…